Ανασκόπηση 11ης Αγωνιστικής (Φωκίωνος νέγρη και μεγίστης, Κυψέλη)


DSC_0174 copy

Φωκίωνος Νέγρη και Μεγίστης Κυψέλη. Κυριακή μεσημέρι. Η μπάλα πηγαίνει πάνω-κάτω συνοδευόμενη από τους ήχους του DJ και τις μυρωδιές της περσικής κουζίνας. Παιδιά τρέχουν, οι ομάδες κανονίζουν τις τακτικές τους και οι περαστικοί παρακολουθούν με προσοχή το θέαμα που προσφέρουν οι αντιφάδες της λίγκας με τη στρογγυλή θεά. Η γραμματεία πίνει μπύρες και σχολιάζει ότι να ναι, με καθαρά μεροληπτική στάση προσπαθώντας να μπει και αυτή στην παράγκα. Πάμε όμως να δούμε τα αποτελέσματα γιατί μάλλον η βρώμικη διαιτησία μας περισσότερο βοήθησε προς την αντίθετη κατεύθυνση.


DSC_0104

                                       Γνωστοί Άγνωστοι-Balatesta: 4-9

Ντέρμπι κορυφής, στο οποίο όσο και να προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε τους κυψελιώτες  μάλλον οι Balatesta δεν νιώθουν από παράγκες. Κρατώντας επάξια την θέση τους μέσα στην πρωτοπόρο τριάδα της βαθμολογίας. Αγώνας με πολλά γκολ και όχι φάουλ καθώς οι αρουραίοι υποκλίνονται στο ταλέντο των μεσήλικων της λίγκας.


DSC_0115 copy

                                                         ΧΑ.ΡΑ-Fighters: 5-9

Ένα ματς που ανέβασε τους fighters σε προνομιακή θέση για τα play-offs αλλά και όχι εξασφαλισμένη καθώς γίνεται χαμός σε κάθε αγωνιστική. Μιλάμε για την νίκη τους απένταντι στους ΧΑ.ΡΑ που το προσπάθησαν αλλά μπροστά στους μαχητές ενέδωσαν με 5-9.

DSC_0173 copy

                                                   

                                                   Γκέλα Ciao-Νεκρόνια: 2-9

Ένα ακόμα «ντέρμπι» που συνοδεύτηκε από τους ρυθμούς του γνωστού τραγουδιού του Antifa league σε μια προσπάθεια εμψύχωσης των γκέλα ciao από την διοργάνωση (μεροληπτούμε σας το ΄πάμε), καθώς τρώγανε το ένα γκολ μετά το άλλο από τους πρωτοπόρους στην βαθμολογία της λιγκας, νεκρόνια. Με «σχετική» ευκολία τα νεκρόνια πήραν την νίκη και συνεχίζουν. Γκελατσιότες είστε όντως ομάδες από τις πρώτες;          

DSC_0157 copy

                                                 Πειρατές-Deniz Naki: 8-11

Ένα τρελό ματς μιας και οι deniz naki πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά έναντι των πειρατών. Με 11-8 και τρελά γκόλ (το ματς της αγωνιστικής) οι deniz naki έκαναν την έκπληξη. Οι πειρατές με οδηγό την νεκροκεφαλή τους, έπαιξαν ωραία μπάλα μειώνοντας συνεχώς το σκορ μη μπορώντας όμως να κερδίσουν και να εξασφαλίσουν θέση για την φάση των playoffs. Όλα βέβαια θα κριθούν στις επόμενες αγωνιστικές

                                                Γενίτσαροι-Indepediente: 5-6

Οι γενίτσαροι ερχόμενοι από σερί νικών δεν τα κατάφεραν απέναντι στους independiente και γνώρισαν την πρώτη τους ήττα με 5-6 στο πρωτάθλημα. Indepediente και τα μυαλά στα κάγκελα καθώς εξασφαλίσανε την θέση τους για τα playoff. Τα έλεγε ο ανδρέας (ο μικρός μας σχολιαστής και ο μελλοντικός σωτηρακόπουλος) ότι οι Γενίτσαροι δυσκολεύονται, δεν μπορούν και φάνηκε στο τέλος, παρόλα αυτά κρατήσανε σταθέρα την 2η θέση στην βαθμολογία της λίγκας.

DSC_0193 copy

                                                      Αντιφώ-Apatride City: 8-5

Περισσότερο θέατρο παρά μπάλα (μέχρι και πανό κλέβανε και τρέχανε). Τα δικά μας παιδιά, οι Αντιφώ δηλαδή πανηγύρισαν ακόμα μια νίκη που τον τελευταίο καιρό έχουν πάρει φωτιά ερχόμενοι όλο και πιο κοντά στην θέση για τα playoff. Από την άλλη πλευρά η πολύ techno πείραξε μάλλον τους απάτριδες και δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν στη στρογγυλή θεά. Είχαν και ελλείψεις βέβαια να λέγονται και αυτά. Οι επόμενες αγωνιστικές θα καθορίσουν τα πάντα και για τις δύο ομάδες.

Τέλος την αγωνιστική έκλεισε το ματς ανάμεσα σε μετανάστες καιαλληλέγγυους όπου οι εμιγρέδες νίκησαν με διαφορά παρόλο που από πλευρά μας από όσο μπορώ να θυμηθώ δεν βάλαμε γκολ. (δεν κρατήσαμε σκορ)

DSC_0270 copy

DSC_0316 copy

Ραντεβού στους δρόμους και τις πλατείες. Πολυφυλετικές τρίπλες παντού και οι φασίστες στις τρύπες τους
ΝΟΤ26

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *