REPORT 6ης αγωνιστικής B ομίλου- Μεταξουργείο (1/3)

(να και μια ανασκόπηση στο ύφος των old school ανασκοπήσεων..)
γράφουν τα νεκρόνια:

Αγωνιστική Μεταξουργείο..

Σε μια ηλιόλουστη Κυριακή οι ομάδες άρχισαν να μαζεύονται σιγά σιγά στην εξωτική γειτονιά του Μεταξουργείου. Τα νεκρόνια τιμώντας το όνομα τους το πήγαν σερί από το προηγούμενο βράδυ και άρχισαν το στήσιμο του αγωνιστικού χώρου ενώ ο ‘άλλος άνθρωπος’ έστηνε το καζάνι του. Αφού αυτός που κρατούσε τα πρακτικά των αγώνων αποκοιμήθηκε οι περιλήψεις έγιναν εκ των υστέρων και ψιλοτυχαία από μεμονωμένα γεγονότα. Τα παράπονα για τη διάρκεια των αγώνων πολλά. Οι αγώνες διαρκούσαν από 30 ως 60 λεπτά ανάλογα καθώς οι διοργανωτές έδιναν ο καθένας τη δική του εκδοχή για το χρόνο που απέμενε. Τα σκορ πολύ χαμηλά όπου μάλλον οι παίκτες είχα σκοπιμότητες η ήταν τελείως ταγάρια.

nekronia (14)apatride city-πειρατές: 6-2
Η αγωνιστική ξεκίνησε με το ματς των απάτριδων και των πειρατών. Τα στοιχήματα έπεφταν για την έκταση του σκορ αλλά οι πειρατές αντιστάθηκαν δυναμικά καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο τερματοφύλακας των πειρατών χειροκροτούσε κάθε φορά που άλλαζαν 3η πάσα. Οι απάτριδες πλέον είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου αν και τα νεκρόνια θα κάνουν ένσταση σε τυχόν ισοβαθμία να παιχτεί αγώνας μπαράζ σε ουδέτερο δρόμο.

nekronia (7)zapateros- άγρια δύση: 4-1
Η άγρια δύση έκανε ότι μπορούσε προτού ξεκινήσει το ματς για να έχει την ευνοϊκή μεταχείριση του χρονομέτρη μιας και διαιτητής η κάποιος μεγαλοπαράγοντας δεν υπήρχε. Η συμφωνία ήταν μόλις προηγηθεί να λήξει και το παιχνίδι. Δεν προηγήθηκε ποτέ οπότε οι Ζαπατέρος πήραν μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια τους να περάσουν στους 8 της διοργάνωσης. Φήμες θέλουν την Άγρια Δύση να στήνει παρασκηνιακά κάποιους αγώνες και να ετοιμάζει μεταγραφές αεροδρομίου για τη συνέχεια της λίγκας.

nekronia (6)μεραρχια αμπαλ.- Μπαλατέστα: 2-7
Σε ένα παιχνίδι με ωραίες φάσεις οι Μπαλατέστα επιβεβαίωσαν το ρόλο του φαβορί και πήραν τη νίκη. Μια ομάδα με Ευρωπαϊκή φινέτσα.. στιλιστικά. Από την άλλη η μεραρχία συνεχίζει να κερδίζει.. τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα του κόσμου.

nekronia (26)ανασφαλιτες- abelogarden: 6-2
Οι ανασφαλίτες πρόσφεραν γκολ και θέαμα προσπαθώντας να ικανοποιήσουν το κοινό που ήταν συγκεντρωμένο στο αυτοσχέδιο γήπεδο του Μεταξουργείου. Abelogarden και μεραρχία παραμένουν χωρίς νίκη όμως το χειροκρότημα του κόσμου τους αξίζει για την προσπάθεια τους. Προτείνουμε ένα φιλικό μεταξύ Abelogarden και μεραρχίας για να λύσουν τις διαφορές τους και να έχουν πιθανότητες να κάνουν και την πρώτη τους νίκη.. ισοπαλία θα λήξει. Η έδρα μπορεί να είναι κάποιο ρακομελάδικο της περιοχής.
nekronia (1)nekronia (30)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *