Ανασκόπηση 1ης Αγωνιστικής Α Όμιλος – Πλ. Πρωτομαγιάς

γράφουν οι Γνωστοί * Άγνωστοι Κυψέλης:

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014:

1η αγωνιστική της σεζον και ουτε τα σύννεφα, οι ψιχάλες και το κρυο μπόρεσαν να ανακόψουν την διοργάνωση-ρεσιτάλ της ομάδας καραβάνας του αντιφα λιγκ Γνωστοί * Άγνωστοι. Επειδή σαν ομάδα όμως έχουμε αυτογνωσία, ξέρουμε οτι μπορούσαμε να στήσουμε τη φάση ακόμα καλύτερα, δεδομένου οτι οι οι προσδοκίες και οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί.

SONY DSC

Παρόλα αυτά μια χαρά τα περάσαμε! Το γήπεδο, ή μάλλον η αλάνα, ήταν φτιαγμένη όπως πρέπει όσο πρέπει. Η μουσικούλα, αν και άργησε λόγω τεχνικών προβλημάτων, μας ανέβασε! Το φαγητό ήταν πεντανόστιμο και μας έδωσε δυνάμεις. Αν είχαμε κι άλλο σίγουρα δε θα πήγαινε χαμένο έτσι πειναλέοι που είμαστε. Aκόμα και τα 20 κιλά πορτοκάλια δεν επαρκούσανε! Το απώγειο της αγωνιστικής το φιλικό παιχνίδι με τους μετανάστες που κανονικά είναι ειδικευμένοι στο κρίκετ, αλλά απ οτι φάνηκε και στη μπάλα μια χαρά τα πήγαν νικώντας τη μικτή ομάδα αντιφα λιγκ.

Απ το μικρόφωνο ακουγόταν κατα διαστήματα το κείμενο για την Κυριακάτικη αργία ενώ παράλληλα το καλλιτεχνικό τιμ του αντιφα λιγκ, όπως μπορείτε να δείτε ακόμα περνώντας μια βόλτα απο εκεί, διακόσμησε τη πλατεία πρωτομαγιας καταλλήλως δίνοντας το στίγμα μας και ζωγραφίζοντας τις ιδέες μας στους τοίχους…
Οι φασίστες δεν χωράνε ούτε στη Κυψέλη ούτε και πουθενά!

Να πούμε επίσης οτι οι νέες ομάδες που απαρτίζουν τη φετινή λίγκα φαίνεται οτι δίνουν έναν άλλον τόνο ανεβάζοντας το αγωνιστικό επίπεδο δυσκολίας καθώς και το επίπεδο ψυχαγωγίας.

SONY DSCΑκολουθεί το ρεπορτάζ των αγώνων:

Γκέλα Ciao – Flwrentia Utd: 5-6

O αγώνας που άνοιξε το φετινό αντίφα λίγκ δε θα μπορούσε παρά να είναι δυσδιαφήμιση του αθλήματος. To άγχος ήταν ζωγραφισμένο στα πρόσωπα των παικτών οπότε συνολικά σημειώθηκαν μόνο 11 γκολ! Η Φλωρεντία κατέβηκε με πολύ νεανική σύνθεση που στηριζόταν στην όρεξη για μπάλα και το ταλέντο. Η Γκέλα ήρθε για γκέλα και την έκανε, αφήνοντας μας όμως την αίσθηση μιας υπόσχεσης για το μέλλον. Έχασε αλλά έκλεψε την παράσταση με το -πολύ όμορφο για να είμαστε ειλικρινείς- πανό της. Το ματς ,όπως λέει και το σκορ, κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τις δύο ομάδες να βγάζουν καλά στοιχεία στην πλατεία, αλλά και τα πόδια τους να είναι ακόμα κάπως βαριά από τις κρεπάλες του Οκτωβρίου. Μάγκες μήπως να αρχίσετε τις πορτοκαλάδες?

ΥΓ1: Την παράσταση έκλεψε ο “Μέσσι των αναρχικών”, όπως τον αποκάλεσε το πλήθος. Ένας αριστεροπόδαρος δαίμονας. Συγχωρέστε με αλλά δε θυμάμαι σε ποια ομάδα έπαιζε. Σίγουρα όμως θα τον μάθουμε γρήγορα αν συνεχίσει ανάλογες εμφανίσεις.

ΥΓ2: καλή και αντιφασιστική ποδοσφαιρική συνέχεια αλάνια… 😉

Απλυτάκια – Τσακάλια ΑΦΜ: 6-7

SONY DSC

Ένας αγώνας για γερά νεύρα και σίγουρα όχι για καρδιακούς (αν και η λίγκα μας σφίζει από υγεία) καθώς κρίθηκε κυριολεκτικά στην τελευταία φάση. Ένα λάθος του δανεικού τερματοφύλακα των Απλυτακίων, ο οποίος πήγε να μας θυμήσει πως παίζεται το παγκότερμα, αλλά τελικά πήρε πολύ φόρα και πετάχτηκε αλλού για αλλού. Επειδή όμως στις ομάδες του Α.L. δεν υπάρχει απόδοση ευθυνών, η ήττα θεωρήθηκε ομαδική. Τα Τσακάλια κατάφεραν, ενώ κυνηγούσαν το σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και να ξεκινήσουν με το αριστερό! (ή καλύτερα με το αναρχικό πόδι). Για τη νίκη μαγική συνταγή σίγουρα το πάθος όλων των παικτών και η εκτελεστική δυνότητα του σέντερφορ-“θυμίζω κάτι από θράσερ”. Τα απλητάκια ενώ έχασαν σωρεία ευκαριών δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε το βαθμό της ισ-αμπαλίας, έδωσαν όμως το στίγμα τους, ως μια δυνατή ομάδα που θα παλέψει για την είσοδο στα playoffs.

ΥΓ: Πριν λίγες ώρες η Α.Π.Ο. (Αντιφασιστική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι παίκτης των Απλυτακίων εθεάθει σε νυχτερινό κέντρο να παραπατάει μία ημέρα πριν τον αγώνα. Ο εκτελεστικός Πυρήνας της Ομοσπονδίας θα καλέσει τον παίκτη σε απολογία.

Μπα-χαλέοι – ΧΑ.ΡΑ (Χαοτικές Ραδιοζώνες) : 7-6

SONY DSC

Αν και η ΧΑ.ΡΑ ειδοποιήθηκε την τελευταία στιγμή, πάλεψε αξιοπρεπώς με όσους ραδιοζωνάτους μάζεψε και με κάτι δανεικούς/αλληλέγγυους που ήταν εύκαιροι. Δυστυχώς όμως οι Μπα-χαλέοι έκαναν μπάχαλα στην άμυνα της ΧΑ.ΡΑ φιλοδωρώντας με τη 7 γκολ-μολότοφς. Η ΧΑ.ΡΑ με όσες πέτρες μάζεψε προσπάθησε να αντεπιτεθεί αλλά ήταν ήδη αργά, το παιχνίδι είχε κριθεί. Μπράβο και στις δύο ομάδες που προσέφεραν ένα πολύ παραγωγικό ματς!  Ελπίζουμε η ΧΑ.ΡΑ να συνεχίσει να προσφέρει ΧΑΡΑ στις Antifa League Κυριακές μας.

Αντιφώ – Απολίτιστοι: 2-4

SONY DSC

Ματς βγαλμένο από μεγάλα σαλόνια. Οι δυο ομάδες δείχνοντας ένα μικρό δείγμα της κλάσσης τους έκαναν εντυπωσιακή είσοδο με χαιρετούρες και φωνάζοντας ένα γνωστό αντιφασιστικό σύνθημα που ακούστηκε μέχρι το Α.Τ. Κυψέλης. Οι Απολίτιστοι εκμεταλέυτηκαν αυτή την ψυχολογική ανάταση και σκόραραν 4 φορές μην αφήνοντας τους/την Αντιφώ να αναπνεύσει. Ένα απ’τα πιο δυνατά ματς της αγωνιστικής το οποίο έβαλε σε σκέψεις το μεγάλο φαβορί του ομίλου Γ*Α για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
Στα highlight του αγώνα η κεφαλιά/απόκρουση του “φοράω ξεχού καπελάκι”-αμυντικού των Απολύτιστων βγάζοντας το καπέλο στον αέρα!

SONY DSC

 

 

 

 

 

Παραδίδουμε τη σκυτάλη στα Απλυτάκια και τη 2η αγωνιστική του Α ομίλου και το ραντεβού ανανεώνεται για την Καισαριανή!

One thought on “Ανασκόπηση 1ης Αγωνιστικής Α Όμιλος – Πλ. Πρωτομαγιάς

  1. Pingback: Ανασκόπηση 1ης Αγωνιστικής Α Όμιλος – Πλ. Πρωτομαγιάς » Zapateros United

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *