Σέντρα 4ου antifa league στο Κουκάκι – mini αφιέρωμα

αφίσα

Κυρίες και κύριοι, η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Η προετοιμασία των ομάδων έφτασε στο τέλος της και πλέον αναμένουμε να δούμε και να απολαύσουμε ξανά μαγικές μπαλαδορικες-ενέργειες στις γειτονιές μας. Λάβετε θέσεις για το 1ο εναρκτήριο λάκτισμα του φετινού αντιφα λιγκ που προμηνύεται εξίσου συναρπαστικό με το περσινό. 5 νέες ομάδες και 8 “παλιές” θα απαρτίζουν τη δυναμική της λίγκας μας. Ο πυρήνας μεγαλώνει και το εγχείρημα ολοένα δυναμώνει. Οι μεταγραφές ήταν πολλές και τα παζάρια πιο σκληρά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/11 και ώρα 17.30, η 1η αγωνιστική του 4ου antifa league θα πραγματοποιηθεί στα μπασκετάκια της παιδικής χαράς στο Κουκάκι. Μη χάσετε το ντεμπούτο των ομάδων, και όλα τα κλασσικά παραδοσιακά συνοδευτικά μας.

Με αφορμή την έναρξη της αντιφασιστικής Λίγκας, ακολουθεί ένα μινι αφιέρωμα (πρώτες εντυπώσεις) στις ομάδες που θα συμμετέχουν φέτος:

Deniz naki: δε γνωρίζουμε πολλά, μόνο ότι είναι από Ν. Ιωνία μεριά (να και μια καινούργια γειτονιά!), ομάδα με όνομα που τιμά τον κουρδο (πρωην ?) παιχτη deniz naki της st.pauli για τη πολιτική δράση/στάση του στο κόσμο του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Τωρα αν ξερουν μπαλα ή όχι τα παιδιά, ακομα ψάχνουμε τα βίντεο τους.

Γενίτσαροι: Καινούργια ομάδα άλλα η ιστορία της ξεκινάει πριν 7 χρόνια, κάπου στους διαδρόμους της τουρκικής σχολής. Γνωριμοι σε πολλούς για το πάθος τους με τη μπάλα, με ενθουσιασμό και όρεξη, η μεγάλη αυτή αχώριστη παρέα είναι έτοιμη να τα σαρώσει όλα. Ακουγεται οτι ειναι φαβορί για το τίτλο, μενει να το αποδείξουν και στο γηπεδο.

Fighters: Η ομάδα από τα Πετράλωνα μπήκε στο “τσακ” στη λίγκα μας, καθώς δε μπορέσαμε να αντισταθούμε στο πολλά υποσχόμενο όνομα τους. Οι λιγομίλητοι low profile παρέα μπορεί να μας κρατάει κάτι για τη συνέχεια, ποιος ξέρει. Kαλως ήρθατε παιδιά!

Νοταρά 26: Το τιμ από τη κατάληψη Νοταρά δείχνει να είναι πολύ “busy” φέτος και καλά κανει, μιας και έχει αναλάβει τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών, παρ’ όλα αυτα φαίνεται οτι γουστάρει το antifa league και θα πορευτεί μαζί μας.  σ.σ ευκαιρία να δούμε ποια είναι αυτά τα ταλέντα που “βγάζει” το Αγρίνιο (που γερνάνε απο τα 22 τους (!)

Independiente: Οι “ανεξάρτητοι” αποτελούν τη συγχώνευση μιας νέας ενδιαφερόμενης ομάδας φέτος (la filosofia) με τους ως πρότινος αξιόλογους ζαπατέρος utd, ένας συνδιασμός εξίσου εκρηκτικός μιας κ το λατινοαμερικανικο στοιχείο δεν άλλαξε καθόλου (τουλαχιστον στο όνομα γιατί στο γήπεδο απέχουν έτη φωτός ακόμα)

Χα.ρα: Τώρα αυτούς να τους θεωρήσει κανείς παλιούς ή νέους? τα παιδια απο τις χαοτικές ραδιοζωνες φέτος εχουν κανει προοδο δε λεμε, αλλά να μη ξεχνάμε οτι εχουν δώσει μεγάλες υποσχέσεις οσον αφορα τη συνεπεια στα ραντεβού τους (κ οχι με τις κοπέλες). Όπως και να χει η παρουσία τους μας δίνει χαρά!

Αντιφώ: Η ομάδα αυτη σαν παλια ανελαβε το βαρος της πρωτης αγωνιστικής ως πλεον εμπειρη ομάδα. Ρωτήστε τι σημαίνει το ονομα τους να γελασετε (λιγο ομως), το λογκο τους ειναι παγκοσμια πρωτοτυπία. Μην τους παρεξηγήσετε είναι καλά παιδιά και πολλά υποσχόμενα για το κίνημα. Κουρεύονται κάθε τρεις κ λιγο, απο χου γινονται ξε-χου…(ετσι για ξε-χου)

Νεκρόνια: νταξει, ολοι και όλες στα Εξάρχεια τους ξέρουν, οχι μόνο για τη μπάλα που αποδίδουν αλλά και για τις αλανιάρικες βόλτες τους. Γνώστες της νύχτας και του ποτού, παίζουν μεθυστική ή και μεθυσμένη, εξαρτάται, μπαλίτσα. Το 1/4 του Αδέσποτου Αθηνών επιβεβαιώνει οτι μιλάμε για αδέσποτες προσωπικότητες καλής παστας. Φόρτε τους τα τάκλιν αλλά με μινιμουμ 5 μετρα σύρσιμο μεχρι να ματώσουν – άλλο αν δε τα καταφέρνουν (σ.σ δε πιστευω να χετε παραπονα τωρα?)

balatesta: μια μίξη παιχτών του αντιφα λιγκ όλα αυτά τα χρονιά, γνωστοί και ως “μικτή κόσμου”, έχουν κερδίσει το σεβασμό όλων μας. Πυλώνες κι αυτοί πλέον του εγχειρήματος μας και πολύ καλά παιδιά όλοι τους,”προσπαθούν” να “παίξουν” ποδόσφαιρο αλλά με μείγμα abalias, ingenieros και ρακί καζαν μέσα, θα προσπαθούν για πολύ ακόμα. 🙂

Πειρατές Καραϊβικής εεε λάθος…Γαλατσιου: περισσότεροι και από ροστερ ομάδας 11αριου κάνει μπαμ οτι γουστάρουν την όλη φαση. Συνεχίζουν και φέτος με θετική διάθεση και μπόλικο ποιοτικό υλικό ΑΑΑ, παρ’ ολο το τσουχτερό περσινό αποκλεισμό απο τους γείτονές τους. Το πειρατικό γαλατσιωτικο τιμ ξεκινάει με +1 για την ερευνα και κατοχύρωση της μικροφωνικής.

Apatride city: και τωρα…τι? απο τις ατάκες που θα μείνουν χαραγμένες.Τους βλεπεις συνήθως να πίνουν και να ξενυχτάνε ή σε πορείες. Ναι ναι, οι απάτριδες έχουν μεγάλες προσδοκίες για φέτος, ενισχύθηκαν με έναν βραδύποδα και ακούγεται οτι θα φέρουν το μαραντονα για τα playoff. Οι στόχοι για φέτος ειναι σιγουρα πιο ψιλοί απο τους περσινούς (δλδ να τερματίσουν στη 12αδα)

Γκέλα Ciao: Πολλά εγκωμιαστικά σχόλια εισέπραξε η δεμένη ομάδα απο το Μπραχάμι και για τους  φίλαθλους/μέλη της. Ενίσχυσαν δυναμικά το αντιφα λιγκ και απο φέτος κάποιοι έγιναν και αδέσποτοι. Έγινε πάταγος τη περσινη σεζόν, ακόμα μοιράζουν αυτόγραφα σε περαστικούς. Ετοιμάζουν κατι μεγάλο/καλό φέτος, λένε. Ας μη λεμε πολλά και τους αγχώνουμε όμως. Απλά να ξερουν ότι φέτος δεν υπάρχουν δωράκια (ο νοών νοήτο)

Γνωστοί Άγνωστοι: οτι κ να γράψουμε ειναι λιγο και θα θεωρηθεί υπερβολή, μετά την ενίσχυση ενος παίχτη βαρόμετρο και ενος εργαλείου-φωτιά, η ομάδα-θεμέλιο του αντιφα λιγκ φιλοδοξεί -για αλλη μια χρονιά- να διδάξει μπάλα και αντιφασισμό. Τα υπόλοιπα στον αγωνιστικό χώρο και κατά προτίμηση το τσιμέντο.

2 thoughts on “Σέντρα 4ου antifa league στο Κουκάκι – mini αφιέρωμα

  1. Κάτω η προπαγάνδα των Γνωστών Αγνώστων! Προλετάριοι του Αντίφα Λίγκ ας ενωθούμε για να διαλύσουμε τους “ισχυρούς” της Λίγκας! Να θέσουμε ένα τέλος στην ομάδα που κλέβει παίχτες-κλειδιά από καλές ομάδες και τις διαλύει!

    Μπάλα για όλους και όχι για λίγους “ντριμπλαδόρους”!
    Αγώνας για τους κάτω, για ομάδες ισορροπημένες και όχι ανταγωνιστικές.

  2. Άντε ρε μάγκες, επιτέλους…
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ… EVER

    Τι να πρωτοδιαλέξουμε; Τους “Γενίτσαρους”, τους πιο καλούς πελάτες μας παλιά στα RFU (:P), τα Νεκρόνια (τους αγαπημένους όλων), τους Γκέλα Ciao (η ομάδα που μας έγινε εμμονή)…???

    Θα πάρουμε και πάλι Γνωστούς-Άγνωστους γιατί δεν μας νοιάζουν τα γκολ, θέλουμε μόνο Όσκαρ για freestyle… 😛

    Καλή αρχή σε όλους…

    ΥΓ: Ζηλεύουμε ανοικτά, άντε να έρθουν τα τελικά να ανέβουμε κι εμείς στην γιορτή… (Αυτόνομη Π.Ο.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *