1η αγωνιστική Αntifa League Athens – Αμπελόκηποι (6/11)

1%ce%b7-%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7Κάλεσμα 1ης Αγωνιστικής Αntifa League Athens

            Να ‘μαστε πάλι εδώ, 5η συνεχόμενη χρονιά Αntifa League Athens και οι βιρτουόζοι της μπάλας, ξεσκόνισαν τα παπούτσια τους και είναι έτοιμοι να προσφέρουν θέαμα σε πλατείες και γειτονιές αλλά και τις σκακιέρες και το τάβλι.

Φυσικά,σκοπός μας δεν είναι μόνο το θέαμα αλλά να προάγουμε την αυτοοργάνωση, την αλληλεγγύη,την ευγενή άμιλλα, τον αντιφασισμό και την  επανοικειοποίηση των δημόσιων χώρων.

Για αυτό λοιπόν τον λόγο η πρεμιέρα της αντιφασιστικής λίγκας Αθηνών επιλέχθηκε να γίνει στην περιοχή των Αμπελοκήπων όπου αυτές τις μέρες λόγω της δίκης της χρυσής αυγής,η φασιστική απειλή έχει ξεπροβάλλει ξανά στην γειτονιά, με την ανοχή των μπάτσων. Παράδειγμα αποτελεί η επίθεση ασφαλίτων,μπάτσων και φασιστοειδών (πάντα σε αγαστή συνεργασία) στα κατειλημμένα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με επιχειρησιακό κέντρο το νοσοκομείο Αγ.Σάββα, αλλά και οι ενέδρες στο εφετείο.

Εν κατακλείδι, αυτό το κάλεσμα γίνεται ώστε να γίνει κατανοητό ότι οι πλατείες, οι  δημόσιοι χώροι και οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για όλους εκτός από τους φασίστες και το σινάφι τους.

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, ώρα 12:30 στα γήπεδα μπάσκετ Αργολίδος και Δουκίσσης Πλακεντίας στους Αμπελόκηπους.

ΙNDEPENDIENTE-ΜΠΑΧΑΛΑΙΟΙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *