Ανασκόπηση 1ης αγωνιστικής – Μαρούσι (12/11)

(γράφουν οι Independiente)

Γεια σας

Πρώτη σέντρα για την έκτη σεζόν του αντίφα λιγκ και πάλι όπως πέρσυ οι Ιντεπεντιεντε ανοίξαν την αυλαία διοργανώνοντας την στο Μαρούσι.

Αφού ξεπεράστηκαν μικροπροβλήματα και απομακρύνθηκε ενοχλητική μικροαστή κάτοικος της περιοχής, όλα ήταν έτοιμα να ξεκίνησει η πρώτη αγωνιστική.

Πάμε τώρα στην ανασκόπηση όλων των παιχνιδιών :

Κόρα (Khora) – Ζαπατήσιας (6-6)

Πολύ δυνατά μπήκε η πολυεθνική ομάδα της Κόρα ανοίγοντας το σκορ με τρομερό σουτ στο 2′ λεπτό, ενώ με κρέμασμα στο 3′ και σουτ στο γάμα στο 8′ διεύρυναν το σκορ στο 3-0.

Αφού η Κόρα σκόραρε άλλα δύο γκολ πριν το ημίχρονο όλοι νόμιζαν ότι το 5-0 δεν ανατρέπεται. Κι΄ όμως οι Ζαπατήσιας δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα.

Με πέναλτι λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου μειώνουν σε 5-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μία μόνο ομάδα και αυτή ήταν η Ζαπατήσιας η οποία μέχρι το 26′ είχε ισοφαρίσει. Η Κόρα τελευταία στιγμή βάζει ένα γκολ και φαίνεται ότι πάει να πάρει το παιχνίδι. Η Ζαπατήσιας δεν άφησε αυτό το καμ μπακ να πάει χαμένο και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις.


Μπαλατέστα – ? (3-1)

Πολύ ζεστοί  μπήκαν οι Μπαλατέστα φέτος και με ανανεωμένο ρόστερ καταφέραν και κατακτήσανε το πρώτο τους τρίποντο.

Μόλις στο 2′ ανοίγουν το σκορ ενώ αμέσως μετά στο 3′ έχουν δοκάρι. Στο 14′ διπλασιάζουν τα τέρματα τους αλλά ένα λεπτό αργότερα οι ? με πέναλτι μειώνουν σε 2-1.

Και πάλι φορτσάτοι μπαίνουν οι Μπαλατέστα στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας στο πρώτο λεπτό ένα γκολ και καθαρίζουν το ματς.

Λίγες ευκαιρίες μέχρι το τέλος του αγώνα. Τελικό σκορ 3-1 για τους Μπαλατέστα.


Γ.Α. – Κάλε Μπορόκα (2-3)

Δυναμικά μπαίνουν οι Γ.Α. στον αγώνα και έχουνε απο πολύ νωρίς δύο καλά σουτ από την νεόφερτη στην ομάδα παίχτρια τους.Κάπου στα μέσα του Α’ ημιχρόνου οι Γ.Α. κάνουν το 1-0 και με αυτό το φτωχό σκορ οι δύο ομάδες οδηγούνται στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο το κοινό που ήρθε στο Μαρούσι αποζημιώθηκε με πολλά γκολ και ένα ματς θρίλερ. Οι ανατροπές διαδέχθηκαν η μία την άλλη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Συγκεκριμένα οι Κάλε Μπορόκα στο 20′ ισοφαρίζουν αλλά η χαρά τους δεν κρατάει πολύ και στο επόμενο λεπτό οι Γ.Α. ξαναπροηγούνται. Το σκορ είναι 2-1 αλλά οι Κάλε Μπορόκα δεν έχουν πει την τελευταία του λέξη και στο τέλος του αγώνα με δύο γκολ σε λιγότερο από δύο λεπτά κλέβουν την νίκη και το τρίποντο απο τους βετεράνους Γ.Α..


Μπαχαλέοι – Ιντεπεντιέντε (2-4)

Πολλά υποσχόμενο ματς, με πάθος και δύναμη ήταν αυτο που ξεκίνησε ανάμεσα σε Μπαχαλέους και Ιντεπεντιέντε. Στο τρίτο λεπτό με ένα πλασέ στην κάτω δεξιά γωνία η Ίντε ανοίγει το κοντέρ. Στα μέσα του ημιχρόνου έρχεται η απάντηση των καλά οργανωμένων Μπαχαλέων και η ισοφάριση. Τρία λεπτά αργότερα η κατοχή και η  καλή κυκλοφορία της μπάλας θα φέρει την Ίντε πάλι μπροστά με 2-1, που θα είναι και το σκορ ημιχρόνου. Στο Β’ μέρος η ομάδα των Μπαχαλέων συγκροτείται και στο 20′ ξαναφέρνει το ματς στα ίσα κάνοντας τα τελευταία δέκα λεπτά ανφίρροπα. Η Ίντε όμως με ψυχραιμία, υπομονή κι επιμονή θα καταφέρει να είναι αυτή που θα βάλει δύο γκολ και θα πάρει την νίκη.


Φαϊτερς – Τέρας (2-6)

Την πιο επιβλητική νίκη πέτυχε η ομάδα του Τέρατος που σκόραρε συνολικά  έξι γκολ με φαντεζί ντρίμπλες και πολύ καλή ανάπτυξη παιχνιδιού απ’ τον ταλαντούχο οργανωτή της.

Γρήγορα το γήπεδο πήρε κλίση και το σκορ στο ημίχρονο βρήκε το Τέρας να προηγείται με 1-4. Η εικόνα δεν άλλαξε και τόσο στο Β’ μέρος και το παιχνίδι θα τελειώσει με το σκορ 2-6 για την ομάδα του Τέρατος που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο.


Που Πα Ρε – Αστέρας Σοδόμων (2-0)
Άνευ αγώνα.

Η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα των Που Πα Ρε έπαιξε φιλικό αγώνα εναντίον μικτής ομάδας του Αντίφα. Το σκορ έληξε 6-2 για την μικτή Αντίφα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *