Χρωστούμενη ανασκόπηση 7ης αγωνιστικής (30/3) – Γαλάτσι

Αφήνουμε τους διοργανωτές της βίλλας με υποκινητή τον πρόεδρο να αναλάβουν την ανασκόπηση της 7ης αγωνιστικής μιας και στη μπάλα δε το χουν καθόλου… Να δούμε τι λένε στα γράμματα όμως.. Ελπίζουμε να φανούν πάντως αντικειμενικοί και όχι ποζεράδες.. Για να δούμε

Σε ένα γήπεδο κόσμημα διεξήχθη η αγωνιστική στο Γαλάτσι. Άψογος χλοοτάπητας τρίτης γενιάς, υπεροχή θέα με τα τουρκοβούνια, αν και λίγο απόμερα και δεν υπήρχε μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Οι γαλατσιώτες επιδοθήκαν άλλη μια φορά σε βανδαλισμούς για να πάρουν ρεύμα – όσοι ήταν και στην περσινή διοργάνωση της steaua bakunin ξέρουν. Σουβλάκια, κεμπαμπ, μακαρονάκι κοφτό, κοφτές ντρίμπλες, φαγητό να το φας στο ποτήρι και καιπιρινια μακαρόνια, ηλιοφάνεια και αεράκι, αντιντόπινγκ κοντρόλ, ψυγειακι με μπύρες, όπως είχαν υποσχεθεί οι διοργανωτές σε παλιότερες ανακοινώσεις τους και όλα έτοιμα…

περσινή κομμούνα-n.f warriors : 6-2

Πρώτος αγώνας της ημέρας, ύστερα από τις αγωνιώδεις προσπάθειες για πρόσβαση σε ρεύμα και το σκληρό punk rock,  το αντιφα λιγκ ξεκινάει. Άνετη επικράτηση της κομμούνας, που πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ και νίκησε τους- κάθε άλλο παρα- warriors. Η ομάδα από τη Φιλαδέλφεια, ανταγωνίζεται με τη villa abalias, ποια θα βγει πρωτη, αλλά από την ανάποδη μεριά του πίνακα. Κάτι είναι και αυτό πάντως. (σ.σ. για το ντέρμπι ουραγών μεταξύ βίλλα και nfw της 8ης αγ. έχουμε πολλά να πούμε) Η κομμούνα αναρριχήθηκε κι άλλο και δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα.

Belza Gorria – Rakos Fereira : 4-2

H ομάδα από το περσινό antifa league, με την καλύτερη παρουσία μέχρι στιγμής, δεν μπόρεσε να κρατήσει ψηλά τη σημαία των “παλιών”. Ηττήθηκε, αν και αντιστάθηκε σθεναρά στους belza και πλέον η τετράδα αποτελείται αποκλειστικά από νέες ομάδες. Μάλλον η οργανωτική επιτροπή πρέπει να γυρίσει ανάποδα τον βαθμολογικό πίνακα και να επαναφέρει την τάξη, μιας και οι περσινές ομάδες, έχουν αρχίσει να παραπαίουν. Τελικά το αντιφασιστικό κίνημα ξέρει πολύ μπάλα και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι πέρσι..

Γνωστοί Άγνωστοι – Αμπελογκάρντεν : 8-5

Νίκη για τους γνωστούς αγνώστους εναντίον των αμπελο-τεμπελογκαρντεν. Αν και το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχε τον χαρακτήρα ντέρμπι, στο δεύτερο, οι γνωστοί φόρτσαραν και επικράτησαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Βέβαια, είναι ύποπτο το γεγονός, πως από τους γ.α κανείς δεν πέρασε από το αντιντόπινγκ κοντρόλ, που διεξήγαγε όπως είχε υποσχεθεί η villa. Βλέπαμε τον τερματοφύλακα τους, να πηγαινοέρχεται με το μηχανάκι και να εφοδιάζεται μπύρες και να μην παίρνει από το ψυγειακι-αντιντόπινγκ κοντρόλ, πράγμα που σε συνδυασμό με την  εξαιρετική απόδοση των γ.α στο δεύτερο μέρος, γεννάει υποψίες για ντοπάρισμα της ομαδας. Ας το ψάξει η διοργανώτρια αρχή και ας λάβει τα μέτρα της, αν και πολύ αμφιβάλλουμε γιατί η παράγκα δεν είναι ετοιμόρροπη τελικά.

Ποταμιακος – los inginerios : 2-6

Για άλλη μια φορά καταιγιστικοί οι ingenerios, πήραν και αυτόν τον αγώνα, χωρίς άγχος. Σίγουρα σε αυτό βοήθησε στο ότι έπαιζαν στον άψογο αγωνιστικό χώρο, που εξασφάλισε η villa abalias για να τους ευχαριστήσει για την βοήθεια που τις προσέφεραν την προηγουμένη αγωνιστική. Μια μεγάλη φιλία αρχίζει να γεννιέται, νομίζουμε. (σχόλιο άλλου συντάκτη. αφού δεν κατάφεραν να γλύψουν τη παράγκα είπαν να γλύψουν τους πρωτοπόρους) Αν και είμαστε σίγουροι ότι αν η villa abalias έπαιζε σε τέτοιο γήπεδο, σίγουρα θα κέρδιζε οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά η παράγκα του antifa league φροντίζει να μην παίζουν . Ο ποταμιακος δεν μπόρεσε να κοντράρει αρκετά τους μηχανικούς και να μας χαρίσει ένα ντέρμπι, αντάξιο της φήμης των δυο ομάδων.

Yποστεγο – ζαπατερο 1-3

σ.α.σ. Δε παίζει άρθρο εδώ επειδή ο περούκας είχε μεθύσει από τις μπύρες που περισσέψανε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠ. ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΙ
Los ingenieros 7 6 1 0 35-12 19
Περσινή Κομμούνα 7 4 2 1 27-19 14
Ποταμιακός 7 4 0 3 22-25 12
Zapatero United 6 3 2 1 32-22 11
Belza gorria 6 3 2 1 21-17 11
Rakos Fereira 6 3 1 2 30-27 10
Trollετάριοι 7 3 1 3 25-25 10
Γνωστοί * Άγνωστοι 6 3 0 3 33-30 9
Υπόστεγο 6 2 1 3 20-19 7
Abelogarden 7 2 1 4 31-37 7
Refugees 7 2 0 5 2-10 6
N.F.Warriors 6 1 2 3 15-21 5
Villa Abalias 6 0 1 5 13-37 1

* Οι θέσεις 1 εως 8 περνάνε απευθείας στα play off

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *