Play Off Antifa League Athens #7 στον Κορυδαλλό


 


Play Off Antifa League Athens #7 στον Κορυδαλλό!

 

Την Κυριακή 9 Ιουνίου το Antifa League Athens με τη συνδρομή του Αυτοδιαχειριζόμενου Κοινωνικού Χώρου Pasamontaña διοργανώνει την 12η ποδοσφαιρική αντιφασιστική λίγκα στον Κορυδαλλό, στο ανοιχτό γηπεδάκι μπάσκετ των 88 στρεμμάτων, πίσω από τις γυναικείες φυλακές.

Το Antifa League είναι ένα αθλητικό και πολιτικοποιημένο εγχείρημα δρόμου που έχει σαν στόχο την εξάπλωση του αντιφασιστικού λόγου στην κοινωνία και τη συσπείρωση ενάντια στο φασισμό μέσα από το αγαπημένο μας άθλημα. Είναι ανοιχτό σε όλους και όλες και πραγματοποιείται στις γειτονιές της Αθήνας. Δημιουργούμε φιλικούς και συντροφικούς δεσμούς και απορρίπτουμε το σάπιο καπιταλιστικό “αθλητικό” κατασκεύασμα των από πάνω, προτάσσοντας την αγάπη για τον ανιδιοτελή και υγιή αθλητισμό, μακριά από κάθε είδους εκμετάλλευση.

Ο Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος Πασαμοντάνια λειτουργεί από το Μάη του 2010 στο κέντρο του Κορυδαλλού μακριά από κομματικά συμφέροντα, προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες και γενικότερα έξω από το οικονομικο-πολιτικό σύστημα που βασίζεται στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, με στόχο τη συλλογική -τοπική ή κεντρική- αντίσταση των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων και των νέων, για μια πιο δίκαιη κοινωνία ισότητας και αλληλεγγύης.

Συναντιόμαστε στους δρόμους και τις πλατείες και μέσα από την αντιφασιστική λίγκα παίρνοντας θέση ξανά και ξανά ενάντια στο Τέρας του φασισμού, του μίσους και της ανθρωποφαγίας, αλλά και διεκδικώντας ξανά τη χαρά του παιχνιδιού στις γειτονιές μας, χωρίς τις δαγκάνες του εμπορίου και του οικονομικού κέρδους. Είμαστε εδώ ενάντια στον σύγχρονο φασισμό και σε όλα του τα πρόσωπα, πολεμώντας πρώτα από όλα το σύστημα της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας που λειτουργεί εις βάρος της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Απέναντι στα εθνικιστικά πολεμικά σχέδια των κυρίαρχων, απέναντι στο διαρκές μίσος και την άσκοπη ενδοκοινωνική βία, μοναδική ελπίδα για όλους είναι η αυτοοργανωμένη μαχητική αντίσταση ενάντια στο πολιτικό και οικονομικό σύστημα εξουσίας και τους κάθε είδους φασίστες, είναι ο δρόμος του αγώνα για μια αυτοδιευθυνόμενη κοινωνία συνεργασίας, αλληλεγγύης και ελευθερίας.

ANTIFA LEAGUE ATHENS

−−−

Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος
Pasamontaña

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *