Ανασκόπηση 3ης αγωνιστικής – Αμπελόκηποι (11-1)

Γράφουν κάποιοι από τους Αντιφώ: (ούτε φάση δε τους ξέφυγε..)

antifaΗ εξαιρετικότερη αγωνιστική της λίγκας διεξήχθη στα βάθη των Αμπελοκήπων με τους 2 ομίλους παρόντες. Δυνατοί αγώνες με μπόλικο θέαμα που συγκίνησαν και τους δυσκολότερους φιλάθλους – άφθονο (παραδόξως) το φαγητό, για το οποίο οι παρευρισκόμενοι φρόντισαν να εξαφανιστεί σε χρόνο dt. Μόνες ελλείψεις της αγωνιστικής τα πορτοκάλια και τα antifa league κείμενα που αναγκάστηκαν να μείνουν για άλλη μια αγωνιστική στα σπίτια των διοργανωτών…

Η αυλαία του Α ομίλου άνοιξε με το ντέρμπι των Γκέλα Ciao εναντίον των Γνωστών Αγνώστων:

Γκέλα Ciao – Γνωστοί Άγνωστοι     6 – 6

antifa2Ένα παιχνίδι που επιβεβαίωσε το θέαμα που έταξαν αμφότερες οι δύο ομάδες. το σκορ του ημιχρόνου θα μας παραπλανούσε πως το γήπεδο κατηφόριζε στην πλευρά των γνωστών αγνώστων, αλλά απ την αρχή το παιχνίδι έδειξε τα χαρακτηριστικά του στρίτ ντέρμπυ, τακουνάκια, ψαλιδάκια, ποδιές, υψηλή τεχνική και μπαράζ αντεπιθέσεων απ τις δύο ομάδες, φανέρωσαν από νωρίς τις προθέσεις τους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γνωστοί άγνωστοι μπήκαν με αποφασιστικότητα να συνεχίσουν τον ανυποχώρητο αγώνα τους καταφέρνοντας, μετά από τη συνεχή πίεση, την πεσμένη ψυχολογία των γκέλα τσάο και τις αλλεπάλληλες αποκρούσεις του γκολκίπερ (των γκέλα τσάο), που έβγαζε τα κάστανα απ τη φωτιά, να ισοφαρίσουν στο 32 λεπτό για το 5-5. Αμέσως όμως γίνεται το 6-5. Η αγωνία και η ανδρεναλίνη έχει ανέβει στα ύψη. Οι γνωστοί άγνωστοι πραγματοποιούν αμφιλεγόμενη προσπάθεια που διχάζει ακόμα και την κερκίδα για το αν ήταν ή όχι γκολ. Όπως ακούστηκε κι απ την κερκίδα “ένα ματς για καρδιακούς”. Πράγματι στο 40 λεπτό οι γνωστοί άγνωστοι ισοφαρίζουν για τελευταία φορά σχηματίζοντας το τελικό 6-6. Οι ανάσες αγωνίας και θαυμασμού απ την κερκίδα συμπληρώσανε αρκετές στιγμές τις παύσεις της μουσικής και το παιχνίδι κέρδισε δικαίως τα χειροκροτήματα όλου του ομίλου.

Ακολούθησε άλλος ένας σφιχτός αγώνας μεταξύ των Φλωρεντία United και των Μπαχαλέων

Ρεπόρτερ: Vis-à-vis & Stelinsky
Συντάκτης
: Vis-a-vis

Φλωρεντία United – Μπαχαλέοι: 8 – 6

antifa5Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με ένα 4-0 στο 9 λεπτό για τους φλωρέντιους σε μια προσπάθεια να τελειώσουν το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες. Αλλά οι συνθήκες αλλάξαν γρήγορα, με τους μπαχαλέους να σπάνε το ρόδι στο 11′ για το 4-1 και δοκάρι στο 13′. Οι φλωρέντιοι φάνηκε να χάσαν τα αυγά και τα πασχάλια και πράγματι στο 15′ οι μπαχαλέοι μειώνουν σε 4-2, στο 17′ σε 4-3 και φανηκε πως “η Ελπίδα έρχεται” για την ανατροπή του υπάρχοντος…….. σκόρ, αλλά στην εκπνοή του ημιχρόνου οι φλωρέντιοι ανοίγουν την ψαλίδα με μήτο για το 5-3. Ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο και οι φλωρέντιοι ξανανοίγουν το σκορ για το 6-3, αμέσως μετά πραγματοποιούν το 7-3 με ένα θεαματικό γκολ ποδιά στον κίπερ. Στη συνέχεια η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν μια πάλη για την διεκδίκηση του κέντρου, με την μπάλα να αλλάζει συνεχώς κατοχή και την κερκίδα να θυμίζει θεατές τένις. Μετά όμως από ένα φάουλ που έσκασε στο τοίχο, ένα χαμένο πέναλντυ (ή καλύτερα σωσμένο απ τον τέρμα των φλωρέντιων), ένα παρολίγον καλάθι και 3 γκολ των μπαχαλέων (7-6), το παιχνίδι φαίνεται ακόμα να μην έχει τελειώσει. 39 λεπτό και το τέρμα των φλωρέντιων μετα από λάθος χάνει την μπάλα, οι μπαχαλέοι ετοιμάζονται για την ισοφάριση αλλά αμέσως μετα ο τέρμας αποκρούει το σουτ των μπαχαλέων με αποτέλεσμα οι φλ. να σφραγίσουν με γκόλ στις καθυστερήσεις το σκορ στο 8-6.

Ρεπόρτερ: Vis-à-vis & Stelinsky
Συντάκτης
: Vis-a-vis

Ματς έκπληξη Τσακάλια ΑΦΜ vs. Απολίτιστοι
Τσακάλια ΑΦΜ – Απολίτιστοι   4 – 4

antifa4Με πολλές αλλαγές στα roster και των δύο ομάδων το ματς ξεκινάει δυναμικά. Πολύ νωρίς στο παιχνίδι σουτ από Τσακάλια που ούτε ελέφαντα δε θα πετύχαινε. Οι ομάδες προσφέρουν πάρα πολύ θέαμα, ΔΕΝ. Παραλίγο καλάθι για τους Απολίτιστους στο 7’. Τελικά καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ στο 10’ οι Απολίτιστοι και γίνεται το 1 – 0. Αμέσως μετά ακολουθεί δοκάρι από τα Τσακάλια που παλεύουν για την ισοφάριση. Κρεσέντο αποκρούσεων από τον τερματοφύλακα των Απολίτιστων που κρατάει το μηδέν. Ο πράσινος των Απολίτιστων με εντυπωσιακή ενέργεια κάνει το 2 – 0 λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και οι Απολίτιστοι πάνε στα αποδυτήρια με μαξιλαράκι ασφαλείας 2 τερμάτων.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινά κάπως νωθρά με τη μπάλα να μένει κυρίως στο κέντρο. Μέσα σε ένα δυναμικό όμως 5λεπτο οι απολίτιστοι σκοράρουν 2 φορές, μετατρέποντας τον αγώνα σε υγιεινό περίπατο. 4 – 0 με χατ τρικ για τον πράσινο. Τα Τσακάλια προσπαθούν να ανακάμψουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, μάταια όμως καθώς οι Απολίτιστοι συνεχίζουν να έχουν τις ουσιαστικότερες φάσεις. Τα Τσακάλια μειώνουν σε 4 – 1, αλλά ο γνωστός τερματοφύλακας με το καπέλο των Απολίτιστων τους σταματάει συνεχώς. Στο 35’ τα Τσακάλια ξαναχτυπούν και κάνουν το 4 – 2. Πλέον το παιχνίδι διαδραματίζεται μεταξύ Τσακαλιών και τερματοφύλακα, με τον τελευταίο να ελέγχει τις περισσότερες φάσεις. Δύο συνεχόμενα σουτ των Τσακαλιών όμως στο τέλος του παιχνιδιού καταλήγουν στο βάθος της εστίας των Απολίτιστων και το τελικό σκορ διαμορφώνεται σε 4 – 4. Τα Τσακάλια βάζουν τα πράγματα στη θέση τους με ένα εκπληκτικό σερί τεσσάρων γκολ. Από ένα ημίχρονο είχαν και οι 2 ομάδες.

Ρεπόρτερ: Μακελειό
Συντάκτης:
Stelinsky

Το τελευταίο ματς της αγωνιστικής για τον πρώτο όμιλο βρίσκει τις ΧΑοτικές ΡΑδιοζώνες απέναντι από τα Απλυτάκια

ΧΑ.ΡΑ.   –   Απλυτάκια   11 – 3

abalayefΔυνατά έχουν μπει τα Απλυτάκια στο παιχνίδι και με ωραίους συνδυασμούς κάνουν τις πρώτες φάσεις. Στη συνέχεια πλέον το παιχνίδι ισορροπείται, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν τρομερό θέαμα βγάζοντας πολύ ωραίους αυτοματισμούς. Το σκορ τελικά ανοίγουν οι ΧΑΡΑ (1 – 0) – τα Απλυτάκια προσπαθούν με αντεπιθέσεις να απαντήσουν, σκοράροντας τελικά ένα αυτογκόλ (2-0)! Έκτος παίκτης για τα Απλυτάκια η απογοήτευση ενώ η ΧΑΡΑ φαίνεται να ελέγχει το ματς με άνεση. Καλύτερος παίκτης του αγώνα ο keeper των ΧΑΡΑ. Σε μια αναμπουμπούλα τα Απλυτάκια μειώνουν σε 2 – 1. Ο keeper των ΧΑΡΑ συμμετέχει και στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού, επιβεβαιώνοντας πως είναι σε καλή μέρα. Σε μια έκρηξη επιθετικών ικανοτήτων οι ΧΑΡΑ πετυχαίνουν 2 γκολάκια και το σκορ πλέον γίνεται 4 -1. Από την άλλη, τα Απλυτάκια αδυνατούν να νικήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα και η ΧΑΡΑ περιέργως κάνει το 5 – 1, με μια μπαλιά που αρχικά φαινόταν χαμένη. (Δεν φαίνεται να έχει καταγραφεί το ημίχρονο!!!) Τα Απλυτάκια επανέρχονται, ενώ η ΧΑΡΑ νιώθει πως έχει καθαρίσει τον αγώνα και υποκύπτει στη χαλαρότητά της. Εκμεταλλεύεται όμως τις συνεχείς αποτυχημένες απόπειρες από τα Απλυτάκια και σκοράρει κάνοντας το 6 – 1. Μειώνουν τα Απλυτάκια και γρήγορα δέχονται την απάντηση με το σκορ να κυμαίνεται κάπου στο 7 – 2. Η ΧΑΡΑ συνεχίζει στους έξαλλους ρυθμούς της και βάζει άλλα 2 απανωτά γκολ (9 – 2). Εξακολουθούν τα Απλυτάκια να μην μπορούν να σκοράρουν. Η φάση ορόσημο για τον αγώνα ανήκει στη ΧΑΡΑ, με τον αμυντικό τους να αδειάζει 2 παίκτες και να πασάρει την κατάλληλη στιγμή και το σκορ πλέον έχει ξεφύγει (10-2). Και η αμέσως επόμενη φάση βρίσκει για άλλη μια φορά τη ΧΑΡΑ να σκοράρει, ενώ τα Απλυτάκια λίγο πριν τη λήξη του αγώνα προσπαθούν να διατηρήσουν την αξιοπρέπεια τους σε αντίστοιχα της εποχής επίπεδα και ΞΑΝΑΣΚΟΡΑΡΟΥΝ. Το τελικό σκορ λοιπόν είναι 11 – 3.

Ρεπόρτερ: Μακελειό
Συντάκτης:
Stelinsky

Εμβόλιμος αγώνας από τη δεύτερη αγωνιστική:
Φλωρεντία United – Απολίτιστοι     9 – 8
geitones
Οι Απολίτιστοι μπαίνουν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2’ ανοίγουν το σκορ (1-0). Φαίνεται πως το νέο roster τους, με δανεικούς από Γ.Α είναι αποτελεσματικό απέναντι στο φαβορί του ομίλου. Μάχες για την επικράτηση στο κέντρο και μερικά σουτ και από τις 2 ομάδες, που όμως τίποτα δεν αφήνουν στη συλλογική μνήμη. Στο 7’ οι Απολίτιστοι αποκτούν διάφορα ασφαλείας, κάνοντας το 2 – 0, ενώ το ματς συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Στο 10’ η Φλωρεντία United κάνει τις αλλαγές της – άνεμος ελπίδας πνέει στην ομάδα. Και πράγματι στο 12’ με εξαιρετικό πλασιέ στη δεξιά γωνία η Φλωρεντία μειώνει σε 2 -1. Η ισοφάριση έρχεται στο αμέσως επόμενο λεπτό, ενώ με μια αντεπίθεση-δυναμίτη το σκορ ανατρέπεται και πλέον η Φλωρεντία βρίσκεται μπροστά (3-2). Αμέσως μετά τη σέντρα σκοράρουν και ξανασκοράρουν – το σκορ πλέον γίνεται 5 – 2 στο 15’ – η Φλωρεντία United όχι μόνο επέστρεψε στο ματς, αλλά υπεύθυνα πια πήρε τα ινία. Ο παπουτσωμένος γάτος, ο πολυτιμότερος παίκτης των utd σύμφωνα με τους φιλάθλους, τρυπάει για άλλη μια φορά τα δίκτυα των Απολίτιστων διαμορφώνοντας το 6-2. Οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει εξολοκλήρου. Οι αλλαγές έφεραν εμφανή αποτελέσματα. Διαταράσσοντας λίγο το tempo, με τη λήξη του ημιχρόνου, οι Απολίτιστοι μειώνουν σε 6-3.

Το δεύτερο ημίχρονο μας βρίσκει στο ίδιο βαρετό, κατά τα άλλα, tempo. Σημειώνεται ένα γκολ στο 28’ και η utd ανοίγει περισσότερο την ψαλίδα 7 – 3. Στο 30’ η διαφορά των τερμάτων αγγίζει τα 5 (8-3). Οι απολίτιστοι σκοράρουν στο 32’ με όμορφο πλασέ και μετά από αλλεπάλληλες κόντρες ξανασκοράρουν! Το σκορ στο 34’ είναι 8-5. Οι Απολίτιστοι έχουν επιστρέψει για τα καλά και πετυχαίνουν 2 συνεχόμενα γκολ φέρνοντας το ματς σχεδόν στα ίσα (8-7). Ανάσχεση όμως στο μαχητικό σερί των Απολίτιστων, το σωτήριο γκολ των Φλωρεντία στο 37’. Αξιοσημείωτο το χέρι μέσα στην περιοχή στην τελευταία φάση από παίκτη των Φλωρεντία. Ο πράσινος εκτελεστής δεν αποτυγχάνει ποτέ.. Τελικό σκορ 9-8

Ρεπόρτερ: Stelinsky
Συντάκτης:
Stelinsky

antifa6**Το ρεπορτάζ του Β ομίλου ακόμα ετοιμάζεται από τους αμπελογκάρντεν (σ.σ και θα ετοιμάζεται για πολύ ακόμα..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *