Ανασκόπηση 8ης Αγωνιστικής, ΠΕΙΡΑΙΑΣ + κείμενο ΕΛΕΥ.ΣΥΝ.Α

 

 ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ :ΠΕΙΡΑΙΑΣ

φασίστες/ΧΑ/εθνίκια vs Αντιφα Λιγκ σημειώσατε διπλό!!

Με την διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής του Αntifa League να πραγματοποιείται στην παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά, νιώθουμε ότι κάναμε ενα βήμα παραπέρα και θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα σταματήσουμε εδώ.Είναι πολύ σημαντικό γεγονός για εμάς η επίτευξη αντιφασιστικών και αγωνιστικών/αθλητικών δράσεων σε περιοχές που ακόμη δεν έχουμε συνηθίσει.

2

Γ*Α – ΑΣΤΗΡ ΑΝΟΜΙΑΣ : 10-2

Είναι πλέον γνωστό ότι όσοι αντιμετωπίζουν τους Γ*Α κατεβάζουν την καλύτερη δυνατή ομάδα φουλ ντοπαρισμένοι. Ελλιπέστατος και με την διοίκηση του Αστήρ Ανομίας να καταρρέει μέ τον πρόεδρα να είναι άφαντος και ακόμα να ψάχνει να πουλήσει. Τι κι’αν έψαχνε παίχτες super star απο άλλες ομάδες να παίξουν με αυτούς , τι κι’αν η διαιτησία τους έπαιζε 90/10%, τι κι’αν είχε μπράβους στημένους στην παραλία για τραμπουκισμό, τι κι’αν δεν ξέρουν τι εστί fairplay…οι Γ*Α δεν δείξαν κανένα έλεος και με την τεράστια συμβολή της ανεπανάληπτης παίκτΡΙΑΣ τους, συνέτριψαν τους άνομους με…να μας συγχωρέσετε αλλά χάσαμε το μέτρημα στο σκορ. Ας μην γινόμαστε επαναλαμβανόμενοι για το στυλ παιχνιδιού των Γ*Α.. στο τέλος θα πιστέψει κανείς ότι είναι η ομάδα της παράγκας…

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΑΣΤΗΡ  ΠΟΥΛΑ! ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ

1 17.46.39

Π.Π.Κ VS RAKI KAZAN: 6-1

Την έχουν δει αλλιώς τελευταία οι βεντέτες της Π.Π.Κ και θεωρούν τόσο δεδομένη την νίκη πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας που σκάνε για μπάλα με..τζινάκια! Μάλιστα..εκτός κιαν βέβαια είναι τόσο τρέντι το παρεάκι αυτό που νομίζουν ότι αυτά περνάνε στο ντούκου στην διοργάνωση μας. Τα μυαλά τους πήραν αέρα μετά την πετυχημένη διοργάνωση στο Κουκάκι (άντε να πάρουνε και την eurovision του χρόνου) και έχουν την εντύπωση ότι δεν θα τους κόψουμε πόντους για διακωμώδηση του αθλήματος. Εμείς προειδοποιήσαμε πάντως, θα κάνουμε υπομονή και η βαθμολογία θα μείνει ως έχει αν και ανά πάσα στιγμή γυρίζει τούμπα.  Για την Ρακί Καζάν να πούμε ότι θα βρούμε ένα τρόπο να πάρετε το αίμα σας πίσω…

 

ΕΛΕΥΣΥΝΑ VS STEAUA BAKUNIN: 4-2

Όταν τα λέγαμε εμείς ότι έφταιγε που δεν φορούσαν την θρυλική εμφάνιση με την μαυροκόκκινη ρίγα , αλά ρίβερ,  δεν μας πίστευε κανείς. Ανάσα σωτηρίας και θεία δίκη για τον ΕΛΕΥΣΥΝΑ που πήρε την νικη καρμπόν και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις. Για την  Steaua Bakunin η οποία μπαίνει σε μπελάδες..τι να πούμε.. αυτα παθαίνουν όταν κάποιοι εγκαταλείπουν την ομάδα στα δύσκολα και πάνε σε νησάκια σεζόν για μισθωτή σκλαβιά… Ίσως ο πρόεδρος της Στεάουα εγκατέλειψε άρον άρον το Γαλάτσι για να επενδύσει σε κανά παιχτάκι από την σουπερ λίγκ, αν ειναι ετσι , ντάξ τότε!

Και να επιστρέψουμε στον συμπαθέστατο ΕΛΕΥΣΥΝΑ, την ομάδα που έχει κερδίσει τις καρδιές των φιλάθλων, συγχαρητήρια και χαιρόμαστε που θα σας εχουμε στα playoff και μαθηματικά.

ΠΑΜΕ ΜΩΡΕ ΕΛΕΥΣΥΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ !!!

* ( από κάποιον κρυφό θαυμαστή του ΕΛΕΥΣΥΝΑ μέσα από τους διοργάνωτες…. )

 

4

 κλικ για μεγέθυνση

ANTI-ΚΟΠΣ vs AΠΛΥΤΑΚΙΑ: 7-2

Το ματσάκι αυτο το περίμενε όλος ο κακός ο κόσμος. Οι ΑΝΤΙ-ΚΟΠΣ χωρίς τον πρόεδρο/ηγέτη τους (η απουσία του μας βαζει σε υποψίες) δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την νίκη με τα απλυτάκια που απογοήτευσαν πλήρως. ΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ…;

Κλιμάκιο της διοργανώτριας αρχής του Αντιφασιστικού Πρωταθλήματος Αθηνών βγήκε σεργιάνι για να κάνει συλλογή στοιχείων σχετικά με την αθλητική ζωή των συμμετεχόντων, για σοβαρούς λόγους που ακόμη δεν μπορούμε να σας εκμυστηρευτούμε. Πολλοί από τους αθλητές μας λοιπόν έχουν πάρει μέρος στο αναίσχυντο πάρτυ στο Θησείο όπου τραγουδούσαν και πηδούσαν από την σκηνή φωνάζοντας μαζί με κάτι γερόντια σταμάτα να μιλάς για θάνατο και ότι κάτι με μια επανάσταση που αρχίζει και κάτι τέτοια παρανοικά…Επίσης μετά από τηλεφωνική επικοινωνία πληροφορηθήκαμε ότι ένας ακόμη εθεάθη με το παιδί του στην Πλατεία Γαρδένιας στην παιδική προβολη της Βίλα Ζωγράφου ( θα θεωρηθεί ως ελαφρυντικό από το αντιφασίστα αθλητικό δικαστή ).

 

Στην συνέχεια ακολούθησαν και άλλα ματσάκια όπου MVP αναδείχθηκε ο πιτσιρικάς στην εικόνα παρακάτω (και ένας παππούς που δεν φαίνεται):

3

 κλικ για μεγέθυνση

παρακάτω η βαθμολογία όπου γίνεται ΣΦΑΓΗ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠ. ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΙ
1 Π.Π.Κ 7 5 1 1 42-21 16
2 ΓΝΩΣΤΟΙ*ΑΓΝΩΣΤΟΙ 8 5 0 3 57-48 14
3 ΥΠΟΣΤΕΓΟ 7 4 1 2 40-32 13
4 ΑΝΤΙ-Κ.Ο.Π.Σ 7 4 0 3 35-36 13
5 ΑΠΛΥΤΑΚΙΑ 7 4 0 3 29-38 12
6 ΕΛΕΥ.ΣΥΝ.Α 7 2 2 3 31-31 8
7 ΡΑΚΙ ΚΑΖΑΝ 7 2 1 4 35-42 7
8 STEAUA BAKUNIN 7 2 0 5 23-29 6
9 ΑΣΤΗΡ ΑΝΟΜΙΑΣ 7 1 1 5 33-50 4

Επόμενη και τελευταία αγωνιστική στην αμμουδιά (ΒΟΥΛΑ)

Π.Π.Κ – STEAUA BAKUNIN  
ΑΝΤΙ-Κ.Ο.Π.Σ – ΥΠΟΣΤΕΓΟ  
ΑΣΤΗΡ ΑΝΟΜΙΑΣ – ΕΛΕΥ.ΣΥΝ.Α  
ΡΑΚΙ ΚΑΖΑΝ – ΑΠΛΥΤΑΚΙΑ  
ΓΝΩΣΤΟΙ*ΑΓΝΩΣΤΟΙ REPO

τέλος άλλο ένα κείμενο που μοιράστηκε και διαβάστηκε από την ομάδα της καρδιάς μας, τον ΕΛΕΥ.ΣΥΝ.Α

Ο Ελευ.Συν.Α ιδρύθηκε το 2004 και είναι μια κοινωνικού τύπου οργάνωση ειδικευμένη στις φαρμακευτικές απεξαρτήσεις. Με βασικό του σύνθημα ότι ο πολιτισμός και η άσκηση είναι κλειδιά στην απελευθέρωση από τους εθισμούς, ο σύνδεσμος μας είναι γνωστός για την ελευθεριακή του προσέγγιση.

Μέσα σ’ ένα πλήθος δραστηριοτήτων σημαντικό ρόλο στο πρόγραμμα του Ελευ.Συν.Α παίζει το ποδόσφαιρο. Το τελευταίο χρησιμοποιείται για να ξαναγνωρίσει σε όλους εμάς την χαρά της αγωνιστικότητας, της ευγενούς άμυλας, της διαχείρισης των συναισθημάτων σε συνθήκες έντασης, της συνεργασίας και της κοινής προσπάθειας. Το αποτέλεσμα της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης δεν μετράει για μας. Αυτό που μετράει είναι η επανασύνδεση με τον αγώνα γενικότερα, για μια ζωή μακριά από εξαρτήσεις, δεσμεύσεις, προκαταλήψεις, ιδιοτέλειες, φανατισμούς και η επιβεβαίωση της κοινής μας αντίληψης ότι κάθε άνθρωπος είναι ίσος με τον άλλο αλλά όχι ίδιος. Πίστη μας είναι ότι οι διαχωρισμοί είναι τεχνητοί, εκπορευόμενοι κάθε φορά από την εκάστοτε εξουσία που παραμένει διαχρονικά σταθερή στο δόγμα του «διαίρει και βασίλευε». Αυτό είναι πιο εμφανές σήμερα όπου, σε συνθήκες τεχνητής οικονομικής κρίσης, τακτική των κρατούντων είναι να προάγουν τον «κοινωνικό αυτοματισμό» με αιχμή τους μια ολοένα αυξανόμενη σε ένταση κατασταλτική πολιτική και έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση μεγαλοεργολάβων, καναλαρχών, μεγαλοεφοπλιστών από όλο το φάσμα της διαπλοκόμενης οικονομικής ζωής.

Εμείς, τα μέλη του ΕΛΕΥ.ΣΥΝ.Α έχοντας νοιώσει στο “πετσί” μας τις συνέπειες του ρατσισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα σταθούμε απέναντι στα κυρήγματα μίσους, ρατσισμού και μισαλλοδοξίας και θα αγωνιστούμε για την αναβάθμιση της ανθρώπινης υπόστασης. Θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των κατατρεγμένων και των ανίσχυρων ανεξάρτητα από την εθνολογική τους καταγωγή, την θρησκευτική τους προτίμηση, το φύλο ή το σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Θα “πολεμήσουμε” με όπλα μας την αισθητική και την ομορφιά των απόψεών μας και θα είμαστε πάντα ανοιχτοί σε διάλογο.

Περισσότερο απ’ όλα όμως, σηματοδοτώντας τη συμμετοχή μας στο AthensAntifaLeague, με όλους τους φίλους μας από τις γειτονιές της Αθήνας, θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι μέσα από τον επαναπροσδιορισμό της χαράς του παιχνιδιού, μια άλλη μορφή οργάνωσης της κοινωνίας είναι εφικτή, στηριγμένη στην αλληλεγγύη αλλά και σε πανανθρώπινες, διαχρονικές αξίες όπως η ελευθερία και η ισότητα .

Είναι πεποίθησή μας, ότι ορμώμενοι από τα παραπάνω και μέσα από συνεργατικές ομάδες αυτοοργάνωσης των πολιτών, θα επιτευχθεί η πολυπόθητη Πνευματική Αφύπνιση που θα σηματοδοτήσει την κατάρρευση του υπάρχοντος φασιστικού συστήματος και την επικράτηση ενός νέου κοινωνικού μοντέλου με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Ελευθεριακός Σύνδεσμος Απεξάρτησης

Μέλος του 1stAthensAntifaLeague

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *