Ανασκόπηση 1ης αγωνιστικής-Αιγάλεω

Το ξεκίνημα του Antifa league Athens 7 για φέτος, έγινε με μια όμορφη και πολλά υποσχόμενη συνδιοργάνωση ανάμεσα στη Συνέλευση αγώνα για την υπεράσπιση του Μπαρουτάδικου, την κατάληψη Σινιάλο, το συντονιστικό καταλήψεων του ΤΕΙ Αθήνας και τους Kale Borroka (antifa League). Aφορμή για τη συγκεκριμένη διοργάνωση στάθηκε το γεγονός ότι ο χώρος του Πατινάζ (ο οποίος βρίσκεται μέσα στο άλσος Μπαρουτάδικο) έχει βρεθεί στο στόχαστρο των δημοτικών αρχών που στο όνομα της ανάπλασης του Αιγάλεω καταστρέφεται μέρα με τη μέρα. Το παρόν λοιπόν, δόθηκε δυναμικά και το μενού ήταν πλούσιο: συγκέντρωση και πορεία με βροντερό παλμό και τη συνοδεία των τετράποδων αδέσποτων συντρόφων, από το μετρό Αιγάλεω προς το Πατινάζ, συλλογική κουζίνα, Πειρατικό καφενείο, μπαλίτσα, φιλικά, μπάσκετ, βόλλεϋ, ποδοβολλεϋ, έκθεση φωτογραφίας, έντυπο υλικό αυτοπαρουσίασης των συλλογικοτήτων του ΤΕΙ Αθήνας κ.α. Με καλό καιρό, κέφι και χαρά η γιορτή ξεκινά!

ΑΛΑΝΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥΜΠΑΣ (φιλικό) 3-3 :Πρώτες στο DIY τερέν μπήκαν 2 πολύ καλές ομάδες για φιλικό. Οι αγαπημένες μας Αλάνες έδειξαν τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις τους με passing game, πολλή ενέργεια και τρέξιμο απέναντι στους έμπειρους Προοδευτικάριους. Κοντράρανε στα ίσια τους επισκέπτες μας από τη μακρινή Σαλόνικα και το σκορ ήρθε 3-3.

ΜΠΑΛΑΤΕΣΤΑ- ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ 2-3 : Οι Μπαλατέστα έκαναν μια μουδιασμένη είσοδο στο γήπεδο, την οποία οι Ιντεπετιέντε δεν δίστασαν καθόλου να εκμεταλλευτούν περίτεχνα πιάνοντας τους στον ύπνο και διαμορφώνοντας το σκορ σε 3-0. Για λίγο φάνηκε ότι οι Μπαλατέστα συνήλθαν αλλά μόνο για να μειώσουν και να διαμορφώσουν το τελικό σκορ σε 3-2.

ΜΑΥΡΟΓΑΤΕΣ- ΤΕΡΑΣ 3-6: Στο επόμενο ματσάκι οι νεοφώτιστες Μαυρόγατες κατέβαλαν μια φιλότιμη προσπάθεια. Και οι δύο ομάδες μας πρόσφεραν ένα όμορφο θέαμα με το Τέρας να δείχνει την εμπειρία του στα street-urban γήπεδα και να υπερισχύει διαμορφώνοντας το τελικό 3-6.

FIGHTERS- ΑΜΠΕΛΟΓΚΑΡΝΤΕΝ 5-3 :Δυνατό και γεμάτο ανατροπές υπήρξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Fighters και Αμπελογκαρντεν. Το πλεονέκτημα της έδρας εκμεταλλεύτηκαν οι πρώτοι παρά τη σθεναρή αντίσταση των δεύτερων, η οποία σταμάτησε στην ισοφάριση και το 3-3. Τελικά οι μαχητές έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά και μετά από μια δυνατή μάχη επικράτησαν με 5-3.

Χ.ΟΙ.Μ.Α- Γ.Α. 1-3: Ακόμα ένα δυναμικό ματς έλαβε χώρα στο Πατινάζ, αυτή τη φορά ανάμεσα στους Χ.ΟΙ.Μ.Α. και στους Γ.Α. καλή κυκλοφορία της μπάλας και πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Οι Γ.Α. όμως χρησιμοποίησαν την εμπειρία τους απέναντι στη γεμάτη ενθουσιασμό καινούρια ομάδα των Χ.ΟΙ.Μ.Α. και το παιχνίδι έληξε 1-3 υπέρ των έμπειρων.

ΑΜΟΚ- ΖΑΠΑΤΙΣΙΑΣ 1-4: Οι περσινοί φιναλίστ του Antifa League μπήκαν στο γήπεδο με αέρα νικητή και επιθετικό σύστημα αιφνιδιάζοντας του νεοσυστατους αμόκ με αποτέλεσμα το 1-4. Ο πήχης τέθηκε αρκετά ψηλά και η απάντηση των αμόκ στη συνέχεια αναμένεται βροντερή.

KALE BORROKA-ΑΛΑΝΑ 3-2: Και ήρθε η στιγμή που η διοργανώτρια ομάδα, μπαίνει στο τερέν μαζί με κάτι κότες αλανιάρες για το φιλικό με το οποίο θα κλείσει η αγωνιστική. Οι Αλάνες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με πολλά κόλπα και ποδιές και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ δύο φορές συνεχόμενα με 0-1 και 1-2. Οι Kale με το πλεονέκτημα της έδρας αλλά και με τρομερή μεταγραφή έναν μικρό ξανθό σίφουνα, πέρασαν μπροστά στο σκορ κάνοντας το 3-2. Ο αγώνας έληξε μέσα σε ένα γιορτινό και χαρούμενο κλίμα.

Έγινε ξεκάθαρο πλέον το μήνυμα στο Δήμο Αιγάλεω:

ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ… που αλλού…ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ.

Βίντεο ανασκόπησης : https://www.youtube.com/watch?v=nfSulQJU9bA


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *