Ανασκόπηση 2ης αγωνιστικής (20/12) – Σκοπευτήριο Καισαριανής

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Γράφουν οι Χα.Ρα

Ηλιόλουστη μέρα στο σκοπευτήριο Καισαριανής στο χωμάτινο γήπεδο και παρά τη μικρή καθυστέρηση οι ομάδες καταφθάνουν σιγά-σιγά για να πραγματοποιηθεί η 2η πολυπόθητη και πολλά υποσχόμενη αγωνιστική του Antifa League Athens.Από την αρχή φαινότανε ότι θα ήτανε μία ιδιαίτερη και με δυνατές συγκινήσεις αγωνιστική με τους παρευρισκόμενους να οριοθετούν με γραμμές το γήπεδο όπου θα διεξάγονταν οι αγώνες και να πρωτοτυπούν τοποθετώντας μέχρι και σημαιάκια στα κόρνερ…(παρακαλώ)!!! Να πούμε επίσης ότι ήτανε η αγωνιστική των εσωτερικών μεταγραφών καθότι υπήρχαν απουσίες από κάποιες ομάδες οπότε οι τράμπες έδιναν και έπαιρναν….

Αντιφώ vs Independiente 4-5

H αυλαία της 2ης αγωνιστικής ξεκινάει με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που υπόσχονται ένα πολύ θεαματικό ματς. Οι 2 ομάδες θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο και θα δεχθούν το χειροκρότημα από όλους. Μόλις στο 5ο λεπτό η Independiente ανοίγει το σκορ για να ακολουθήσουν άλλα 2 τέρματα απανωτά τα επόμενα 2 λεπτά για τους ίδιους .Στο 11ο λεπτό παίχτης της Independiente θα κάνει πέναλτι και θα δεχτεί τη κίτρινη κάρτα. Το πρώτο ημίχρονο θα τελειώσει με την Αντιφώ να μειώνει σε 1-3.Βροχή τα γκολ και στο 2ο ημίχρονο με τους Independiente να ξανασκοράρουν και τους Αντιφώ να κυνηγούν έστω μία ισοπαλία. Τελικά οι Independiente κατάφεραν να πάρουν μία μεγάλη νίκη ενώ συγκινητική ήτανε η προσπάθεια των Αντιφώ…. οι οποίοι δώσανε και συνέντευξη μετά τον αγώνα.

Νεκρόνια vs Balatesta 7-6

Σίγουρα μιλάμε για το ντέρμπυ της αγωνιστικής καθώς είχαν ειπωθεί πολλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Να πούμε ότι σημαντική ήτανε η απουσία του προέδρου των Balatesta ο οποίος είχε δώσει οδηγίες στην υπόλοιπη ομάδα από ότι μάθαμε. Το πρώτο ημίχρονο ήτανε καταιγιστικό με τα Νεκρόνια να προηγούνται με 4-0 και εκεί κάπου προς το τέλος να ξυπνάνε οι Balatesta και να μειώνουν σε 4-2 σκορ όπως διαμορφώθηκε στο 1ο ημίχρονο. Στο 2ο ημίχρονο περίπου ίδιο ήτανε το σκηνικό με τα Νεκρόνια να προηγούνται συνεχώς. Το τελικό σκορ ήτανε 7-6 με τους Balatesta να μειώνουν με πέναλτι στη τελευταία φάση του αγώνα.

Γκέλα Ciao vs Deniz Naki 6-1

Το τρίτο ματς ήταν ανάμεσα στην γνωστή από πέρυσι Γκέλα Ciao και στη νέα ομάδα Deniz Naki. Λίγο πολύ το αποτέλεσμα ήτανε κάπως αναμενόμενο καθώς οι περυσινοί συν-πρωταθλητές είναι γνωστοί για το αποτελεσματικό ποδόσφαιρο που παίζουν. Άλλη μια εσωτερική μεταγραφή έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νίκη για τους Γκέλα καθότι ο μπάτμαν από Aντιφώ ήτανε κάτω από τα γκολπόστ. Το 1ο μερος έληξε 2-0 υπέρ των Γκέλα με τους Deniz Naki να προσπαθούν για ένα γκολ. Το 2ο μέρος η Γκέλα ανέβασε στροφές και έφτασε τα 6 γκολ. Το μόνο που κατάφεραν οι Deniz Naki ήταν να πετύχουν στην εκπνοή του αγώνα το γκολ της τιμής.

Πειρατές vs Αpatride City 5-2

Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις και ένα ψιλοχαμό που είχε προηγηθεί για τον εν λόγο αγώνα οι δύο ομάδες τελικά καταφέρνουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο έτοιμες για έναν αγώνα πολύ δυνατό. Ο ήλιος έχει αρχίσει να πέφτει σιγά σιγά και το κρύο να γίνεται τσουχτερό. Το αστέρι των Apatride City αν και έκανε την εμφάνιση του κάπως καθυστερημένα …φοράει τα γάντια και είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του. Το πρώτο μέρος θα λήξει ισόπαλο 2-2 για τις δύο ομάδες και το παιχνίδι δείχνει να είναι εξαιρετικά αμφίρροπο. Το 2ο μέρος όμως θα ξεκινήσει με τους Πειρατές να αναλαμβάνουν δράση και να πετυχαίνουν γκολ από τα αποδυτήρια. Πάρα την φιλότιμη προσπάθεια των Apatride City το Πειρατικό από το Γαλάτσι θα καθαρίσει το ματς με άλλα 2 γκολ και όλα θα τελειώσουν εκεί.

Γενίτσαροι vs Fighters 4-4

Στον 5ο αγώνα είδαμε δύο νέες ομάδες του Antifa league να αναμετριούνται σε ένα παιχνίδι με πολύ πάθος. Να πούμε ότι πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι μας έκανε εντύπωση και το πανό των Γενίτσαρων. Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες και ευκαιρίες παρόλα αυτά ο δείκτης του σκορ παρέμεινε χαμηλός με τις 2 ομάδες να μένουν ισόπαλες στο 1-1.Στο 2ο ημίχρονο οι Γενίτσαροι θα περάσουν μπροστά στο σκορ με γκολ αμφισβητούμενο ,αλλά οι Fighters από Πετράλωνα θα απαντήσουν άμεσα. Αυτογκόλ για τους Fighters αλλά και χαμένο πέναλτι από Γενίτσαρους είχε ο αγώνας. Οι Fighters έσωσαν την παρτίδα με γκολ στις καθυστερήσεις και απέδρασαν με το βαθμό της ισοπαλίας….

Γνωστοί Άγνωστοι vs Νοταρά 26  5-4 (σ.σ διόρθωση 6-5)

Ο αγώνας που έκλεισε την 2η αγωνιστική ήτανε και από τους πιο συναρπαστικούς. Οι Γ/Α που τόσος πολύς ντόρος έγινε για μία ‘’super’’ πίτσα που είχαν φέρει και οι ίδιοι φρόντισαν να εξαφανίσουν σε μερικά δευτερόλεπτα από το τραπέζι με τα φαγητά μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο. Απέναντι σε μία Noταρά 26 που δικαιολογημένα αναφερόταν από τη γραμματεία ως ‘Νοταρά μικτή’’ καθώς τα 4/6 απαρτίζονταν από παίχτες της διοργανώτριας ομάδας ΧΑ.ΡΑ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Νοταρά 26 να ανοίγει το σκορ. Οι Γ/Α απάντησαν γρήγορα και σε διάστημα λίγων λεπτών πήραν κεφάλι στο σκορ…αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα του ημιχρόνου η Νοταρά 26 ισοφάρισε. Στο 2ο μέρος οι Γ/Α έδειξαν τις διαθέσεις τους και με 3 απανωτά γκολ έφτασαν τα 5 γκολ αφήνοντας πίσω τους αντίπαλους τους. Η Νοταρά 26 κατάφερε να μειώσει στο γκολ τη διαφορά αλλά το παιχνίδι είχε ήδη τελειώσει….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *