Ανασκόπηση 7ης αγωνιστικής – Ταύρος

γράφουν οι fighters (που πάντα βάζουν τόνους):

Με φοντο μια υπεροχη και λαμπρη ημερα ελαβε χωρα  η 7η αγωνιστικη του αντιφα λιγκ στη γειτονια του Ταυρου υπο την αιγιδα των Fighters.
Μια αγωνιστικη με πολυ φαγητο που ξετρελανε ακομα και τους πιο δυσπιστους φιλους της γευσης καθως και με υπεροχες μουσικες ολων των ειδων, που αυξησε την εσωτερικη ψυχικη δραστηριοτητα και διοχετευσε μια μεγαλη ποσοτητα αισιοδοξιας για την αλλαγη που προσπαθουμε να κανουμε σε αυτον τον κοσμο.
Ετσι λοιπον σε ενα κλιμα σεβασμου,συνεπειας ,αδελφοσυνης και αλληλεγυης διεξηχθη το ποδοσφαιρικο υπερθεαμα της 7ης αγωνιστικης.

20160306_17092100ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ 3- DENIZ NAKI 0
Ευκολη επικρατηση απο τους ουτσαιντερς της φετινης λιγκας.Οι Γενιτσαροι μπηκαν αποφασισμενοι εξ αρχης και καθαρισαν πολυ γρηγορα το ματς.Το χθεσινο παρτυ του Σαββατου εκανε τους Deniz Naki να ξενυχτησουν και το πρωι της επομενης δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους.Αραγε θα σταματησει κανεις τους Γενιτσαρους?

ΑΝΤΙΦΩ 2 – ΝΕΚΡΟΝΙΑ 4
Ωραιο ματς με πολλα γκολ, με τα Νεκρονια να δειχνουν και παλι χαρακτηρα για να παρουν τους πολυτιμους βαθμους της νικης.Παρ’ολο που ο τερματοφυλακας-τιργης των Αντιφω ειχε κεφια η ομαδα υπεκυψε στην καλη τακτικη των Νεκρονιων.Οι Αντιφω στο δευτερο ημιχρονο βαλανε και 6ο παιχτη (εναν σκυλο) ο οποιος υστερα απο ενα σκληρο τακλιν με τα τεσσερα ποδια στον επιθετικο των νεκρονιων πηρε αποβολη.

ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ 1 – ΓΚΕΛΑ CIAO 3
Το πολυαναμενο ντερμπι της αγωνιστικης εληξε με νικητες τους Γκελατσιωτες.Οι περσινοι φιναλιστ προσφεραν θεαμα και διδαξαν ποδοσφαιρο και ηθος.Η ΝΕΜΕΣΙΣ επιβεβαιωθηκε στις μεγαλες κουβεντες στην αρχη απο τους Γ.Α. που πληρωσαν ακριβα στο τελος χανοντας το ματς.Οι Γκελα Ciao μπηκαν δυνατα απο το πρωτο λεπτο και συνεχισαν ετσι μεχρι το τελος, κατατροπονοντας τους Γ.Α.
Υ.Γ. Μετα την ηττα απο τους Fighters διχονοια και προβληματισμοι απασχολουν τους Γ.Α.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ 4 – BALATESTA 3
Η επιστροφη του ασωτου γιου.Καιρο ειχαμε να δουμε νικη απο τους Πειρατες ,ενα ματς εκπληξη αλλα και ντερμπυ για την ζωνη των play -offs.Οργανωμενο παιχνιδι με πολλες φασεις και με αρκετες ανατροπες.Τελικα το πειρατικο απο το Γαλατσι λεηλατησε την ψαροβαρκα των Balatesta κλεβοντας τους τον πολυτιμο θησαυρο των 3 ποντων.

INDEPENDIENTE 3 – ΝΟΤΑΡΑ.26  4 
Οι Independiente μετα το ρεπο της αγωνιστικης που ειχαν, χαλαρωσαν και καναν (μπυρο-)κοιλια.Η ομαδα των Νοταραιων προερχεται απο συνεχομενες νικες(εστω και στα χαρτια) και ειχε ψυχολογικο προβαδισμα το οποιο τους οδηγησε στη νικη.Ενα ματς που κρατησε καθηλωμενη την προσοχη των θεατων καθως η μπαλα πηγαινε πανω-κατω ολη την ωρα.Γιετονες απο μπαλκονια,παιδια και περαστικοι παρατηρουσαν αγκιστρωμενοι, καρφιτσα δεν επεφτε. Τυφλα να χουν οι αλανες της βραζιλιας.

APATRIDE CITY 5 – XA.PA. 3
Γκολ και θεαμα προσεφερε και το τελευταιο παιχνιδι της αγωνιστικης.Η αλλαγη της κατευθυνσης στα ‘τρελα νερα’, της γεφυρα της χαλκιδας, τονωσε την αυτοπεποιθηση και το ηθικο των Απατριδων με αποτελεσμα να φυγουν νικητες, στη μαχη που δοθηκε απο  την ουρα του βαθμολογικου πινακα.Οι ηλεκτρομαγνητικες ταλαντωσεις των Χαοτικων Ραδιοζευξεων δεν καταφεραν να συντονιστουν στις υψισυχνες συχνοτητες των Απατριδων με αποτελεσμα να μην παρουν ειδηση για ποτε φαγανε τα γκολ.Ποιον απο τους 2 θα δουμε στα play-offs ?

Υ.Γ. ‘ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *