Ανασκόπηση 1ης αγωνιστικής (29/11) – Κουκάκι

Γράφουν οι Αντιφώ:

al0

18:28 και μαζί με το σφύριγμα της έναρξης του παιχνιδιού ξεκινάει και το φετινό πρωτάθλημα. Το 4ο αντίφα λίγκ οφ αθενζ είναι γεγονός.

 

Απ’ τα πρώτα κιόλας λεπτά οι γνωστοί άγνωστοι δείχνουν τις διαθέσεις τους να συνεχίσουν το περσινό βιρτουόζικο παιχνίδι, που τους οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος (μαζί με τους Γκέλα Τσάο- σε έναν τελικό κόλαση.). Απ την άλλη μεριά του γηπέδου οι χαοτικές ραδιοζώνες επιστρέψαν από πέρσι ανανεωμένες με την μεταγραφή ενός νέου αστέρα. Η οποία στο 4 μόλις λεπτό καταφέρνει να ανοίξει το σκόρ για τις Χα.Ρα. (0-1). Οι Γ.Α. όμως απαντούν αμέσως για το 1-1. Εξαιρετική απόκρουση απ τον τέρμα των Γ.Α. , μα ο φελαινί των ΧαΡα έρχεται να παγώσει το χαμόγελο των αντιπάλων του για το 1-2. Η χαρα βγαίνει συνεχώς σε αντεπιθέσεις καθότι οι Γ.Α. φαίνεται να υποτιμούν την αμυντική λειτουργία. Άλλα 2 γκόλ και απ τις 2 ομάδες έρχονται για να δώσουν το σκορ του ημιχρόνου (2-3)

al1

2ο Ημίχρονο και το ντέρμπι και το ντέρμπι εξελίσσεται σε μια μάχη για την κατάκτηση του κέντρου. Οι Γ.Α. με σουτ εξω απ την περιοχή ισοφαρίζουν. 3 λεπτά μετα οι ΧαΡα με άλλη μια αντεπίθεση ξαναβγαίνουν μπροστά (3-4), μα η άμεση απάντηση των Γ.Α. ξαναφέρνει το ζύγι σε ισορροπία (4-4). Ξανά μπροστά οι Χαρα (4-5) και μετά από μπαράζ επιθέσεων των γνωστών αγνώστων κερδίζουν το πέναλντι για να ισοφαρίσουν (5-5). Λίγα λεπτά μετά ο αστέρας των χαρα είναι στην μικρή περιοχή αντιμέτωπος με τον εαυτό του-τον τέρμα-και το τέρμα και επιλέγει το δοκάρι. Όλα δείχνουν πως το παιχνίδι θα τελειώσει ισόπαλο μα οι Γ.Α. για άλλη μια φορά γίνονται αποτελεσματικοί την κατάλληλη στιγμή και σκοράρουν (6-5) και το σφυρίζεται η λήξη.

«Σίφουνας» οι νεοφώτιστοι Γενίτσαροι!Δια περιπάτου προς την κατάκτηση του τροπαίου οι Γενίτσαροι,επικράτησαν 4-2 της επίσης νεοφώτιστης Νοταρά 26 και μπήκαν με το δεξί στο πρωτάθλημα του Αντίφα Λιγκ.

al2 (1)

Στο… άψε-σβήσε καθάρισαν τους Πειρατες οι Fighters!Οι νεοφώτιστοι δεν μάσησαν από τη δεδομένη εμπειρία των αντιπάλων και έκαμψαν την αντίσταση των πάντα δυνατών Πειρατών(10-5) και συνεχίζουν για το… κάτι παραπάνω.

Δεν έδωσε περιθώρια η Γκέλα Ciao μέσα στην Παιδική Χαρά.Με γκολάρα άνοιξαν το δρόμο ενώ μέσα σε λίγα λεπτά τελείωσαν το ματς παρά το γκολ των Indepediente. Η Γκέλα επικράτησαν 5-1 της Indepediente και μπορεί να παίξει ήρεμη στην επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με τους Deniz Naki.

al3

Οι Balatesta έκαναν την ανατροπή κόντρα στην διάσημη και μαχητικη Apatride City και με σκορ 5-4 πήραν το ντέρμπι της αγωνιστικής. Χωρίς να κοπιάσουν ιδιαίτερα οι Balatesta, έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση απέναντι στην ομάδα από τα Δυτικά και τώρα παίρνουν σαφώς μεγάλο προβάδισμα για τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

al4

«Ίδρωσαν» τα Νεκρόνια!Τέλος καλό, όλα καλά… Αν και μόχθησαν περισσότερο του αναμενόμενου, εν τέλει τα Νεκρόνια έκαμψαν την αντίσταση των νεοφώτιστων Deniz Naki και πήραν τη νίκη(8-3)

σ.σ: ενα ευχαριστω στην ομαδα blackuroi για τις ωραίες φωτο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *