7η Αγωνιστική , ανασκόπηση από Κουκάκι

7η αγωνιστική στο Κουκάκι με την Π.Π.Κ. (Προλεταριακή Πολιτοφυλακή Κουκακίου) να δίνει ρεσιτάλ διοργάνωσης και φιλοξενίας! Οι κατάμεστες κερκίδες δείξαν ότι σιγά σιγά ο κόσμος αρχίζει να εκδηλώνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το DIY αντιφασιστικό πρωτάθλημα μας. Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια…Στα αγωνιστικά να πουμε ότι χορτάσαμε μπάλα και θέαμα και από τους 4 αγώνες και στα μη αγωνιστικά ότι ο δρόμος δίπλα μετατράπηκε σε πίστα ράλι σε κάποια φάση..(ο νοών νοειτω)

Το ζουμί της αγωνιστικής, που μας άφησε το μεγαλύτερο χαμόγελο και μας κάνει περήφανους που πετύχαμε τον σκοπό μας ήταν η μπάλα που παίξαμε με τους τσαμπουκαλήδες πιτσιρίκους που είχαν κυριολεκτικά κατακλύσει τα γήπεδα που πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση και τα λίτρα ιδρώτα που μας ανάγκασαν να χύσουμε (τουλάχιστον μας βοηθήσαν στο να χάσουμε και κανά έξτρα κιλό..!).

Ακολουθεί ρεπορτάζ των αγώνων…

 

12

   Κλικ για μεγέθυνση

ΓΝΩΣΤΟΙ*ΑΓΝΩΣΤΟΙ  vs  ΕΛΕΥ.ΣΥΝ.Α : 9-8

Με το ματσάκι αυτό άνοιξε η αυλαία στο Κουκάκι (υπό 40 βαθμούς Κελσίου!) και τους Γ.Α. να συνεχίζουν το χαβά τους! H ομάδα με την καλύτερη επίθεση έως τώρα στην λίγκα και περήφανα την χειρότερη άμυνα (sic!) να παίζει πρώτα για το θέαμα και μετά για την ουσία. Με τον Ελευ.σύν.α συνδύασε και τα δυο, συνεχίζοντας το αήττητο σερί του, επιβεβαιώνοντας την δαιμονιώδη φόρμα της ομάδας και αποζημιώνοντας τους λάτρεις του underground/oldschool ποδοσφαίρου και όλα αυτά υπό τους ήχους των Motorhead στο background να πωρώνουν τους παίχτες και των δυο ομάδων.

Για τον Ελευ.συν.α τα λόγια είναι περιττά, μια ομάδα αδικημένη από την θέση της στην βαθμολογία και από τις λίγες που κόντραρε στα ίσα τους Γ.Α, ίσως έφταιγε που δεν έβαλε το γούρι της (μαυροκόκκινη εμφάνιση).Πάντως κατάφερε και έκανε το ματσάκι ντέρμπι και αυτό φαίνεται καθαρά απ’ το τελικό σκορ…ωραίες στιγμές στο τέλος με τις δυο ομάδες να είναι μια αγκαλιά σε κλίμα χαβαλεδιάρικο. Να πούμε ότι οχτώ ομάδες περνάνε στα playoff, εμείς ευχόμαστε να μην είναι η 9η ο ΕΛΕΥ.ΣΥΝ.Α  (να θεωρηθεί σπόντα για τον ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ για άλλη μια φορά Αστήρ Ανομίας ..)

 

IMG00082-20130519-1732

  Κλικ για μεγέθυνση

ΠΠΚ  vs  ΥΠΟΣΤΕΓΟ: 7-3

Αγώνας μονόδρομος για την ΠΠΚ και μεγάλο το κίνητρο για το τρίποντο καθώς τα πριμ που της έταξε η παράγκα ήταν άκρως δελεαστικά. Αποστολή εξετελέσθη λοιπόν και να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι ήταν τελικά ντέρμπι μόνο στα χαρτιά. Αυτό χάρη κυρίως στους ένθερμους/ες κουκακιώτες/ισσες supporters που ήταν ο 6ος παίχτης της ΠΠΚ (τι fαnclub κι αυτό!!) και το Υπόστεγο ακόμη να προσπαθεί να καταλάβει τι έφταιξε..σε κακή μέρα ο τερματοφύλακας ή το σύστημα ρόμβος δεν απέδωσε τελικά καρπούς; Ο μεγάλος πονοκέφαλος πάντως για την διοργανώτρια αρχή για τα πριμ που λέγαμε..να μας συγχωρέσουν της ΠΠΚ αλλά έχουμε κρίση! Tου χρόνου που θα ανέβει το budget κάτι μπορεί να γίνει…

 

IMG00074-20130519-1728

 

ΑΝΤΙ-Κ.Ο.Π.Σ  vs  ΡΑΚΙ ΚΑΖΑΝ: 5-4

Mατσαρα είδαμε εδώ.. ισορροπημένο παιχνίδι και αμφίρροπο μέχρι και την λήξη του αφήνοντας μας με κομμένη την ανάσα. Ίσως οι στρουγκαίοι να είχαν μια ελαφρά υπεροχή αλλά οι Καζάνοι δεν την άφηναν να πάρει ανάσα και να ξεφύγει στο σκορ πρεσάροντας σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Τα γατάκια εν τέλη πήραν την νίκη και μπήκαν σφήνα σε θέση που οδηγεί στο κύπελλο ουέφα. Για τους Ρακι Καζαν δεν ξερουμε τι να πούμε..μάλλον τα παιδιά είναι “αλλού”. Ε μα βέβαια,  έχουν να διοργανώσουν την τελευταία αγωνιστική αντιφα λιγκ,ίσως αυτό θα φταίει και τους πήρε από κάτω γιατί μπήκαν σε μπελάδες. Όπως καταλαβαίνετε.. οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι πολλές και οι απαιτήσεις από εμάς προς αυτούς ακόμα περισσότερες. Για να δούμε τι θα μας “μαγειρέψουν” εκεί στη Βούλα..ελπίζουμε όχι τίποτα trendy mojitos ή ταβλάκια στη παραλία…

 

IMG00078-20130519-1730

 

Αστήρ ανομίας  vs  Απλυτάκια: 4-6

Αφήσαμε τον αγώνα αυτό επίτηδες για το τέλος για να μην μας μπαχαλέψει το πολύ ωραίο -μέχρι στιγμής- ρεπορτάζ ο Aστήρ. Πριν την έναρξη του αγώνα ήμασταν ως γνωστόν “κατω οι πάνω και πάνω..κανείς..εε συγνώμη ο αστηρ ευνοούσαμε. Εξαιτίας όμως της κατ’εξακολούθησιν εριστικής στάσης του προέδρου δεν μας αφήνει άλλη επιλογή από το να αφήσουμε το σκορ να περάσει όπως τελικά ήρθε και να πάνε όλοι στον κουβά. (αλλιώς θα βρίσκαμε μια δικαιολογία για να το χάσουν τα Απλυτάκια<–άντε…φτηνά τη γλιτώσατε εσείς!)

Υπάρχουν φυσικά και αποδεικτικά στοιχεία παρακάτω για να μην θεωρηθούμε και εμπαθείς..

 

w

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Π.Π.Κ – ΡΑΚΙ ΚΑΖΑΝ
ΓΝΩΣΤΟΙ*ΑΓΝΩΣΤΟΙ – ΑΣΤΗΡ ΑΝΟΜΙΑΣ
ΑΝΤΙ-Κ.Ο.Π.Σ – ΑΠΛΥΤΑΚΙΑ
ΕΛΕΥ.ΣΥΝ.Α – STEAUA BAKUNIN
ΥΠΟΣΤΕΓΟ REPO

παρακάτω η βαθμολογία έτσι όπως έχει διαμορφωθεί από τις ομάδες (και μόνο!)

 

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠ. ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΥΠΟΣΤΕΓΟ 7 4 1 2 40-32 13
2 Π.Π.Κ 6 4 1 1 36-20 13
3 ΑΠΛΥΤΑΚΙΑ 6 4 0 2 29-31 12
4 ΓΝΩΣΤΟΙ*ΑΓΝΩΣΤΟΙ 7 4 0 3 47-46 11
5 ΑΝΤΙ-Κ.Ο.Π.Σ 6 3 0 3 28-36 10
6 ΡΑΚΙ ΚΑΖΑΝ 6 2 1 3 34-36 7
7 STEAUA BAKUNIN 6 2 0 4 21-25 6
8 ΕΛΕΥ.ΣΥΝ.Α 6 1 2 3 27-29 5
9 ΑΣΤΗΡ ΑΝΟΜΙΑΣ 6 1 1 4 33-40 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *