Ανασκόπηση 13ης αγωνιστικής – camping Βούλας

Μπάλα υπό συννεφιά είχαμε στη Βούλα και 4 δυνατά ματς μας κόψανε την ανάσα..Κάποιοι μιλήσανε για στημένα ματς και λεφτά που ρίξανε οι ομάδες για να καταφέρουν να αποκτήσουν το μαγικό εισιτήριο. Οι φήμες οργίασαν λόγω των ανατροπών που είχαν οι αγώνες μέχρι τη λήξη. Μας έκαναν να βγάλουμε καπνούς από την αγωνία.  Τελικά η αμμουδιά έπαιξε μεγάλο ρόλο γιατί ανέδειξε τις δυνατές μεν, άτεχνες δε, ομάδες που καιγόντουσαν για βαθμούς.

Πάμε μπαμ μπαμ στο ρεπορτάζ των αγώνων γιατι το μόνο που καίει εμάς τώρα είναι η διοργάνωση των playoffs.

los ingenieros vs abelogarden: 7-4

Εντελώς τυχαία η σειρά του πρώτου αγώνα με τους μηχανικούς να καρδιοχτυπούν στην αρχή αλλά με τη βοήθεια ενός μικρού μάγου (πάλι καλά που είχαν και αυτόν) κλειδώνουν τον αγώνα και επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά μας από την αρχή της χρονιάς για κατάκτηση της 1ης θέσης. Μεγάλη απογοήτευση η εικόνα του να βλέπεις την ομάδα των αμπελοκήπων να αποκλείεται και τα δάκρυα των οπαδών τους να ποτίζουν την καυτή άμμο. Δε πειράζει μάγκες, σας ευχαριστούμε για τις μοναδικές στιγμές. Μην ανησυχείτε, σας περιμένει πολύ δουλειά τώρα στο στήσιμο των playoffS.

N.F.WarriorZ – Zapatero utd: 5-4

Δε πρόκειται να χάνανε με τίποτα αυτόν τον αγώνα οι warriorZ. Η ομάδα της Φιλαδέλφειας ξύπνησε τις τελευταίες αγωνιστικές και κατάφερε να μπει στα playoffs. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα παίξαν σημαντικό ρόλο αλλά το σήμα κατατεθέν δε παύει να είναι η δύναμη και το πάθος. Οι ζαπατέρο μας ξενερώνει που αποδείχθηκε πολύ “λίγη (και λίγοι)” στο ματς αυτό και ελπίζουμε στο προσεχές καυτό διήμερο να δούμε την ομάδα που ξέραμε.

Γνωστοί*Άγνωστοι – Belza Gorria: 4-4

Οι πάντες και τα πάντα κρίθηκαν από αυτό το ματς μιας και με την ισοπαλία αυτή οι Γ*Α πέταξαν έξω τους Β.G και δώρισαν το εισιτήριο σε trolletarious, nfw και rakos f.. Και να είστε σίγουροι ότι οι γ.α παίζουν πάντα για την αξιοπρέπεια και το θέαμα χωρίς να κοιτάνε άλλους παράγοντες. Με καταιγιστικές επιθέσεις οι γ.α μετατρέψανε το εις βάρος τους 4-1 σε 4-4 παρ’ όλο τα υπέρ του ζήλου σκληρά μαρκαρίσματα που δέχτηκαν από την b.g και που έβγαλαν νοκ αουτ, εκτός playoffs, τον βράχο της  (επιθετικής) άμυνας των γ.α. (περαστικά για το πόδι ΝΤΙ). Η BG φάνηκε να το πήρε βαρέως με διαμαρτυρίες, αν και στο μόνο που εστίαζε κατά την διάρκεια του αγώνα είναι να πετάει τη μπάλα στα αγκάθια και στο μπλε του ουρανού και της θάλασσας. Δε πειράζει όμως, αυτά έχει η μπάλα. Ως ψυχολογική υποστήριξη δεν θα σας κουράσουμε πολύ στα playoff, και οι μπύρες κερασμένες.

Περσινή Κομμούνα vs Trollετάριοι Πατησίων

Νίκη ανέλπιστη για την ομάδα των Πατησίων που ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά, δείχνοντας ότι όταν θέλει είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος για κάθε ομάδα. Αγνώριστοι πραγματικά, δε ξέρουμε αν κατέβασε την α ή την β ομάδα αλλά αυτή τη φορά στήθηκε υπέροχα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να αφήσει τους πκ, που ήταν το μεγάλο φαβορί, να αναπτυχθούν. Παρ όλα αυτά οι πκ έχουν την ευκαιρία να πάρουν ρεβάνς καθώς η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να συναντηθούν ξανά στα πλειοφ. Η ιστορία λοιπόν θα επαναληφθεί αλλά αυτή τη φορά σε πιο ομαλό έδαφος που δεν βοηθάει τους τρολετάριους, που τα πάνε καλύτερα στα ανώμαλα, απ ότι φάνηκε.

Μετά από μίνι συνέλευση οριστικοποιήθηκε η τελική βαθμολογία για την κανονική αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014.

ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠ. ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΙ
Los ingenieros 12 10 1 1 59-23 31
Περσινή Κομμούνα 12 8 2 2 50-29 26
Γνωστοί * Άγνωστοι 12 7 2 3 62-46 23
Ποταμιακός 12 6 2 4 42-33 20
Zapatero United 12 5 2 5 46-50 17
N.F.Warriors 12 4 4 4 32-35 16
Trollετάριοι 12 5 1 6 42-45 16
Rakos Fereira 12 5 1 6 40-46 16
Belza gorria 12 4 3 5 36-44 15
Abelogarden 12 4 2 6 53-62 14
Villa Abalias 12 3 2 7 27-51 11
Υπόστεγο 12 3 1 8 32-41 10

 

υγ: και για να μη τα περνάμε όλα στο ντούκου, στόχος επιτεύχθει για τους Γ.Α. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος τερματίζει έχοντας την πρώτη επίθεση. Ζήλια από τους μηχανικούς οι οποίοι μόνο τη δόξα της πρωτιάς στα τυπικά κατέκτησαν.

2 thoughts on “Ανασκόπηση 13ης αγωνιστικής – camping Βούλας

  1. απάντηση γ.α
    ως underground ομάδα δεν θέλουμε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μας, ενώ εσείς ζείτε για τη δόξα και τα λεφτά…και το champions league το γράφουμε στο πάτο των παλιών μας ποδοσφαιρικών παπουτσιών. μόνο ΕΠΙΘΕΣΗ ρεεε..ζηλιάρηδες!

  2. Απάντηση στο υ.γ. των Γ*Α:

    Μηχανικοί
    —————
    59 γκολ υπερ
    23 γκολ κατά

    Γ*Α
    ——
    62 γκολ υπερ
    46 γκολ κατά

    Επίσης:
    > Ποιος θυμάται τους τελευταίους φιναλιστ στους τελικούς του Champions League?

    Ο νικητής μένει.

    Φύγαμε για Playoffssssssssss! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *