Ανασκόπηση 7ης αγωνιστικής (Α & Β ομίλου) – Σεπόλια / Αττική

Ανασκόπηση 7ης αγωνιστικής 08/03/2015 Α ΟΜΙΛΟΣ
 
γράφουν οι χα.ρα:
ΑΠΛΥΤΑΚΙΑ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ UTD: 7-12
 
7-12 Eπιθετικά ξεκινάει το ματς, με την Φλωρεντία να πιέζει σε όλο το γήπεδο και να ανοίγει το σκορ στο 2′ μετά απο τραγικό λαθος της άμυνας. Στο 6′ γίνεται το 0-2 απο την Φλωρεντία σε εξεραιτικό σουτ. Λάθη επί λαθών στην άμυνα από τα Απλυτάκια, αλλά η Φλωραντία δεν τα αξιοποιεί. Παρά λίγο αυτογκόλ στο 11′ αλλά το δοκάρι σώζει τα Απλυτάκια. Ο τερματοφύλακας των απλυτακίων κρατάει γερά αλλά στο 16′ με κοντινη κεφαλιά γίνεται το 0-3. Δοκάρι για τα Απλυτάκια στην επόμενη φάση που δείχνουν να ξυπνάνε και στο 18′ μειώνουν με χαμηλό σουτ (1-3). Στο 20′ με πλασε από την μικρή περιοχή η Φλωρεντία κάνει το 1-4 και στις καθυστερήσεις το 1-5. Δυνατά και με γκολ στο 21′ μπαίνουν τα Απλυτάκια στο δεύτερο ημίχρονο. Συνεχίζει η πίεση από τα απλυτάκια και αποδίδει άλλο ένα γκολ στο 26′ και άλλο ένα στο 28′ (4-5).Στο 29′ και 30′ όμως η Φλωρεντία σκοράρει δύο γκολ και παίρνει διαφορά ασφαλείας (4-7). Στο 32′ από ένα εξαιρετικό σουτ στην κίνηση γίνεται το (4-8). Αλλά δύο πλασέ στο 34′ και 35′ εκτινάζουν το σκόρ στο (4-10). Στο 36′ πετυχαίνουν από ένα γκολ και οι δύο ομάδες (5-11), ενώ στα καπάκια γίνεται το 5-12.Λίγο πριν την λήξη μειώνουν τα Απλυτάκια σε 7-12 με δύο απανωτά γκολάκια. Έτσι η Φλωρεντία κέρδισε και αυτό το ματς διατηρώντας το αήττητο.
 
ΜΠΑΧΑΛΑΙΟΙ-ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ: 1-5
 
1-5 Δυνατά ξεκινάει το ματς και για τις δύο ομάδες αλλά οι Μπαχαλαίοι είναι αυτοί που ανοίγουν το σκορ στο 6′. Ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες σε όλη την διάρκεια του ημιχρόνου αλλά οι Απολιτιστοι είναι αυτοί που σκοράρουν στις καθυστερήσεις και ισοφαρίζουν. Δυνατά ξαναμπαίνουν οι Απολιτιστοι στο δεύτερο ημίχρονο και ανατρέπουν το ματς στο 28’κάνοντας το 1-2. Πλέον οι Απολίτιστοι είναι αυτοί ελέγχουν το ρυθμό του αγώνα και στο 32′ κάνουν το 1-3, ενώ στο 36′ έχουν δοκάρι μετά από τετατέτ. Οι Μπαχαλαίοι δείχνουν να τα έχουν χαμένα και δέχονται άλλα δύο γκολ. 1-5 το τελικό σκορ με τους Απολίτιστους να θέτουν σοβαρή υποψήφιότητα για πρόκριση στην δεύτερη φάση.
 
ΓΚΕΛΑ CIAO-ΤΣΑΚΑΛΙΑ Α.Φ.Μ.: 17-6
 
Τα Τσακάλια με την βοήθεια δανεικών παιχτών μπήκαν δυνατά στην αρχή του παιχνιδιόυ αλλά η πρώτη φάση ανήκει στην Γκέλα με το δοκάρι να σώζει τους αντιπάλους τους. Τα Τσακάλια όμως στο 6′ ανήγουν το σκορ. Η αντίδραση όμως της Γκέλα Ciao ήταν άμεση με τρία απανωτά γκολ.Ακόμα δύο γκόλ στο 11′ και 12′ και το σκορ αρχίζει να παίρνει διαστάσεις (5-1). Μείωνουν τα Τσακάλια στο 15′ σε 5-2. Στο 17′ και 18′ όμως η Γκέλα βάζει άλλα δύο γκολ και λίγο πρίν την λήξη τα Τσακάλια μείωνουν σε 7-3.Στο δεύτερο ημίχρονο η Γκέλα σκοράρει 4 γκολ σε 4 λεπτά. Στο 27′ τα Τσακάλι μειώνουν σε 11-4 αλλά η Γκέλα σκοράρει άλλα 3 γκολ σε 5 λεπτά (14-4). Στο 35′ σκοράρουν τα Τσακάλια ένα γκολ αλλά ξανα η Γκέλα πετάει 3 γκολ σε 2 λεπτά. Τα Τσακάλια πετυχαίνουν ένα γκολ στις καθυστερήσεις. Αλλά το σκορ πλέον έχει ξεφύγει (17-6).
 
ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΝΤΙΦΩ: 11-11
 
Το πιό αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής ξεκινά με τους Αντιφώ να σκοράρουν από τα αποδυτήρια, αλλά τους Γνωστούς να ισοφαρίζουν στο 2′. Ξανα μπροστά η Αντιφώ στο 3’αλλά στην έπόμενη φάση οι Γ.Α ισοφαρίζουν και πάλι.Προηγούνται ξανα οι Αντιφώ στο 8′, αλλά και πάλι ισοφαρίζονται στην επόμενη φάση. Στο 15′ οι Γ.Α με εξαιρετική συνεργασία ανατρέπουν το σκορ και κάνουν το 3-4. Τώρα όμως είναι οι Αντιφώ που ισοφαρίζουν στην επόμενη φάση.Οι Αντιφώ πιέζουν πλέον πολύ δυνατά.Έτσι θα ληξει το πρώτο ημίχρονο αλλά έτσι θα ξεκινήσει και το δεύτερο΄ με τους Αντιφώ δηλαδή να πατάνε πιο δυνατά. Σε τρία λεπτά στο 6′ 7′ και 8′ πετάνε τρία γκολ κάνοντας τους Γ.Α να ανησυχούν για το αν κρατιούνται οι καθυστερήσεις. Παρ’όλα αυτά οι Γνωστοι επιστρέφουν και ανατρέπουν σε πέντε λεπτά κάνοντας το σκορ 7-8 Τώρα ξεκινά ένα θρίλερ με τους Αντιφώ στο επόμενο λεπτό να ισοφαρίζουν, αλλά τους Γ.Α να βάζουν άλλα δύο γκολ σε δύο λεπτά. Αυτοκαταστροφικοί όμως με δύο αυτογκόλ αυτοϊσοφαρίζονται. Λίγο πρίν την λήξη οι Γ.Α προηγούνται ξανά (10-11), αλλά οι Αντιφώ στις καθυστερήσεις λυτρώνονται ισοφαρίζοντας και κρατάνε την ομάδα ζωντανή σε τροχιά πρόκρισης.
Β ΟΜΙΛΟΣ
Μπαλατέστα – Πειρατές 7-9

Δυνατό παιχνίδι με γκολ στο “καλό μεσημέρι” από τους Μπαλατέστα. Προσπάθειες δημιουργίας παιχνιδιού με όμορφο τρόπο, με τις δυο ομάδες να δείχνουν πως ο χυμένος ιδρώτας στις προπονήσεις πιάνει τόπο. 10′ λεπτά μετά έρχεται η ισοφάριση από τους Πειρατές με ψηλοκρεμαστό από πολύ κοντά. Γκολάρα να ούμ..
Αμέσως αμέσως οι Πειρατές βάζουν ένα ακόμα με τους Μπαλατεστιανούς όμως να βγάζουν υπέροχες φάσεις καθ’όλη τη διάρκεια με τακουνάκια και παιχνίδι στην πλάτη της άμυνας. Στα επόμενα 3 λεπτά είχαμε 3 γκολ, αρχικά με τους Μπαλατέστα να ισοφαρίζουν, τους Πειρατές να παίρνουν κεφάλι και εκ νέου να ισοφαρίζουν οι πρώτοι. Έτσι έληξε και το πρώτο ημίχρονο.
Στο τετράδιο της ανασκόπησης γράφει 1′ και 3′ γκολ για Πειρατές, στο 4′ άλλη μια γκολάρα για Μπαλατέστα με τον Τζίντζερ των Πειρατών στην αμέσως επόμενη φάση να κάνει 6 τα τέρματα τς ομάδας του και 3 τα προσωπικά δικά του με έξαλλους πανηγυρισμούς και τους οπαδούς των Πειρατών να ακονίζουν τα ξίφη τους έτοιμη να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο.
Κάπου εκεί η ψυχολογία των Μπαλατέστα έπεσε, και αν και είχαν αναλαμπές στη συνέχεια, δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν το σκορ με το τελικό να είναι στο 7-9. Αξίζει να σημειωθεί άλλη μια γκολάρα των μπαλατέστα, το 6ο τους, που βγήκε ξανά ασσιστ με τακουνάκι. ΘΕΑΜΑ ΛΕΜΕ, ΘΕΑΜΑ!

Μεραρχία Αμπαλάγιεφ – Άπατραϊντ Σίτυ 3-21

Για τα πρώτα 10 λεπτά ήταν ντέρμπυ μόνο το παιχνίδι των συντοπιτών, όπου οι Άπατραϊντ κέρδιζαν με 2-1. Όχι ότι το ματς γενικά είναι ύποπτο, αλλά όταν στο 14′ ο αμυντικός των Απάτριδων έστειλε 3 μπεκάτσες δυό μέτρα κάτω από τη γη και άλλες 6 στο νοσοκομείο με τη ζωή τους να κινδυνεύει ακόμα, μέχρι να επιστραφεί η μπάλα, μέλος της Μεραρχίας εθεάθη να μιλάει στο κινητό του με φήμες να λένε πως  στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας Αχιλλέας από το Βόλο. Ξέρουμε κάναν τέτοιο; Το ημίχρονο έληξε στο 11-1 για τους  Απάτριδες.
Στο δεύτερο οι πιο απελευθερωμένοι Μεραρχιώτες άλλαξαν πιο πολύ τη μπάλα με το σκορ τους δεύτερου να μαζεύεται στο ημίχρονο στο 10-2 για τους Μεραρχιώτες και το συνολικό σκορ να υπολογίζεται περίπου στο 21-3. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν όμως, με μια ακόμα να λέει πως οι Μεραρχιώτες είχαν ειδοποιηθεί ότι σήμερα θα παίζανε μπάσκετ, με αποτέλεσμα να μην φέρουν τα ποδοσφαιρικά τους και έτσι να χάσουν για τεχνικούς λόγους. Οι Ανασφαλίτες ενίστανται και ζητάνε επαναληπτικό μεταξύ τους!

Άγρια Δύση –  Νεκρόνια 6-11

Ο ανασκοπητής άρχισε να το βλέπει στο 1-2 για τα Νεκρόνια, σκορ που σύντομα πήγε στο 1-5, με το 5ο γκολ μάλιστα των Νεκρονίων, να είναι το χάιλαϊτ όλων των αγωνιστικών του β’ ομίλου όταν  ο κοτσίδας, έβαλε ένα απίστευτο γκολ “ραμπόνα”.
Η Δύση δεν ξενέρωσε όμως, αντίθετα έβγαλε γούστα και απάντησε. για το 2-5.
Εκεί όμως που μιλάγαμε για το χάιλαϊτ όλων των αγωνιστικών, έρχεται η δεύτερη καλύτερη (για κάποιους η καλύτερη) φάση όλων των αγωνιστικών με παίχτη των Νεκρονίων να πιάνει ψαλιδάκι και να βάζει ακόμα μια απίστευτη γκολάρα σε αυτή την αγωνιστική.
Το παιχνίδι συνεχίστηκε δυνατό με τις 2 ομάδες να χάνουν φάσεις και τελικά τα Νεκρόνια να κάνουν το 2-7 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Τρένο τα Νεκρόνια που με το “καλό απόγευμα” κάνανε το 2-8. Οι παίχτες της Δύσης είχαν ακόμα μπαρούτι όμως στα ασκάκια τους, και γεμίζοντας τα όπλα τους σκόραραν 2 γκολ σε 2 φάσεις για το 4-8. Το παιχνίδι όμως είχε κριθεί, τα Νεκρόνια με σχετική άνεση κάνουν το 4-9 με την ένταση να υποχωρεί και μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού το σκορ να διαμορφώνεται στο 6-11 με τους Αγριοδυσιώτες να υποχωρούν στη Δύση του ηλίου κουρασμένοι πάνω στα άλογά τους.
**** Οι Αμπελογκάρντεν δεν εμφανίστηκαν, οι Ζαπατέρο το πήραν στα χαρτιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *