Ανασκόπηση 2ης αγωνιστικής (Παγκράτι, 26/11)

Η δευτερη αγωνιστική για την 6η σεζόν του Antifaleague Athens πραγματοποιήθηκε στο άλσος Παγκρατίου απο την πρωτοεμφανιζόμενη ομαδα της Πουπαρε σε συνδιοργάνωση με την συνένελυση του Αλσους Παγκρατίου!

Μεγάλη μπάλα παρακολουθήσαμε απο όλες τις ομάδες υπό τους ήχους της ρεγκε σε πανηγυρικό κλιμα με μοναδικό μελανό σημείο της οργάνωσης την κλοπή μιας τσαντας…

Ανασκόπηση των παιχνιδιών

Μπαλατέστα – Τερας 2-2

Με ένα δυναμικό παιχνίδι με κλειστες άμυνες και πάθος άνοιξε η αυλαια της δευτερης αγωνιστικής με τους Μπαλατέστας να προηγούνται στο 11′ τους Τέρας να ισοφαρίζουν στο 17 και στην επόμενη φάση να προηγούνται με 2-1 αλλά οι Μπαλατέστας ειπαν την τελευταία τους κουβεντα στο 20′ με ενα υπέροχο γκολ παιρνοντας ετσι τον πολυτιμο βαθμο της ισοπαλιας!

ΓΑ – Fighters 5-5

Αλλη μια μεγάλη εμφάνιση απο τους Γ.Α η οποία βρηκε απέναντι της τους μαχητικούς Fighters σε ένα ματς για δυνατούς λυτες με τους Γ.Α. να προηγουνται μόλις στο 3′ για να ισοφαριστουν και τελικα να ανατραπουν στο 7 λεπτό και τελικα με μια ωραια ομαδική προσπάθεια να ισοφαρίζουν και να πανε στα αποδυτηρια με σκορ 2-2.
Δυναμικα θα ξεκινησει και το δευτερο ημιχρονο οπου εχουμε δυο γκολ στο πρωτο λεπτο απο καθε ομάδα. Εν συνεχεία οι Fighters θα προηγηθούν με 5-3 στο 21′ και εκει κάπου επαναπαύονται στις δάφνες τους και ξεκινάει η μεγάλη αντεπίθεση και η τελική ισοφάριση απο τους Γ.Α.στο τελευταίο λεπτο!

Khora – ? 6-12

H πολυεθνική ομάδα της Khora αποσυντονίστηκε απο τις πολλες αλλαγες και ηττηθηκε επάξια απο την καλυτερη επίθεση των ? που σφυροκοπούσε ανελέητα την απέναντι εστία.
Το ημιχρονο θα λήξει με 4-7 για τους ? και εν συνεχεία οι Khora δεν καταφεραν να αντιδρασουν με τελικο σκορ το 6-12!

Πουπαρε – Μπαχαλαιοι 3-4

Η νεοφώτιστη ομάδα της ΠουΠαΡε ηττήθηκε σε ενα δυνατό παιχνίδι έχοντας σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα της αλλα αυτό δεν σταθηκε αρκετο να υπερνικήσει το εμπόδιο της πιο εμπειρης και καλυτερα στημένης ομαδας των μπαχαλαίων οπου φύγανε με τους 3 βαθμους της νίκης επικρατόντας με 3-4!

Κάλε Μπορόκα – Zapatisias 3-3

Oι Zapatisias μπήκαν γερά στον αγωνιστικό χώρο πιάνοντας στον ύπνο την Καλε Μποροκα με αποτέλεσμα στην αρχή του δευτερου ημιχρόνου να προηγούνται με το επιβλητικό 3-0.
¨Ομως οι κάλε μπορόκα ξύπνησαν απο τον βαθύ τους λήθαργο και με μια επική ολική επαναφορα στην εκπνοή του αγώνα θα πετύχουν 2 γκολ σε 2 λεπτά και πανυγηρικά θα παρουν τον βαθμό της ισσοπαλίας!

JIDO – Αλσος 12-4 (φιλικό)

Χορταστικό υπερθέαμα στο φιλικό που έλαβε χώρα με τους Jido να πετυχαίνουν επιβλητική νίκη με σκορ 12-4 επί του Αλσους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *