Ανασκόπηση τελευταίας αγωνιστικής (Ελευσίνα)

Aνταπόκριση από τελευταία αγωνιστική (α+β ομίλου)

γράφει η ειλικρινής “Άγρια Δύση”:

Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος – εν όψει των play off- διοργανώθηκε στην «Άγρια Δύση» και συγκεκριμένα στην Ελευσίνα και τίποτα δεν πήγε καλά.

Η Άγρια Δύση ήταν όλοι κομμάτια –όπως συνήθως μετά από κάθε Σαββατόβραδο- και η αγωνιστική άρχισε μια ώρα μετά! Οι οδηγίες που είχαμε δώσει για την προσέγγιση του χώρου ήταν τελείως αποπροσανατολιστικές, είχαμε τα ηχεία αλλά μας έλειπε ο μείκτης, είχαμε τα πορτοκάλια αλλά όχι αποχυμωτή , ούτε καν μαχαίρι. Γενικά χάθηκε η μπάλα στην Ελευσίνα.

Μετά από πολλές περιπέτειες όπως η παραβίαση λουκέτου για να κλέψουμε ρεύμα η τελευταία αγωνιστική του antifa league άρχισε! Οι μπύρες στον ήλιο ξεκίνησαν να δροσίζουν την διάθεση και παίχτηκε ωραία μπαλίτσα από όλες τις ομάδες. Ωστόσο η άγρια δύση πιστή στο να τα κάνει όλα λάθος έχασε και τα αποτελέσματα όλων των αγώνων… (ελπίζουμε να τα θυμούνται οι ομάδες).

Παρ΄ όλα αυτά αν και από άποψη διοργάνωσης ήταν τέρμα χύμα το όλο θέμα το κλίμα ήταν υπέροχο με αρκετό κόσμο της γειτονιάς να μας κάνει παρέα ακούγοντας πανκ, δίπλα δίπλα με τους συντρόφους μας από τις γειτονιές της Αθήνας. Τα πανό και οι ζωγραφιές στους τοίχους έφεραν επίσης έναν αντιφασιστικό αέρα ελευθερίας στη γειτονιά μας.

Στο τέλος του πρωταθλήματος ακολούθησε φιλικό μεταξύ αγριοδυσιωτών\ισσών. Προσφέροντας άπλετο θέαμα δώσαμε στο πιο δημοφιλές άθλημα χαρακτηριστικά σαν και αυτά που θέλουμε να έχει η κοινωνία όπως την ονειρευόμαστε. Να είναι παιχνίδι χωρίς ανταγωνισμό και διαχωρισμούς, χωρίς ιεραρχίες και συμφέροντα.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΛΑΞΕ ΑΠ’ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ…
ΤΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΑΞΗΣ!

(σ.σ αναμονή για φοτο από wild west..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *