2nd Athens Antifa League – Προκήρυξη

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 25/10. ΣΠΕΥΣΑΤΕ!

Παρακάτω και η σχετική προκήρυξη, ας την προωθήσει ο καθένας όπως και όπου νομίζει.

***

2nd Athens Antifa League / προκήρυξη

Η..μεταγραφική περίοδος έληξε, η..“τεμπελιάδα” τελείωσε, τα κεφάλια μέσα και βάζουμε πλώρη για την δεύτερη αντιφασιστική ποδοσφαιρική λίγκα. Έφτασε η στιγμή της προετοιμασίας των ομάδων καθώς φέτος έχει μπάλα από τον χειμώνα σε ένα πρωτάθλημα “διαρκείας” ενάντια στο κράτος και τον φασισμό.

Το ποδόσφαιρο έτσι όπως το οραματιζόμαστε, μακριά από κάθε πτυχή εμπορευματοποίησης και καπιταλιστικής εκμετάλλευσης. Το ποδόσφαιρο με απλά λόγια, στο δικό μας “γήπεδο”. Απαντάμε σε κάθε σύγχρονο πρότυπο άθλησης όπως είναι ο πρωταθλητισμός και ο ανταγωνισμός και δημιουργούμε ξανά την αυτοοργανωμένη λίγκα μας στις γειτονιές τις Αθήνας/Αττικής με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για αγωνιστική και αντιφασιστική δράση.

Το Antifa league θα είναι και πάλι παρών για να παίξουμε μπάλα και να περάσουμε όμορφα, να έρθουμε πιο κοντά και να γνωριστούμε, μετανάστες και ντόπιοι, μικροί και μεγάλοι, άντρες και γυναίκες, μπαλαδόροι και μη..

Για όλους/ες αυτούς/ες που αγαπάνε το ποδόσφαιρο για αυτό που ήταν κάποτε, λαϊκό και ρομαντικό, και θέλουν να προσθέσουν το λιθαράκι τους στην προσπάθεια αυτή, σας καλούμε να δηλώσετε την ομάδα σας και παράλληλα να στηρίξετε το εγχείρημα επικοινωνώντας μαζί μας στο antifaleague@espiv.net.

Οι εγγραφές των ομάδων θα μείνουν αυστηρά ανοιχτές έως και 25 Οκτωβρίου.

Καλή μας αρχή και σκατά στη super league!

antifa league crew


4 thoughts on “2nd Athens Antifa League – Προκήρυξη

  1. Pingback: 2nd Athens Antifa League : προκήρυξη Εγγραφή των αντιφασιστικών ομάδων μέχρι και 25 Οκτωβρίου | Mpalothia

  2. τα ραδιοφραγματα θα ειναι εκει να καλυψουν ραδιοφωνικα τα παιχνιδια!! και αν καποιος μας θελει για παγκο μεσα ειμαστε!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *