Antifa League Athens και στην Ικαρία (13/8/2017)

Από τα τσιμέντα της πόλης, στις παραλίες της Ικαρίας, και συγκεκριμένα στο Λιβάδι, διεξήχθη για πρώτη φορά τουρνουά beach soccer και παράλληλα beach volley.

Αν και πρώτη φορά επιχειρούμε κάτι τέτοιο, τα περάσαμε πολύ όμορφα και θα λέγαμε η διοργάνωση ήταν αρκετά πετυχημένη. Τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά, η ανταπόκριση του κόσμου μεγάλη και το μήνυμα ξεκάθαρο σε όλο το νησί: η μπάλα στην άμμο, και οι φασίστες..πνιγμένοι.

Για την ιστορία, νικήτρια ομάδα στο ποδόσφαιρο ήταν οι “δε τη μυρίζω” σ’ενα αξέχαστο ντέρμπι με αντίπαλο τους “μάνγκο”, την ώρα μάλιστα που έδυε ο ήλιος. Στο βόλεϊ, νικήτρια αναδείχθηκε η “Ανέμι” κόντρα στην μικτή αντιφα λιγκ ή αλλιώς…μιτσουμπισι κολτ (το “απαλλοτριωμένο” έπαθλο).

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που βρέθηκε κοντά μας και στήριξε τη φάση, ελπίζουμε να καθιερωθεί το εν λόγω τουρνουά, και το επόμενο καλοκαίρι, ποιος ξέρει, μπορεί να ξανα-περάσουμε μια βόλτα, μπορεί να τα πούμε κάπου αλλού…

Όσο “μαγειρεύεται” το 6ο Antifa League λοιπόν, και μέχρι να πάρει σάρκα και οστά (μείνετε συντονισμένοι), ας θυμηθούμε και ας αναπολήσουμε τι έγινε το καλοκαίρι που μας πέρασε στην ωραία Ικαρία.

           

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *