ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Την Τετάρτη 18/9 δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της ελληνικής αστυνομίας ο Παύλος Φύσσας, από τους αδίστακτους δολοφόνους της χρυσής αυγής, οι οποίοι έδρασαν για ακόμη μια φορά ανενόχλητοι με την συναίνεση των μπάτσων. Ο Παύλος στοχοποιήθηκε ως εχθρός από τους ναζί λόγω των μηνυμάτων που περνούσε μέσα από τα τραγούδια του αλλά και λόγω της γενικότερης στάσης του απέναντι στον φασισμό.

Η δράση των φασιστών, πέρα από τα παραπλανητικά συσσίτια μόνο για Έλληνες και τα ηλίθια επικοινωνιακά παιχνίδια τους, είναι εστιασμένη σε ξυλοδαρμούς και δολοφονίες μεταναστών, σε τραμπουκισμούς εργατικών σωματείων και επιθέσεις εναντίον αγωνιστών. Επιτίθονται σε όποιον διαφορετικό, σε όποιον στέκεται απέναντι στο σύστημα της εξαθλίωσης και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, σε κέντρα αγώνα και χώρους ελευθερίας όπως είναι τα στέκια και οι καταλήψεις, που εδώ και καιρό έχουν στοχοποιηθεί και επιχειρείται η πλήρης καταστολή τους από το κράτος.

Οι φασίστες, συνδράμουν όπου το κράτος αδυνατεί να επιβάλει τις ακραίες πολιτικές του. Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ,οι φυλακίσεις και οι ξυλοδαρμοί μεταναστών μέσα στα κελιά της δημοκρατίας, η κατάλυση όλων των εργασιακών κεκτημένων και δικαιωμάτων είναι απ’ ότι φαίνεται πρακτικές περιορισμένων αποτελεσμάτων για το κράτος. Έτσι, οι νεοναζί είναι πάντα εκεί όπου το μαχαίρι πρέπει να μπει βαθιά μέχρι την πλήρη εξαθλίωση, μέχρι την πλήρη υποδούλωση στο ντόπιο και υπερεθνικό κεφάλαιο. Είναι βέβαιο ότι κάθε φορά όπου η δημοκρατία τους δεν θα είναι αρκετή για να επιβληθεί, πάντα θα υπάρχει μια “χρυσή αυγή” βαθιά ριζωμένη στα θεμέλια και τους μηχανισμούς του κράτους για να κάνει την βρώμικη δουλειά.

Σήμερα και μετά από την πολιτική δολοφονία του Παύλου η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί της, εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι επιχειρούν το άδειασμα αλλά και την καταστολή των μέχρι πρότινος ανεπίσημων συνεργατών τους, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των «καλών» ψηφοφόρων. Αυτή την φορά, χειρίζονται διαφορετικά το κατασκεύασμα τους την ΧΑ, με σκοπό να απονοηματοδοτήσουν την έννοια του αντιφασισμού τον οποίο παραπλανώντας χρησιμοποιούν στα καθεστωτικά ΜΜΕ σαν καραμέλα, πάντα σε συνδυασμό με την εγκληματική θεωρία των δυο άκρων, η οποία εξισώνει τους φασίστες με οποιονδήποτε αντιστέκεται στο απάνθρωπο σύστημα τους. Σκοπός όλου αυτού του πανηγυριού που έχουν στήσει οι εξουσιαστές είναι να οχυρωθούν επικοινωνιακά αλλά και νομοθετικά ως την πλήρη επίθεση σε κάθε μορφή κοινωνικό αγώνα με κάθε μέσο. Ο απόλυτος στόχος τους είναι η, με κάθε τρόπο, διαφύλαξη των συμφερόντων του κεφαλαίου.

Μόνο που λογαριάζουν χωρίς εμάς. Η επίθεση τους θα απαντιέται άμεσα με κάθε δυνατό μέσο. Δεν πρόκειται να αφήσουμε τις ζωές μας έρμαιο στους απάνθρωπους σχεδιασμούς τους. Με όπλα μας την αυτοοργάνωση, την αλληλεγγύη και το πάθος μας για την ελευθερία και ισότητα, θα αγωνιστούμε μέχρι να κατασπαράξουμε τους σχεδιασμούς του κεφαλαίου, του κράτους και των παραφυάδων του.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ-ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

 

Antifa League Crew

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *