Ανασκόπηση 5ης αγωνιστικής Α ομίλου – Ν.Κόσμος [5/2]

γραφουν οι fighters:

Το Antifa League για πρώτη φορά στην ιστορία του σ αυτά τα 5 χρόνια μέσω των Fighters, έφτασε και στη γειτονιά του Νέου Κόσμου. Η αγωνιστική ξεκίνησε με πολύ καλό ‘’ζέσταμα’’ μέσω μιας πορείας σε κεντρικό δρομάκι της γειτονιάς, κάνοντας ηχηρή την αντιφασιστική παρουσία μας. Ηλιόλουστη ήμερα, συλλογικά εδέσματα, όμορφες μουσικές, μπάσκετ, ντρίπλες και καρφώματα, ήταν τα στοιχεία που υπερίσχυσαν στην 5η αγωνιστική του Α’ ομίλου, προσελκύοντας περαστικούς και γύρω κατοίκους. Ακολουθεί η καθιερωμένη αναλυτική ανασκόπηση των αναμετρήσεων.

PROLET EVOLUTION – FIGHTERS [4-4]
Η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου άνοιξε με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με πολλά γκολάκια και θέαμα . Οι ξενυχτισμένοι- χορευτές- σαλσαδόροι οικοδεσπότες παρότι είχαν το άγχος της διοργάνωσης έδειξαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό εαυτό. Το ίδιο βέβαια και οι Prolet Evolution μιας και δήλωσαν κουρασμένοι από τα χθεσινοβραδινά ματς στο pro με αποτέλεσμα να επικρατήσει μια ισορροπία. Τα σκορ ανεβοκατεβαίνανε με γοργούς ρυθμούς αλλά εν τέλει οι Prolet ισοφάρισαν και έτσι οι 2 ομάδες συνεχίζουν να είναι ισόβαθμες στη δεύτερη θέση.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – ΝΕΚΡΟΝΙΑ [1-8]

Επόμενο και εξίσου θεαματικό παιχνίδι διεξήχθη και ανάμεσα στον Αστέρα Πληροφορικής και τα Νεκρόνια. Οι αλγόριθμοι των πληροφορικάριων απ’ ότι φάνηκε είχανε πολλά bugs με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μη τους τρέξει καθόλου. Τα Νεκρόνια εκμεταλλευόμενοι τα απρόσεκτα αυτά προγραμματιστικά λάθη, μπήκαν και καθάρισαν το ματς. Αεροπλανικά σουτ, δυνατές μονομαχίες, πολύ φαντασία και γκολ, τράβηξαν τα βλέμματα των θεατών. Σε γενικές γραμμές το ματς ήταν ισόπαλο, αλλά λίγα δεύτερα πριν τη λήξη του αγώνα , τα Νεκρόνια με έναν τρόπο μαγικό κατάφεραν και έβαλαν 7 γκολ (ουαου) παίρνοντας την νίκη . Φήμες λένε ότι οι περσινοί πρωταθλητές κρύβουν στην κάβα τους τον Πανοραμίξ ο οποίος τους φτιάχνει τον μαγικό ζωμό που χαρίζει ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις.

ΓΚΟΛΤΖΗΔΕΣ – ΑΚΡΗ [0-2]

Η συνέχεια του ποδοσφαιρικού υπερθεάματος βρήκε αντιμέτωπες τις παραπάνω ομάδες. Οι αγανακτισμένοι οπαδοί των Γκολτζήδων περίμεναν την ομάδα για άλλη μια φορά να τους επιβεβαιώσουν το όνομα που κατέχουν, όμως η ΑΚΡΗ είχε αντίθετη άποψη. Το παιχνίδι υψηλής τακτικής και το αμυντικογενές σύστημα που εφάρμοσε η ΑΚΡΗ περιόρισε την φαντασία που ξεδιπλώνουν συνήθως οι Γκολτζήδες στο γήπεδο, εξού και το συγκρατημένο σκορ. Με το παρόν αποτέλεσμα η νέα και πολλά υποσχόμενη ομάδα από το Μενίδι ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα, δίνοντας ξανά ελπίδες στους αγαπητικούς της.

ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ – ΑΛΑΝΑ [3-2]

Στο προτελευταίο και πολυαναμενόμενο παιχνίδι της αγωνιστικής η μοίρα και η χρονιά του φλογερού πετεινού φαίνεται να ευνόησε τους αγέραστους Γνωστούς Αγνώστους απέναντι στην νέα αλανιάρικη ομάδα της Αλάνας. Αλεπουδιάρικες αντιφασιστικές ραμπόνες σε συνάρτηση με το αλήτικο ποδοσφαιρικό στυλ του δρόμου, παρέδωσαν ποδοσφαιρικά και συντροφικά μαθήματα ακόμη και στους ‘’μαθητές’’ των τελευταίων θρανίων. Η αποφασιστικότητα, η μεθοδικότητα και η στήριξη των οπαδών της ομάδας των κοριτσιών, τους πήγε πολύ κοντά στην πρώτη τους νίκη σημειώνοντας 2 γκολ, όμως η εμπειρία των ‘’αρουραίων’’ τελικά επικράτησε και τους χάρισε τους πολυπόθητους βαθμούς της νίκης.

REFUTEAM – INDEPENDIENTE [1-8]

Τελευταίο και καλύτερο παιχνίδι ήταν αυτό ,μεταξύ της ομάδας των προσφύγων και των Independiente. Οι ανανεωμένοι Independiente μπήκαν φουριόζοι στο ματς με αέρινο ψαλιδο-γρήγορο στυλ αποτυπώνοντας τρομερή φαντασία στο γήπεδο. Παρά τη μεγάλη διαφορά στο σκορ, η Refuteam προσπάθησε να απαντήσει με το ίδιο στυλ αλλά μάλλον οι δύσπεπτες αραβικές πίτες των Fighters της δυσκόλεψε το έργο. Το πλουσιοπάροχο αυτό ματς αποτέλεσε και την λήξη της 5ης αγωνιστικής της αυτοδιαχειριζόμενης λίγκας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *