Γνωστοί * Άγνωστοι

ΓΝΩΣΤΟΙ*ΑΓΝΩΣΤΟΙ (ή αλλιώς known*unknown για τους διεθνείς αγώνες)

Οι γνωστοί Άγνωστοι  είναι μια άναρχη ποδοσφαιρική ομάδα που γεννήθηκε στις αρχές του 2013 στα underground και βρώμικα στενά της Κυψέλης. Από τις ιδρυτικές ομάδες-καραβάνες του αντιφα λιγκ,  οι Γ.Α, δεν αποτελούμαστε από σταθερό ρόστερ καθώς υπάρχει μεγάλος πλουραλισμός και βάθος ποιοτικών παιχτών (κατά καιρούς και παικτριών). Η ομάδα δεν έχει αρχηγό ούτε πρόεδρο παρά μόνο μια μάνατζερ η οποία προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Οι πάντες έχουν δικαίωμα στη συμμετοχή, αρκεί φυσικά να συμβαδίζουν με το τρίπτυχο θέαμα, ισότητα, αλληλεγγύη. Πιο γρήγοροι και από τη σκιά μας, γουστάρουμε να παίζουμε οπουδήποτε αλλού εκτός από χορτάρια και αν παίζεται το τοιχάκι ακόμα καλύτερα…έτσι ναι! όπως παλιά. Στόχος το θέαμα, η καλύτερη επίθεση και η χειρότερη άμυνα, κάτω οι πάνω και πάνω κανείς!

Λίγα λόγια για κάποιους βασικούς παίκτες κλειδιά… Ο τερματοφύλακας είναι αθλητής φαινόμενο, από τη παλιά σκανδιναβική σχολή, μοναδικά γκολ που τρώει ειναι οταν φεύγει στη μέση του παιχνιδιού για να πάρει μπύρες απ το περίπτερο. Το λατινοαμερικάνικο 10αρι καμιά φορά ξεχνιέται με τα βιρτουόζικα κόλπα που κάνει μέχρι να του φύγει η μπάλα ή να μπεί με τη μπάλα στο τέρμα. Το μαύρο διαμάντι της ομάδας αν και αθόρυβος κάνει πολύ θόρυβο όταν παίζει μπάλα γι αυτο και τον ζητάνε όλες οι ομάδες για δανεικό. Ο αμυντικός μας είναι βράχος και σκεφτόμαστε να τον προωθήσουμε στο τμήμα ραγκμπι του σωματείου μας, μιας και έχει δείξει οτι αντέχει το ξύλο. Ο χρυσός αριστεροπόδαρος παθιάζεται με τη μπάλα τόσο που μπορεί να τον δείτε να μεταμορφώνεται σε κόκκινο χαλκ και να βγάζει καπνούς. Το μεταγραφικό λίφτινγκ της ομάδας δεν είχε τελειωμό φέτος, ενίσχυση στη τέχνη και τη μπάλα να παίζεται κάτω και όσοι δε το χουν θα το αποκτήσουν με σκληρές freestyle-street προπονήσεις.

Η ομάδα προσφέρει τσαλιμάκια, ψαλιδάκια και ποδιές με μεταλ/χαρντκορ μουσική υπόκρουση γιατί αλλιώς δεν παίζει έμπνευση. Γενικά ότι σας κρύβει το μοντέρνο ποδόσφαιρο σας το δείχνουμε εμείς…

Κεντρικό σύνθημα και όχι μόνο της ομάδας:
Από τη Kυψέλη να ακουστεί ξανά…τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά.

μπροστά αρουρι

Τίποτα δε τελείωσε…τα πάντα συνεχίζονται!

επικοινωνια: known_unknown@espiv.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *