Ανασκόπηση 8ης αγωνιστικής – Πευκάκια

γράφουν οι Ντενίζ Νακί:

Ανασκόπηση 8ης αγωνιστικής – Πευκάκια

Το σκηνικό έτοιμο από νωρίς. Η μπάλα στημένη στη σέντρα, τα πανιά κρεμασμένα και ο κόσμος γατζωμένος  στα σύρματα περιμένοντας μία ακόμη αγωνιστική του αντίφα λιγκ να ξεκινήσει. Ο καιρός ηλιόλουστος, έκανε τα Πευκάκια να μοιάζουν με εξωτικό τοπίο και οι μουσικές και τα φαγητά έδιναν και έπαιρναν.

Η αγωνιστική έκρυβε αρκετές συγκινήσεις και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τέλους.

Αναλυτικά τα ματσάκια

Balatesta – ΧΑ.ΡΑ. 4-3

Η μέρα ξεκίνησε με ένα δυναμικό ντέρμπυ με δύο ομάδες που κάνουν προσπάθεια να μπουν στα πλέυ οφ. Μπορεί ο ρυθμός να θύμιζε ταινία του Αγγελόπουλου παρόλα αυτά υπήρχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες με τη ΧΑ.ΡΑ. να προηγείται στο ημίχρονο με 0-2. Οι Balatesta όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και ισοφάρισαν σχετικά γρήγορα στην επανάληψη. Η ΧΑ.ΡΑ. μετά από μία εξαιρετική κούρσα ενός εκ των μπαλαδόρων της ξαναμπήκε μπροστά στο σκορ, όμως και πάλι οι Balatesta το φέραν τούμπα και πανηγύρισαν μία δύσκολη και αγχωτική νίκη (4-3).

Νεκρόνια – Νοταρά 26  6-1

Το ματσάκι έμοιαζε αμφίρροπο και παρά τη γρήγορη ισοφάριση της «Νοταρά», τα Νεκρόνια ήταν αποφασισμένα να τελειώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την υπόθεση νίκη και ήδη στο ημίχρονο το σκορ ήταν 3-1. Στο δεύτερο μέρος με την Νοταρά κουρασμένη τα Νεκρόνια συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό πετυχαίνοντας τρία ακόμα γκολ. Τελικό σκορ 6-1 με τους Εξαρχειώτες να μένουν σε απόσταση αναπνοής από τους Γενίτσαρους.

Fighters – Apatride 3-2

Μετά την άψογη διεξαγωγή της αγωνιστικής στον Ταύρο οι Fighters συνέχισαν δυναμικά και εντός αγωνιστικού χώρου. Επικράτησαν 3-2 των Apatride, οι οποίοι ίσως να αισθάνονται και λίγο αδικημένοι από το τελικό σκορ. Οι Fighters συνεχίζουν να βρίσκονται στις θέσεις των πλέυ οφ και κοιτούν ακόμη ψηλότερα αφού τώρα παίζουν με τους Deniz Naki. Όσο για τους Απάτριδες καιροφυλακτούν μπας και μπουν στα πλέυ οφ.

Γενίτσαροι – Γκέλα Τσάο 3-2

Το δικό μας superclasico (πολύ πιο πάνω και από το clasico). Οι τουρκόσποροι Γενίτσαροι κόντρα στην αρμάδα του Μπραχαμίου, Γκέλα Τσάο. Ένας βαθμός χώριζε τις δύο ομάδες πριν την έναρξη του ματς. Η Γκέλα στάθηκε αρκετά καλά στην αρχή και με τη βοήθεια του εξαιρετικού πορτέρο της έβαλε δύσκολα στους Γενίτσαρους, οι οποίοι προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο έπειτα από ωραίους συνδυασμούς που δείχνουν και το επίπεδο της ομάδας. Το ματς όμως συνέχισε να είναι ντέρμπυ αν και τελικά οι πρωτοπόροι και νεοφώτιστοι της φετινής αντιφασιστικής λίγκας κέρδισαν με 3-2. Αυτό που μπορούμε να πούμε όμως με σιγουριά είναι ότι απολαύσαμε το στρωτό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, οι οποίες απέδειξαν γιατί βρίσκονται τόσο ψηλά.

Πειρατές – Αντιφώ 3-6

Μίνι έκπληξη σημειώθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς οι Αντιφώ πέτυχαν την πρώτη τους νίκη (ακούτε Deniz Naki??) εις βάρος των Πειρατών με το αγγλικό σκορ 6-3. Οι Αντιφώ σαν έτοιμοι από καιρό μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια και δεν άφησαν το παιχνίδι να ξεφύγει από τον έλεγχο τους. Πρώτη νίκη λοιπόν και η συνέχεια μοιάζει αρκετά ευοίωνη. Οι Πειρατές από την άλλη έμειναν στους 7 βαθμούς και θέλουν οπωσδήποτε καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια.

Γνωστοί Άγνωστοι – Independiente 0-2

Τι δεν πηγαίνει καλά με τους Γ.Α;  Οι Independiente απέδειξαν γιατί έχουν τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά τους Γενίτσαρους και κράτησαν στο 0 τους Γ.Α. και έτσι τους προσπέρασαν στη βαθμολογία φτάνοντας αισίως στους 12 βαθμούς. Παιχνίδι πάντως αρκετά μοιρασμένο χωρίς τις μεγάλες φάσεις. Με αυτή την ήττα οι Γνωστοί Άγνωστοι έφτασαν τις 3 ήττες σε 7 ματς, όταν πέρσι είχαν κάνει μόνο μία (σε σύνολο 8 αγώνων).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *