ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 12ης Αγωνιστικής – ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Όταν ανεβαίνεις σε μια γειτονιά για την αγωνιστική του Αντιφα Λιγκ, όπου δεν επισκέπτεσαι συχνα ακόμη και μέσα στην Αττική, έχεις την εντύπωση ότι πηγαίνεις μονοήμερη εκδρομή. Κοιτάς σαν χάνος στην αρχή μέχρι να προσαρμοστείς,να κοζάρεις την περιφρούρηση, να βοηθήσεις στο στήσιμο του ήχου ,της γραμματείας, να κρεμάσεις τα πανιά και στην συνέχεια να αρχίζεις να αλλάζεις καμιά πάσα μέχρι να αρχίσει το ματς.

Όταν φτάσαμε βρήκαμε μια αγέλη από σκληροπυρηνικούς “μπόμπιρες”, ηλικίες από 6 μέχρι 13, τρελές φάτσες  και οι περισσότεροι με πολύ δυνατή κατάρτηση στο ποδόσφαιρο,   οι οποίοι δεν είχαν καμία απολύτως διάθεση να μας δώσουν το γήπεδο και τσαμπουκαλεύτηκαν μάλιστα σε σημείο οι πρώτες επαφές να πέφτουν στο κενό!

Μετά από μίνι συνέλευση αποφασίστηκε να παίξουν με μια μικτή αντιφα λιγκ, ώστε να ζεσταθούμε, και μετά να μας επιτρέψουν να αγωνιστούμε, με την ρήτρα ότι με την λήξη της αγωνιστικής θα παιξουν παλι εκείνοι! Όι διαπραγματεύσεις στέφθηκαν με επιτυχία και έτσι ξεκινήσαμε την 12η αγωνιστική μας στο Χαλάνδρι!

DSC_0092ΜΙα εικόνα χίλιες λέξεις

Τα παιδιά που βλέπετε και τις οικογένειές τους επιχειρεί να εκδιώξει το κράτος απο τα καταλύματα τους και να τους στείλει όσο πιο μακριά γίνεται…Κάτι σαν τις φαβέλες της Ελλαδας

 

DSC_0276Boycott Mundial 2014

Στα πλαίσια εξάσκησης στρατηγικής παιξίματος της ομάδας, βελτίωσης αντίδρασης και αντίληψης πραγματοποιήθηκαν αγώνες σκάκι.Η προσέλευση ήταν άμεση και οι πρώτες μάχες στηθήκαν. Οι νικητές θα συνεχίσουν την επόμενη αγωνιστική. Φυσικά περιμένουμε και νέους αντιπάλους. Ξεκινάμε αυστηρά με βέτο που έχουμε ορίσει : Οι συμμετέχοντες να έχουν τουλάχιστον 1800 ELO στον σκασκιστικό όμιλο που είναι εγγεγραμμένοι. Αστειάκι…

DSC_0291

Αυτό πάλι που σκαλώνεις με τους τύπους που ανταλλάσσουν ψηλές πάσες ώστε να μην ακουμπήσει η μπάλα κάτω και με το που κοιτάς ακουμπάει, δεν το έχω καταλάβει… ( προσωπικό παράπονο συντάκτη,αν κοπεί από τον αρχισυντάκτη θα παραθέσω κασέτες που γνωστοποιούν την παράγκα…)

DSC_0174

Και αφου με τα χίλια ζόρια μπήκαμε στο τερρέν σας τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

Zapatero United vs Los ingenieros: 0-6

Πάλι γκρίνια για τους μηχανικούς που η κληροτίδα (??) ανέδειξε αυτους να παίξουν πρώτοι. Αν συνεχιστεί αυτό μάγκες, τον πίνακα θα τον δείτε από την ανάποδη. Δε φτάνει που ο πρόεδρος σας την έκανε για τα βουνά, εμεις σας φταίμε κι απο πάνω? Οι της ζαπατέρο δεν ξέρουμε τι ακριβώς σκαρώνουν, μάλλον προσπαθουν να υπνωτίσουν τους scaouter των υπόλοιπων ομάδων δήθεν για περιοδο ντεφορμαρίσματος και να κάνουν το ντεμαράζ τους στα δύσκολα και κρίσημα ματς, εκεί που δε θα το περιμένει κανείς.

Γνωστοί*Αγνωστοι vs NFW  2-2

Ακόμα παραπονιούνται της φιλαδέλφιας για την ισοφάριση στη λήξη του β ημιχρόνου. Αντί να κοιτάνε γιατί άραγε η κατοχή στο β ημίχρονο ήταν 90-10% υπέρ των γ.α, σου γκρινιάζουν που δεχτηκαν γκολ στις καθηστερήσεις…των καθηστερήσεων. Σκέψεις μας μπήκαν να πάρουμε ηλεκρονικό χρονομετρητή να τελειώνουμε με αυτό το παπαευαγγέλιο, το οποίο θα διαχειρίζονται οι ομάδες μόνες τους και τέλος τα παιδέματα των διοργανωτών.. ΕΕΕΕ? ή μιλάμε για αυτοοργάνωση ή όχι. Αχ τι ανακούφιση θα ταν πάντως.

DSC_0271το μαυρο διαμάντι των Γ*Α εν δράσει. Να γνωρίζουν οι λοιπές ομάδες ότι δεν πωλείται  και την πρωτιά να τους δώσετε

Trolletarioi vs Rakos Ferreira: 1-3

Όλα τα μάτια ήταν στραμένα εδώ κυρίως για βαθμολογικούς λόγους γιατί για ποιοτητα ποδοσφαιρική αστο καλύτερα. Η τρολλ κατέβασαν τη Β ομάδα που διαμαρτυρήθηκε στη διοίκηση γιατί δε παίρνουν πολλά λεπτά συμμετοχής. Το τίμημα όμως μεγάλο και ριψοκίνδυνο. Προς στιγμήν την έχουν γλιτώσει καθώς βρίσκονται σε τριπλή ισοβαθμία και υπερτερούν ΟΡΙΑΚΟΤΑΤΑ. Οι ελπίδες των RF αναζοπηρώνονται για τα καλά και αποκτούν ίσως ενα πλεονέκτημα διότι καπαρώνουν το τριποντο της επόμενης αγωνιστικής στη βαλίτσα τους. Οι τρολλ αναγκαστικά θα προσπαθήσουν να μεθύσουν τους ΠΚ στη βούλα, με μπόμπες σπέσιαλ και καυτά κοκτειλ, αλλιως ελπίζουμε ο καναπές τους να ειναι αναπαυτικός.

20140601_193354Αυτές οι εικόνες μας δίνουν κουράγιο για πολυ αντιφα λιγκ ακόμη…

Ποταμιακός vs Belza Gorria: 6-0

Τίμια κλείνει την αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Ποταμιακόύ οι οποίοι τερματίζουν από τη μέση και πάνω. Θα πάρει και αυτή το ρεπό της την επόμενη αγωνιστική διοργανώνοντας την τελευταία αγωνιστική στο κάμπινγκ της Βούλας σε πιο αμμώδεις καταστάσεις.  Η bg έχει πάρει τη κάτω βόλτα και μπαίνει σε περιπέτειες παρακαλώ μιας και βρίκσεται 1 μόλις βαθμό κάτω από την επικίνδυνη ζωνη. Βέβαια πρέπει να συμβούν τα απίστευτα για να μη περάσει η ομάδα των πετράλωνων στους τελικούς αλλά με όλα όσα έχουν δει τα ματάκια μας δεν λέμε τπτ μέχρι να τελειώσουν όλα.

Υπόστεγο vs Abelogarden 0-2 

DSC_0253

Villa Abalias vs Refugees  0-2 (άνευ αγώνα)

Νίκη στα χαρτιά για τους γαλατσιώτες οι οποίοι είχαν καιρό να μας απασχολήσουν/ενοχλήσουν αλλά η επιστροφή του προεδρου παίχτη στα πρακτικά είναι γεγονός. Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα εξαπολύοντας για άλλη μια φορά επίθεση προς πάσα κατεύθηνση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ παε VILLA ABALIAS

1.Η Villa Abalias , μετα τις τελευταιες εντυπωσιακες της εμφανισεις, εχει να δηλωσει οτι οταν παιζει σε χλοοταπητα ειναι απιαστη και κερδιζει.

2.Παρολες τις μεθοδευσεις της γνωστης-αγνωστης παραγκας, θα καταφερει και δεν θα βγει τελευταια, ουτε φετος, πετυχαινοντας τον στοχο που ειχε θεσει εξαρχης.

3.Επειδη η αντισταση ειναι στο αιμα της, καταφερε και χαλασε το στημενο πανηγυρι των Γ*Α με τους N.F.W. και αντι για την προγραμματισμενη νικη των συντροφων απο τη Νεα Φιλαδελφεια κατεφερε να το φερει ισοπαλια,κανοντας το χρονο να περναει με αλλους ρυθμους, ρυθμιζωντας το χοροχρονο, οπως μονο οι αναρχικοι ξερουν.στενοχωριομαστε ομως, που ολα αυτα εγιναν, εναντιον της παρεας των warriors,αλλα υπαρχουν κασσετες, που αποκαλυπτουν την συννενοηση των δυο ομαδων, οποτε καλυτερα να μην μας αναγκασουν να τις βγαλουμε στη φορα.

-Villa Abalias-

Απάντηση αντιφα λιγκ

1.Όταν παίζετε σε χλοοταπητα ΝΑΙ ΝΑΙ κερδίζετε…τις καρδιές μας μόνο όμως…
2. Μην βιάζεστε. Κανονιστηκε την επόμενη και τελευταια αγωνιστική να μη παίξουμε σε χλοοταπητα. (Δόθηκε ηδη ένα καλό χαρτζιλίκι στον διοργανωτή Ποταμιακό ώστε να αλλάξει ο τόπος διεξαγωγης των αγώνων και να παίξουμε στην άμμο beach soccer) όπότε πάρτε τα κουβάδακια σας αγαπητοι βιλαμπαλιώτες να συναγωνιστείτε στο καλύτερο καστράκι..μπας και έχετε καλύτερη τύχη εκεί.
3.Υστερα από πολλες προσπαθεις των β.α να εισχωρησουν στα ενδότερα της παραγκας, νόμισαν ότι με αυτην την υπόγεια ενεργεια ότι θα τα κατάφερναν. Όμως λογαριασαν χωρίς τον ξενοδόχο και τους πήραμε χαμπάρι.

 

ΙΔΟΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΧΑΜΟΣ! ΤΡΙΠΛΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΜΕ ΙΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΜΑΤΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ TROLL ΚΑΙ NFW (ΣΤΟ -3) ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΛΟΓΩ ΚΑΛυΤΕΡΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΟΙΟ….ΤΣΑΤΣΟΣ, ΕΕΕ ΣΥΓΝΩΜΗ  ΑΞΙΟΣ ΕΝΟΟΥΣΑΜΕ! Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ANTIFA LEAGUE ΘΑ ΈΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…

ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠ. ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΙ
Los ingenieros 11 9 1 1 52-19 28
Περσινή Κομμούνα 11 8 2 1 50-29 26
Γνωστοί * Άγνωστοι 11 7 1 3 58-42 22
Ποταμιακός 12 6 2 4 42-33 20
Zapatero United 11 5 2 4 42-45 17
Belza gorria 11 4 2 5 32-40 14
Abelogarden 11 4 2 5 49-56 14
Trollετάριοι 11 4 1 6 43-45 13
N.F.Warriors 11 3 4 4 28-31 13
Rakos Fereira 11 4 1 6 38-46 13
Υπόστεγο 11 3 1 7 32-39 10
Villa Abalias 11 2 2 7 25-51 8

 

υ.γ.

Ο καταυλισμός των Ρομά του Νομισματοκοπείου στο Χαλάνδρι απειλείται με κατεδάφιση των σπιτιών στις 17 Ιουνίου, μετά από απόφαση του ΓΓΑΔΑ (γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης Αττικής). Ο καταυλισμός υφίσταται από το 1971 και τώρα κατοικούν 74 οικογένειες σε αυτόν.

Σύμφωνα με τον κρατικό σχεδιασμό – κι αφού ο πρώην δήμαρχος Ζαφειρόπουλος (ΝΔ) και αιρετοί υπάλληλοι του δήμου διώκονται ποινικά για κατάχρηση 1.300.000 ευρώ περίπου (για έργα υποδομών που δεν έγιναν ποτέ στον καταυλισμό) – προβλέπεται μετεγκατάσταση τους στο όρος Πατέρα στην παλαιά Αμερικάνικη βάση. https://athens.indymedia.org/post/1526280/

One thought on “ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 12ης Αγωνιστικής – ΧΑΛΑΝΔΡΙ

  1. Pingback: ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 12ης Αγωνιστικής – ΧΑΛΑΝΔΡΙ » Zapateros United

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *