Ανασκόπηση 6ης αγωνιστικής Α ομίλου – Πάρκο Ασυρμάτου

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ  PROLET EVOLUTION

Σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες διεξήχθη την περασμένη Κυριακή το Antifa League, καθώς το χώμα, η σκόνη και το χαλίκι στο γήπεδο έκαναν τη δουλειά των παικτών αρκετά δύσκολη. Οι αντιφασίστες μπαλαδόροι όμως δεν πτοήθηκαν και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους μοιράζοντας απλόχερα θέαμα και πετυχαίνοντας βροχή τα γκολ. Οι  Prolet Evolution στην πρώτη τους διοργάνωση  προσπάθησαν να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών και να περάσουν το μήνυμα του αντιφασισμού, της αποεμπορευματοποίησης του αθλητισμού και βέβαια να θίξουν το θέμα της διαφύλαξης του πάρκου του Ασυρμάτου. Η μπαλίτσα συνοδεύτηκε από πλήθος άλλων δραστηριοτήτων με αποκορύφωμα το τουρνουά Πινκ-Πονκ το οποίο προσέλκυσε πάρα πολύ κόσμο.

PROLET EVOLUTION – Γ.Α (1-6)
Οι προλετάριοι δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Γ.Α. οι οποίοι πετυχαίνοντας 6 γκόλ σφράγισαν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Φαίνεται πως οι Προλέτ επικεντρώθηκαν περισσότερο στη διοργάνωση της αγωνιστικής παρά στις προπονήσεις τους.

ΝΕΚΡΟΝΙΑ – ΑΛΑΝΑ (9-3)
Τα Νεκρόνια είχαν την καλύτερη επίθεση της αγωνιστικής σημειώνοντας 9 γκολ απέναντι στην αξιόμαχη Αλάνα. Τα κορίτσια της Αλάνας παρά το αποτέλεσμα έδειξαν σαφή βελτίωση στην τεχνική τους και κυκλοφόρησαν το τόπι με άνεση σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

ΓΚΟΛΤΖΗΔΕΣ – INDEPETIENTE (4-4)
Το τρίτο κατά σειρά ματς της αγωνιστικής έληξε βρίσκοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες καθώς παρά τις αρκετές ευκαιρίες καμία δεν κατάφερε να σημειώσει το γκολ της νίκης. Οι ωραίες φάσεις οι τρίπλες  και οι αγκαλιές στο τέλος συνεχίστηκαν για ακόμα ένα παιχνίδι της αντιφασιστικής λίγκας.

ΑΚΡΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (6-3)
Γκολ και θέαμα προσέφεραν η Άκρη και ο Αστέρας σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της αγωνιστικής. Η ομάδα από το Μενίδι γιόρτασε δεόντως τη νίκη της και δηλώνει έτοιμη για νέες επιτυχίες.

FIGHTERS – ΟΜΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ  (ΦΙΛΙΚΟ)
Δυστυχώς η Refuteam δεν κατάφερε να παραβρεθεί στον Ασύρματο έτσι οι Fighters για να μη μείνουν παραπονεμένοι έπαιξαν φιλικό αγώνα με την αφρόκρεμα των παικτών της λίγκας. Κανείς δεν ξέρει πόσο έληξε το συγκεκριμένο ματς το σίγουρο όμως είναι ότι όλοι το ευχαριστήθηκαν!

Μπαλίτσα στους δρόμους και τις πλατείες και οι φασίστες στις τρύπες τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *