Γενίτσαροι

«Ότι έμαθα στη ζωή μου, το έμαθα από το ποδόσφαιρο» είχε πεί ο Αλμπέρ Καμύ αφού το ποδόσφαιρο είναι ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας, καθώς όταν κλωτσάς μία μπάλα μπορείς να συνεννοηθείς με οποιονδήποτε άνθρωπο στον κόσμο. Γι’ αυτό και εμείς δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε ΠΟΤΕ.
Παρ’ όλα αυτά συμφωνήσαμε από τις πρώτες κιόλας στραβοκλωτσιές, στην απόρριψη αφ’ ενός της λογικής του μοντέρνου ποδοσφαίρου, που υποβιβάζει το παιχνίδι που αγαπήσαμε σε εμπόρευμα και εμάς σε πελάτες, και αφ’ ετέρου των παραδοσιακών κοινωνικών και πολιτικών δομών κοινωνικοποίησης που διέπουν την καθημερινότητά μας. Γι΄αυτούς τους λόγους προχωρήσαμε στην δημιουργία της ομάδας (και όχι μόνο) των Γενίτσαρων, ομάδα που κατά πλειοψηφία αποτελείται από φοιτητές (αιώνιους) της σχολής Τουρκικών σπουδών, αποτελώντας ταυτόχρονα την ατραξιόν της και 8ο κατά σειρά θαύμα του ΕΚΠΑ. Διατηρώντας πλήθος αθλητικών τμημάτων όπως ποδοσφαίρου , μπάσκετ , τάβλι , σουφοσφαίρισης, μήλων καθώς και ΠΟΤΟσφαίρου!!
Γιατί λεγόμαστε Γενίτσαροι? Νομίζετε επειδή είμαστε από το Τουρκικών σπουδών?? ΧΑ!!! Δίκιο είχατε .
Η ομάδα χαρακτηρίζεται από σταθερό κορμό , ασταθή πόδια και ζαλισμένο κεφάλι, ενώ οι παίχτες της εμφανίζουν συχνά κοιλιές, όχι μόνο στην απόδοσή τους! Έτσι, μετά το καθιερωμένο ετήσιο παιδομάζωμα και μία ”κατήχηση” διάρκειας επτά ετών , συγκεντρώσαμε τον απαραίτητο αριθμό κουτσών στραβών και τρελών ώστε να συμμετάσχουμε στο εγχείρημα του ΑΝΤΙΦΑ LEAGUE με στόχο να αναβιώσουμε το παιχνίδι όπως το μάθαμε και το αγαπήσαμε μικροί, σε πλατείες και αλάνες. Να διαδώσουμε περαιτέρω τις αρχές της ισότητας, της αλληλεγγύης και του αντιφασισμού που διέπουν την ομάδας μας και φυσικά μετά το γρασίδι και τα δοκάρια να γελάσουν μαζί μας οι μπασκέτες και τα τσιμέντα.

Çaresizce deli , tehlikelice romantik

logo