Ανασκόπηση 1ης αγωνιστικής Α & Β ομίλου – Αμπελόκηποι [6/11]

ΑΝΑΣΚΠΟΠΗΣΗ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Α ΟΜΙΛΟΥ

γράφουν οι independiente:

 1    Καλησπέρα σας αγαπητοί αντιφασίστες και αντιφασίστριες κάτω από τον ηλιόλουστο ήλιο των Αμπελοκήπων έλαβε χώρα  1η αγωνιστική του αντίφα λιγκ. Παρά τα μικροπροβλήματα που προέκυψαν όλοι κι όλες ήμασταν έτοιμοι για να ξεκινήσουμε τους .Σε συνδυασμό με τις ωραίες μουσικές πανδαισίες από punk ,rock και hip-hop και τα φανταστικά εδέσματα το αντιφα λιγκ Athens έβαλε τα γιορτινά του

ΝΕΚΡΟΝΙΑ – INDEPENDIENTE 4-2

Πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής έγινε μεταξύ των νεκρονίων και των independiente. Δηλαδή οι νικητές του περσινού αντίφα λιγκ με τους διοργανωτές. Το ματς ξεκίνησε πολύ δυνατά για την ομάδα των νεκρονίων μετά από ένα φανταστικό γκολ κατάφεραν να προηγηθούν. Οι «ανεξάρτητοι» όμως δεν λύγισαν και κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι προηγούμενοι στα μέσα του β΄ημιχρόνου. Το ματς ήταν πολύ δυνατό και οι independiente δυσκόλεψαν πάρα πολύ την ομάδα των νεκρονίων παίζοντας εξαιρετική άμυνα .Το παιχνίδι βρήκε νικητή την ομάδα από τα Εξάρχεια και τους independiente να προσπαθούν να ανασυνταχθούν για τα επόμενα ματς.

2ΓΚΟΛΤΖΗΔΕΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ( Refuteam) 7-2

Δύο νέες ομάδες που προσέφεραν γκολ και θέαμα στο κοινό του αντίφα λιγκ. Οι γκολτζήδες δικαίωσαν το όνομά τους σημειώνοντας 7 γκολ απέναντι στην ομάδα των προσφύγων.Από την αλλή οι πρόσφυγες η αλλιώς (refuteam) έτσι όπως  μου το γράψανε είχαν αξιόλογη παρουσία  δείχνοντας ότι είναι σκληροτράχηλη ομάδα. Να σημειωθεί ότι είναι πολύ σημαντικό που φέτος στο αντίφα λιγκ κατεβαίνουν επίσημα 2 ομάδες προσφύγων δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι στο δικό μας πρωτάθλημα συμμετέχουν όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως προέλευσης και φύλου.

4ΑΛΑΝΑ- FIGHTERS 2-4

Για πρώτη φορά στο αντίφα λιγκ Athens συμμετέχει και το γυναικείο φύλο δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι όλοι μας μπορούμε να συμμετέχουμε στον αθλητισμό ,χωρίς να κάνουμε διακρίσεις.Τα κορίτσια στην πρώτη τους εμφάνιση στο αντίφα λιγκ ,μας έδειξαν ότι ότι είναι μια δεμένη και δυνατή ομάδα που θα δυσκολέψει τους αντίπαλους. Από την άλλη πλευρά η περσινή ομάδα του αντίφα οι «μαχητές» που έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά δυσκολεύτηκαν απέναντι στα κορίτσια. Το α΄ημίχρονο ξεκίνησε πολύ δυνατά για την ΑΛΑΝΑ που βρισκόταν κοντά στο σκορ.Στο β΄ημίχρονο ανέβασαν απόδοση οι μαχητές οι οποίοι πήραν τους 3 βαθμούς.

3

ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΚΡΗ  4-3

ΟΙ ΓΑ στο περσινό αντίφα λιγκ δεν κατάφεραν να μπούν στα play off .Φέτος έχουν φιλοδοξίες ακόμα και για τον τελικό ( για να δούμε μένει να το αποδείξουν). Η Άκρη καινούρια ομάδα ως νεοφώτιστη ομάδα έδειξε ότι έχει υψηλές βλέψεις για το φετινό αντιφα.Στο α ΄ημίχρονο η άκρη μπήκε πολύ δυνατά προγούμενη 2-1 δυσκολεύοντας τους ΓΑ οι οποίοι στο β΄ημίχρονο έκαναν την ολική ανατροπή σε 4-3 και πήραν 3 υπερπολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος .

5

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ- PROLET EVOLUTION 8-2

Δύο καινούριες ομάδες του αντίφα .Ο Αστέρας είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στους prolet οι οποιοι έδειξαν απροετοίμαστοι στην 1η αγωνιστική για να δούμε τι θα κάνουν στην συνέχεια. Μέχρι στιγμής ο Αστέρας είναι πρώτος στην βαθμολογία μένει να δείξει αν μπορεί να μείνει εκεί.

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  Β΄ΟΜΙΛΟΥ 

γράφουν οι μπα-χαλέοι:

ΠΡΟΠΕΛΑΡΙΟΙ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ#2 9-7

ΟΙ ΠΡΟΠΕΛΑΡΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΜΕ 6-7 ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΕΛΑΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ

KALE BORROKKA-ΧΑ.ΡΑ 5-1

ΟΙ  KALE BORROKA ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ 5-1 ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ

ΜΠΑ-ΧΑΛΕΟΙ-ΑΝΑΡΧΟΝΤΕΣ 5-5

ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΟΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ

ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ-ΤΣΜΔ32 6-3

ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΕΤΟ ΣΚΟΡ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

LUNA PUNK-BALATESTA 2-3

ΣΕ ΕΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ  ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΟΙ BALATESTA ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 2-3 ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *