ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ANTIFA LEAGUE ( Πλ.Γρηγορίου Λαμπράκη στο Ίλιον)

Κυριακή μεσημέρι, κάτω από τις καυτές ακτίνες του ήλιου, κάπου στο Ίλιον, με τους Γενίτσαρους οικοδεσπότες στήθηκε το πεδίο της μάχης της 9ης αγωνιστικής του Antifa league.  Και αν στον Ίλιον της Μικράς Ασίας, κατά κόσμο Τροία, Αχαιοί και Τρώες χρειάστηκαν 10 χρόνια να λύσουν τις διαφορές τους, εδώ στην Τροία των Δυτικών προαστίων ο πόλεμος μεταξύ των ομάδων διήρκησε ένα γεμάτο τετράωρο. Οι ομάδες εξοπλίστηκαν με τα ποδοσφαιρικά τους όπλα και υπό τους ήχους δυνατής μουσικής (όποτε αυτή ακουγόταν λόγω του ακούραστου σπίκερ) και θεσπέσιων φαγητών η μάχη ξεκίνησε. Πριν τους αγώνες των μεγάλων όμως εναντίον Ατρομήτων, δύο ομάδες αποτελούμενες από 10χρονους έως 12χρονους αστέρες, καλούνταν να δώσουν την πρώτη σκληρή αναμέτρηση. Οι Κόκκινοι διάβολοι επικράτησαν 6-4, παίρνοντας όμως μόνο ένα προβάδισμα αφού στην συνέχεια θα διεξαγόταν και επαναληπτικός αγώνας.
Antifa 5
ΝΕΚΡΟΝΙΑ- ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ : 7-1

Υποτίθεται οτί θα ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής αλλά τα Νεκρόνια φρόντισαν να καθαρίσουν γρήγορα το παιχνίδι. Αμφότερες οι ομάδες παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες καταφεύγοντας έτσι σε μεταγραφές που μάλλον ευνόησαν τα Νεκρόνια τα οποία πήραν νωρίς το προβάδισμα και παρά την αρχική μείωση σε 2-1, έφθασαν στον θρίαμβο του τελικού 7-1. Με αυτή την νίκη σκαρφάλωσαν (προσωρινά, μην χαίρεστε) στην πρώτη θέση, αφήνοντας τους Γ.Α να παλεύουν για την είσοδό τους στα play-off κάτι που για την ώρα μοιάζει δύσκολο.

 

DENIZ NAKI-BALATESTA : 1-8

Οι ουραγοί Deniz Naki αντιμετώπιζαν το κόκκινο ποτάμι των φορμαρισμένων Balatesta, φιλοδοξώντας να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό, παρά την ποιότητά του αντιπάλου τους.Πράγματι στην αρχή παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί ισοφαρίζοντας σε 1-1, αλλά από την στιγμή που οι Balatesta πήραν το προβάδισμα εκ νέου το αδελφό σωματείο (των Γενιτσάρων) των  Deniz Naki δεν είχε άλλο κουράγιο. Έτσι οι Balatesta σημείωσαν την 3η τους σερί νίκη και σκαρφάλωσαν στην 3η θέση.

 

Antifa 1

INTEPENDIENTE- ΠΕΙΡΑΤΕΣ : 3-5

Οριακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες με φόντο τα play-off. Οι Πειρατές ενισχυμένοι με τον καλύτερο μάγειρα της διοργάνωσης και με Γενιτσαρική υποστήριξη φυσικά πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησαν σχετικά εύκολα με 5-3 παρά την προσπάθεια των σκληρών Indepediente που πλήρωσαν την σημαντική απουσία στην άμυνά τους. Να σημειωθεί ότι η μεταγραφή των Πειρατών σκόραρε τόσο υπέρ όσο και κατά της ομάδας του. (Χρήστο είσαι πραγματικός Γενίτσαρος). Οι Πειρατές με αυτή την νίκη αγγίζουν τα play off ενώ για τους μέχρι πρότινος άνετους Independiente ο κλοιός σφίγγει αν αναλογιστούμε και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

ΓΚΕΛΑ ΤΣΑΟ-APATRIDE : 3-6

Άλλο ένα διπλό και η μεγαλύτερη έκπληξη της αγωνιστικής σημειώθηκε σε αυτό τον αγώνα, αφού οι Απάτριδες ανέτρεψαν τα εις βάρος τους προγνωστικά κα θριάμβευσαν με 6-3. Οι Γκελατσιώτες ξεκίνησαν καλύτερα προηγήθηκαν 2-0 αλλά οι πλήρεις αυτή τη φορά αντίπαλοί τους έφεραν το ματς τούμπα, αποδίδοντας μάλιστα και καλό ποδόσφαιρο, αναδεικνύοντας έτσι τα προβλήματα, και τις απουσίες των Γκέλα Τσάο, που πρέπει να εμφανισθούν ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μη βρεθούν προ εκπλήξεων.

Antifa 2

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ (Η συνέχεια)

Με το 6-4 στην πλάτη οι Ατρόμητοι έπρεπε να αποδείξουν ότι όντως δεν φοβούνται τίποτα. Πράγματι λίγα λεπτά πριν το τέλος βρέθηκαν να προηγούνται με 7-8. Οι κόκκινοι διάβολοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και επανέκτησαν το προβάδισμα (9-8) το οποίο και κράτησαν μέχρι το τέλος. Η λήξη του αγώνα βρήκε τις ομάδες να ανταποδίδουν φιλοφρονήσεις στο μικρόφωνο

ANtifa 4 13041191_10209456283912051_1927614904009454797_oΧΑ.ΡΑ-ΝΟΤΑΡΑ: 6-7

Πίσω στο κανονικό πρόγραμμα του Antifa League όπου έγινε το πιο συγκλονιστικό ματς της ημέρας. Η Νοταρά επανήλθε μετά από ένα σύντομο διάλειμμα στις νίκες, αλλά προκειμένου να τα καταφέρει έφτυσε αίμα. Το παιχνίδι αρχικά ήταν αμφίρροπο, με το σκορ στο 2-2, αλλά οι Νοταραίοι με όμορφα μακρινά πλασέ έφτασαν να προηγούνται ακόμα και με 6-2.! Η Χαρά, δίχως να πανικοβληθεί άγγιξε λίγο πριν το τέλος την ολική ανατροπή. Αντ’αυτού όμως το κόρνερ που κέρδισε στην τελευταία φάση του αγώνα οδήγησε σε λάθος και στην κόντρα η Νοταρά σημείωσε το 7-6 κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς. Υ.Γ. Δεν χρησιμοποίησα καμία λέξη με ρίζα χάος για την ΧA.PA.

ΑΝΤΙΦΩ-FIGHTERS:  10-6

Άλλο ένα κρίσιμο ματς για την είσοδο των ομάδων στα play-off. Οι θεαματικοί Αντιφώ δεν αρκέστηκαν μόνο στην φιγούρα, αλλά τη συνόδευσαν με μπόλικη ουσία. Το μείγμα αναδείχθηκε εκρηκτικό κι έφθασαν να προηγούνται ακόμα και με 6-0 αλλά και 9-1. Οι Fighters δεν παρέδωσαν φυσικά τα όπλα και υπό τους ήχους του eye of the tiger έκανα την ύστατη τους προσπάθεια για ανατροπή, αλλά βρίσκονταν ήδη πολύ πίσω. Έτσι η απέλπιδα προσπάθεια τους είχε ως αποτέλεσμα το συμμάζεμα της ήττας σε 10-6. Οι Αντιφώ πραγματοποιούν μεγάλη επιστροφή, έφθασαν τους 9 βαθμούς, ενώ η εμφάνισή τους στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τις καλύτερες του πρωταθλήματος.
Antifa 6Φιλικός αγώνας επίσης πραγματοποιήθηκε μεταξύ της μικτής Antifa league και της τοπικής ομάδας του Φανούριου που αποδείχθηκε εξαιρετικά ποιοτικός.

Μετά το τέλος της αγωνιστικής ακολούθησε και νέος αγώνας πιτσιρικάδων με παίχτες του Antifa league . Οι πιτσιρικάδες έστω και με την βοήθεια εξωγενών παραγόντων πχ η έκταση των τερμάτων αυξομειωνόταν ξαφνικά πήραν την νίκη με 6-3 ενώ τέλος ακολούθησαν και άλλες αθλοπαιδιές όπως μονά και βολές στην μοναδική μπασκέτα που διέθετε το γηπεδάκι.

 

logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *