Τελευταία αγωνιστική στην Ελευσίνα – pregame news!

Ετοιμαστείτε για εκδρομή! Μη χάσετε την 9η και τελευταία αγωνιστική στην Ελευσίνα! Κυριακή 10 Μαΐου από τις 17.00, info στην αφίσα.

χάρτης πρόσβασης εδώ
( το όνομα της στάσης είναι 1η Μουρίκη.
Από την στιγμή που το λεωφορείο μπει στην Ελευσίνα στην τρίτη στάση κατεβαίνετε. )

elefsina1

PREGAME NEWS

Γράφει ένας γνωστός άγνωστος:

Μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου και ενώ το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει για την τετράδα του α ομίλου, στον β όμιλο αναμένεται να έχουμε χιτσκοκικό φινάλε και το μόνο σίγουρο θα σπάσουν καρδιές.

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά όμως ξεκινάμε από τον α ομιλο. Ένας όμιλος όπου κατά γενική ομολογία προσέφερε περισσότερο θέαμα και ωραιότερες ποδοσφαιρικές στιγμές σε σχέση με το δεύτερο που θύμιζε παιχνίδι ξυλοκόπων η φάση παρά μπάλα…

Παρόλο τη πρωτιά της φλωρεντία united, τις εντυπώσεις μάλλον τις έχει κλέψει η ομάδα της κυψέλης (down town παντα) ,οι  Γ*Α  οπου σε κάθε της αγώνα συγκεντρώνει τα βλέμματα του κόσμου από κάθε γωνιά της γειτονιάς και της γηραιάς ηπείρου. Μπορεί να είναι δεύτερη αλλά αφού πήρε το ντερμπι με τη φλωρεντία στα ίσα, έχει τη συνείδηση της καθαρή. Η μοναδική ομάδα της λίγκας χωρίς ήττα ως τώρα, πιστή στη παράδοση της πρώτης επίθεσης δείχνει από την αρχή καθαρά τις διαθέσεις  ότι μπροστά στο δίλημμα θέαμα ή αποτέλεσμα η απάντηση είναι… και τα δυο!

Από κει και πέρα, για να τα λέμε όλα, το φρέσκο αίμα στη λίγκα μας η φλωρεντια δείχνει να ναι μια ομάδα με αστείρευτο ταλέντο, και εν δυνάμει ποδοσφαιριστές έμπειρους από τα τοπικα πρωταθλήματα αλλά αν δεν ήταν η φοβερή  τσαμπουκαλεμένη και ανεπανάληπτη παίχτρια της, ένα κορίτσι πολυεργαλείο, μάλλον θα κοιτούσαν τη κορυφή με τα κιάλια και μάλιστα με αρκετό zoom. Η ομάδα της αγ. Παρασκευής χρωστάει πολλά στο κορίτσι θαύμα. Καλά θα κάνει η διοίκηση να της προτείνει ενα αξιοπρεπές συμβόλαιο και ενα καλό βανάκι δώρο για να πηγαίνει την ομάδα της στις συνελεύσεις. Florentia united: μια ομάδα επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο και φυσικά, άξια προσοχής. Για κατά πολλούς παραμένει ίσως το φαβορί για την κατάκτηση του 3ου αντιφα λιγκ.

Ακολουθούν στη 3η και 4η θεση απολίτιστοι και γκέλα τσάο αντίστοιχα, με τους πρώτους να έχουν κάνει ένα απίστευτο καμ μπακ, ενώ πολλοί τους είχαν ξεγραμμένους, οι πανκο σαικεντελάδες καταφέρνουν να περάσουν στα play off και μάλιστα σχετικά άνετα. Η πωρωμένη ομάδα του αντιφα λιγκ έκανε την αθόρυβη δουλειά και πέρασε με την αξία της στην επόμενη φάση. Τα εύσημα να δώσουμε στον παίχτη, πρόεδρο, οργανωτή , προπονητή, φροντιστή, μέλος στοχαστών, άνθρωπο για όλες τις δουλειές της ομάδας που την οδήγησε στους εφτά ουρανούς. Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε για τους παγκρατιώτες (ή μήπως παγκρατιωτη) …οι ίδιοι πάντως παραμένουν προσγειωμένοι.

Για τους  γκέλα τσάο τα λόγια είναι περιττά, η ομάδα που κέρδισε τις καρδιές των ανθρώπων του αντιφα λιγκ. Η ομάδα που αν υπήρχαν τα βραβεία  στο αντιφα λιγκ, σίγουρα θα τα σήκωνε όλα και δε θα άφηνε τίποτα πίσω, από το βραβείο συνέπειας, οργάνωσης μέχρι και καλύτερης  αγωνιστικής και τραγουδιού!!. Ναι, καλά ακούσετε, τσεκάρετε εδώ.   Φήμες ακούγονται και για ντοκιμαντερ antifa league που, αν γίνει κι αυτό, καλύτερα να το σηκώσει από τώρα.. με φόρα η μπάλα γκολ και γκέλα….ciao, κοιτάχτε δε μασάω! Είναι αλήθεια ότι βρίσκεται παντού και πάντα μεσα σε όλα και έχει κερδίσει το σεβασμό όλων μας. Η ομάδα από το μπραχάμι είναι σκέτη αλητεία, και δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι δείχνει το δρόμο για τις επόμενες ομάδες και φυσικά το σωστό παράδειγμα για όλες. Viva gela!

Και τώρα να πάμε μια βόλτα απ’το β όμιλο όπου ζούμε καταστάσεις πρωτόγνωρες στην μικρή ιστορία του αντιφα λιγκ. Εχουμε τους apadride και τα νεκρόνια να χουν καπαρώσει το μαγικό εισιτήριο για την επόμενη φάση και να ακολουθεί η τριάδα του διαβόλου με τριπλή ισοβαθμία! τεράστιο ενδιαφέρον και μεγάλη αγωνία  η τελευταία αγωνιστική στην αγρια δύση  για το  ποιες ομάδες θα περάσουν στα playoffs και ποια ομάδα θα μείνει απέξω με τη γεύση της πίκρας. Πειρατές Γαλατσίου με 15 παίχτες στο ενεργητικό τους και πονοκέφαλο για την αρχική πεντάδα, ζαπατέρος united που στο τέλος της σεζόν μόνο united δεν είναι και μπαλατεστα η μικτή κόσμου. Οι 3 προαναφερθείσες ομάδες, καλό θα’ταν να φέρουν και καρδιολόγο μαζί τους και εξηγούμε εν συντομία τι παίζει.

Οι πειρατές υπερισχύουν στη τριπλη ισοβαθμία καθώς έχουν δυο νικες με ζαπατέρο και μπαλατεστα. Ακολουθούν ζαπατέρο και μπαλατέστα να ισοβαθμούν γιατί το μεταξύ τους παιχνίδι ήρθε ισοπαλία αλλά τους ζαπ. να πλεονεκτούν λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων (ανατρέψιμη διαφορά σίγουρα στην αγρια δυση).

Παρολα αυτά τα όνειρα των μπαλατέστα δεν είναι άπιαστα και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν την επόμενη και τελευταία αγωνιστική καθώς ζαπ. και μπαλατέστα παίζουν με τους δυο πρωτοπόρους apatride και νεκρόνια. Tα στοιχήματα που έχουν πέσει είναι πολλά και τα φιλοδωρήματα περισσότερα.

Με την αδρεναλίνη στα ύψη,  όλος ο κόσμος θα παρακολουθήσει σύσσωμος τους 2 αγώνες που θα γίνουν ταυτόχρονα σε δυο γήπεδα γιατί πάνω απ’ όλα το δίκαιο είναι αυτό που διέπει το πρωτάθλημα μας…  Ακούγεται ότι ήδη έχουν κλείσει 3 πούλμαν εκδρομή για Ελευσίνα, και προς τιμήν μας θα ακολουθεί μια κλούβα ματ!

Η αντίστροφη μέτρηση για το κάλεσμα της άγριας δύσης και την 9η και τελευταία αγωνιστική πήρε μπρος όπως φυσικά το συγκλονιστικό φινάλε που μας υπόσχεται το antifa league crew..

Bη βαθμολογία β ομίλου τώρα…
τριπλή
ισοβαθμία και φωτιά στη τετράδα

4 thoughts on “Τελευταία αγωνιστική στην Ελευσίνα – pregame news!

    • wild west: ομάδα πρώτη στην ενημέρωση σας!
      +1 πόντος στη βαθμολογία από τη παράγκα (προλαβαίνετε να βγείτε Playoff?)

  1. Παίδες βάλτε ένα στίγμα σε έναν χάρτη ή την οδό που βρίσκονται τα γηπεδάκια καθώς πολλοί θα έρθουν με δικά τους οχήματα αλλά και επίσημα η στάση όπου αναφέρεται ως Ελαιουργική πρέπει να έχει αλλάξει όνομα γιατί δεν αναφέρετε στο site του οασα.Thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *