Ανασκόπηση 6ης αγωνιστικής – ΑΙΓΑΛΕΩ

Κρύο, υγρασία, αίμα δάκρυα και ιδρώτας, εξαρθρώσεις άκρων, απουσίες..πολλές απουσίες, παικτών αλλά και ομάδων…. Αυτοί όμως που ζήσαν την συγκεκριμένη αγωνιστική, ήταν λίγοι και καλοί. Δικαιωθηκαν και αποζημιωθηκαν με το παραπάνω γιατί κέρδισε το άθλημα, όσο γραφικό και αν ακούγεται αυτό!

Περαστικά από τους ανθρώπους του Antifa League στον Αντώνη που τραυματιστηκε  , σιδερένιος και πάντα ΝΤΟΥ στα τέρματα!

Αυτά τα λίγα λόγια για εισαγωγικά, περισσότερα και καυστικότερα στην ανασκόπηση….

Οι πρώτοι commandos αναρτήσαν πανιά και αρχίσαν το ζέσταμα.

 

Rakos Ferreira  vs  Υπόστεγο : 8 – 7

Όποιος/α δεν είδε το πρώτο παιχνίδι απλά έχασε το μισό από ότι προσέφερε συνολικά σε επίπεδο θεάματος η αγωνιστική…

Το βαρομετρικό χαμηλό… Η υγρασία να έχει χτυπήσει κόκκινο με το ψιλόβροχο να ξεκινάει 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Χωρίς μουσική λόγω τεχνικών προβλημάτων και μέσα στο γλιστερό παρκέ αρχίζουν το ζέσταμα οι ομάδες για περίπου 10 λεπτά .Το παιχνίδι ξεκινάει με ένα πολύ γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο από το ΥΠΟΣΤΕΓΟ με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο σκόρ στα πρώτα δέκα λεπτά και να ξενερώσει τους παίκτες της Rakos όπου πραγματικά προσπαθούσαν αλλά οι φάσεις δεν τους βγαίναν όπως ήθελαν…
Το ημίχρονο έκλεισε με 4 goal διαφορά υπέρ του ΥΠΟΣΤΕΓΟΥ…

2ο ημίχρονο και αρχίζει η σφαγή… η μπάλα κάτω, όπως κάθε αξιοπρεπής ομάδα του Antifa Legue ξερει να κάνει, οι κόντρες δυνατές , τα τετ α τετ να δίνουν και να παίρνουν και γενικότερα μια κατάσταση ξεσηκωτική. Το κοινό έχει αρχίσει και ξεχνάει το κρύο και κάθε φάση συνοδεύεται με χειροκρότηματα, επιφωνήματα και πολλά γαλλικα!

Η κατάσταση αρχίζει να γίνεται πιο έκρυθμη εντός και εκτός γηπέδου, ενώ η Rakos Ferreira παίζοντας επίθετικα με ξαφνικές άμυνες ( όποτε θυμόταν ) αρχίζει και ροκανίζει την διαφορά φτάνοντας στο τελευταίο λεπτό να ισοφαρίζει το ΥΠΟΣΤΕΓΟ και να γίνεται ο κακός χαμός εντός και εκτός. Ο αγώνας γίνεται θρίλερ και ανακοινώνεται από τα μεγάφωνα να απομακρυνθούν οι καρδιακοί. Τελευταία φάση του αγώνα και η Rakos εξαπολύει επίθεση a la αγέλη και σκοράρει με τον φορ της να μπαίνει και αυτός μαζί με την μπάλα στο τέρμα και να κερδίζει όχι μόνο το ματς αλλά και μια εξάρθρωση  αγκώνα, με το χέρι ενα μήνα σε νάρθηκα! Περαστικα και παλι με το χερι ξανα μάχημο για τους οχτρούς

Υποσχόμαστε ότι θα επισπεύσουμε το σεμινάριο με τις πρωτες βοηθειες για μικροατυχήματα σε τέτοιους χώρους.

IMG_8610_small

Los ingenieros  vs  N.F.Warriors: Άσσος

Οι N.F. Warriors δεν μας έκαναν την τιμή να συμμετέχουν σε αυτήν την αγωνιστική. ΚΑΚΩΣ για πολλούς λόγους που θα τους συζητήσουμε στην ερχόμενη συνέλευση που θα λάβουν μέρος άπαντες. Ευχαριστούμε και για την έμπρακτη αλληλεγγύη των Los Ingenieros να πάρουν εκείνοι το βάρος της φανέλας της Villa Abalias που έστειλε μόνο έναν για να παίξει! Και όχι μόνο αυτό , τον έστειλε και χωρίς περούκα.. Ειπαμε ρε μαγκες, οχι και ετσι!

Villa Abalias  vs  Περσινή Κομμούνα:  (6-5 για την ιστορία αλλά Χ τελικό)

H Villa abalias δέχεται τα πυρά του αντίφα Λιγκ γιατί έστειλε μόνο έναν εκπρόσωπο στην αγωνιστική και απαίτησε κιόλας να πάρει τους 3 βαθμούς!  Η Villa μάλλον νόμισε ότι ένας παίκτης της κάνει για 5 και τον έστειλε. Το κουφό βέβαια είναι ότι ο παίκτης σε μια εξωπραγματική εμφάνιση στην θέση του τερματοφύλακα είχε κάνει πυρ και μανία τους παίκτες της Π.Κ. οι οποίοι στις απανωτές επιθέσεις έβρισκαν “τοίχο” αφού η εκπληκτική φόρμα του δεν τους άφηνε περιθώρια νίκης. Η Π.Κ. με δυο σοβαρότατες ελλείψεις για να τα λέμε όλα, αγανακτώντας αστοχούσαν συνεχώς με αποτέλεσμα η γρηγορή V.A. να βάλει τα απαραίτητα γκολ σε αντεπιθέσεις και να πάρει την νίκη.

Εκτιμούμε την προσπάθεια της V.A., η καλύτερα των los ingenieros, αλλά είναι άδικο να πάρει και το τρίποντο αφού δεν κατέβηκε η ομάδα. Επειδή όμως δεν μπορούμε να μην επιβραβεύσουμε την τρομερή εμφάνιση του γκολκίπερ της όπου κατέβασε τα ρολά, θα της δώσουμε 1 πόντο, τον πρώτο της στην διοργάνωση και να της ευχηθούμε καλό ξεπαρθένιασμα στην βαθμολογία, έστω και έτσι..IMG_8608_small(1)

Abelogarden  vs  Belza gorria 4-6

Αυτοι απ το Αμεπελι δεν ξεκινούσαν το ματς μέχρι να αποκατασταθεί η μουσική και ευτυχώς η επιθυμία τους έγινε πράξη. Το πρόβλημα με τον ήχο αποκαταστάθηκε, ο Dj άρχισε το νταβαντούρι και οι ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για δίλεπτη προθέρμανση. Τη στιγμή που ξεκίνησε ο αγώνας όμως, ήρθε η κλασσικη στιγμή που τα μέλη της συντακτικής ομάδας κάναν το διάλειμα τους για να χαζέψουν τα πάντα εκτός από τον αγώνα. Οτι κάνουν το κάνουν καθαρά επειδη γουσταρουν αλλα καμμια φορα αποσπαται η προσοχή τους και εννοείτε δικαιολογούνται.(Αν θελετε τολμηστε να πειτε το αντιθετο να δουμε τι θα απογινει η ομαδα σας, γκουχου). Παρ’ ολα αυτά ακούστηκε οτι οι της μπελζα ηταν πιο καλοι και θεαματικοί(???)βέβαια αμφιβολιες μπηκαν στα μυαλα μας αλλα ενταξει. Οι αμπελογκάρντεν αρχίζουν και μας εκθέτουν γιατί τους υπολογίζαμε περισσότερο, τι έφταιγε ρε παιδιά?? πάλι δε βουτάγε ο τέρμα? Κάποιοι θα σας λένε αμπαλογκάρτεν αλλά εμείς ακόμα σας πιστεύουμε και σας στηρίζουμε..

IMG_8638_small

Trollετάριοι  vs Γνωστοί * Άγνωστοι: 5-8

Πατήσια και Κυψέλη στο τοπικό γειτονικό ντέρμπι, με θριαμβευτές τους δεύτερους… Οι δυο θρασοπανκ ομάδες φαίνεται να έχουν καλές και φιλικές σχέσεις και μας το επιβεβαίωσαν από την πλακίτσα και τα “πειράγματα” που είχαν πριν κ μετά τον αγώνα. Οι τρόλλετάριοι να πούμε ήταν λίγο παραπάνω εριστικοί αλλά οι Γ.Α φρόντισαν να τους πειράξουν στο γήπεδο κάνοντας τους γιο γιο. Είπαν να μη ανοίξουν κατά πολύ τη ψαλίδα του σκορ διότι σέβονται τον αντίπαλο και τηρούν πάντα την ευγενή άμυλλα. Οι δικαιολογίες των τρολλ ήταν ποικίλες.. Κουράστηκαν λέει και καηκαν στο ζέσταμα με το καθιερομένο κοροιδάκι στη γωνιά τους, ο αμυντικός τους το έριξε στο χυμό σταφυλιού αποδίδοντας έτσι πιο αργά και από το slow motion, είχαν το νου τους στην διοργάνωση της επόμενης αγωνιστικής και κάτι τέτοια. Για τους Γ.Α νταξι δε γινόταν, μια του κλέφτη, δυο του κλεφτη, κάπου θα ξεσπάγανε μετά τα συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα, και το εξιλαστηριο θυμα τους ήταν οι τρολλ., τι να κάνουμε τώρα..? Παρόλο που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, φαίνεται πως αρχίζουν και εξαπλώνουν ξανά τον ιο της αναγουλας στους αντιπαλους αλλά ακόμα θελουν πολύ προπόνηση. Εκτός κι αν μας το φυλάνε για το τέλος.

10000507_1455065241393348_1543619097_o(1)

Refugees  vs  Ποταμιακός

Χωρίς κόπο και ιδρώτα είναι η σειρά του ποταμιακού να πάρει τους τρεις βαθμούς αλλά καλά θα κανει να γνωρίζει ότι μας στεναχώρησε η αποχώρηση της ομαδας και το γεγονός ότι δεν έπαιξε στο φιλικό με την ζαπατέρο.

Zapatero United  φιλικό με μικτή Παπουτσαδικο-Θερσίτη- κ λοιπών

Διαφορές ετών λυθήκαν στο φιλικό ματσάκι στο τέλος της διοργάνωσης. Λεκτικές διαμάχες μεταξύ αιγαλεοτών, περιστεριωτών και χαιδαριωτών να δίνουν και να παίρνουν. Όπως και να χει, μετά από τα κρασιά και το φαγοπότι από την συλλογική κουζίνα των Zapatero που ήταν και πολύ γουρμέ, ένα ματσάκι μέσα στο κρύο με την κοιλιά γεμάτη, ήταν ότι πρέπει. Ευχαριστούμε παιδιά για την φιλοξενεία και για το ότι δεν μασήσατε ώστε να το ακυρώσετε ούτε με τις πρώτες σταγόνες. Το μέρος τα έσπαγε αν και έπρεπε να παίξουμε και μια γύρα με τους τύπους που κάνανε πρόπόνση ράγκμπι!

1596335_1455065194726686_757587721_o

HIGHLIGHTS της αγωνιστικής : εξάρθρωση αγκώνα και παρέμβαση από την Π.Κ.Α.Π.Π.  :  “Πρωτοβουλία Κίνσης για την Αναβίωση του Παιδικού Παιχνίδιού “ΤΑ ΜΗΛΑ”.

Παίκτες/παράγοντες/φίλαθλοι/αγνωστοι/ες πήραν μέρος στο παιχνίδι ΤΑ ΜΗΛΑ και ότι και να γράψουμε θα είναι λίγο.Ελπίζουμε οι κάτοικοι από τα γύρω παράθυρα να μην έχουν σταματήσει να γελάνε, η θέα από καμια 50αριά μαυροφορεμένους με κουκούλες να παίζουν ΤΑ ΜΗΛΑ σε ένα γηπεδάκι και ο Dj να βαράει electro πιστεύω να είναι τόσο σουρεάλ όσο ακούγεται…

IMG_8627_small

“ΤΑ ΜΗΛΑ”

 —

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠ. ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΙ
Los ingenieros 6 5 1 0 29-12 16
Ποταμιακός 6 4 0 2 20-19 12
Περσινή Κομμούνα 6 3 2 1 21-17 11
Rakos Fereira 5 3 1 1 28-23 10
Zapatero United 5 2 2 1 30-21 8
Belza gorria 5 2 2 1 17-15 8
Trollετάριοι 6 2 1 3 23-25 7
Υπόστεγο 5 2 1 2 19-17 7
Abelogarden 6 2 1 3 26-29 7
Γνωστοί * Άγνωστοι 5 2 0 3 25-25 6
Refugees 6 2 0 4 2-8 6
N.F.Warriors 5 1 2 2 13-15 5
Villa Abalias 6 0 1 5 13-37 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *