Ανασκόπηση 5ης αγωνιστικής – Άνω Πατήσια

γράφουν οι balatesta:

Ανασκοπηση 5ης αγωνιστικης (διοργανώτρια ομάδα Balatesta)

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε η  5η αγωνιστική του antifa league, στο κτήμα Δρακόπουλου στην Πατησίων. Αίθριος καιρός παρά την εποχή, αρκετός κόσμος από την γειτονιά και την συνέλευση του πάρκου, άφθονα φαγητά, ρακέτες στην παραλία της Πατησίων, ποδοβόλευ από τους απίστευτους μπαλαδόρους της διοργάνωσης, ζωγραφιές εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, μαθήματα ιστορίας και λογοτεχνίας από τους διανοούμενους των Μπαλατέστα υπό ανάλογη μουσική υπόκρουση,  αλληλεγγύη με συγκομιδή φαρμάκων για το κοινωνικό φαρμακείο της περιοχής, κάτι απίστευτοι πιτσιρικάδες που τρελάνανε κόσμο με το εορταστικό τους παιχνίδι και εξαίσιο σπικάζ από την δημοσιογραφική ομάδα που κάλυπτε αυτή την μεγαλειώδη αγωνιστική.

HPIM0564
ΠΕΙΡΑΤΕΣ-ΧΑΡΑ 4-4

Πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής, μεταξύ των ραδιοφωνικών παιχταράδων με τους Πειρατές Γαλατσίου. Οι ΧΑ.ΡΑ με το χαοτικό τους παιχνίδι αγγίξανε την πρώτη νίκη τους στη σεζόν, αλλά την τελευταία στιγμή οι Πειρατές τους πήραν την μπουκιά από το στόμα. Οι ΧΑ.ΡΑ προηγήθηκαν με 4-2 στα μέσα τους 2ου ημιχρόνου, αλλά το παιχνίδι σκοπιμότητας που έκαναν στα τελευταία λεπτά, δεν τους βγήκε σε καλό. Παρόλα αυτά γιόρτασαν δεόντως τον πρώτο τους βαθμό. Οι Πειρατές έδειξαν για άλλη μια φορά ότι θα μείνουν μέχρι τέλους στο παιχνίδι των play-off.

HPIM0569
DENIZ NAKI-INDEPDIENTE 3-5

Στο δεύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής οι Independiente δικαίωσαν το όνομά τους και έβαλαν 5. Μετά από ένα σκληροτράχηλο πρώτο ημίχρονο, που καθήλωσε τους ξενύχτηδες του Σαββάτου, οι Ανεξάρτητοι προηγήθηκαν με 2-3. Οι Deniz συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους προς τον βυθό της βαθμολογίας και φήμες λένε ότι στην δική τους αγωνιστική θα γίνουν μαθήματα για δύτες και εξερευνητές του βυθού. Είδωμεν!

HPIM0568
ΓΚΕΛΑ CIAO-ΝΟΤΑΡΑ26 4-5

Το τραίνο από το Μπραχάμι εκτροχιάστηκε στην Πατησίων και ηττήθηκε από την χαλκέντερη ομάδα της Νοταρά, που μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης και δείχνει ομάδα με πολλές δυνατότητες. Μετά το ισόπαλο πρώτο ημίχρονο όλοι πίστεψαν ότι η Γκέλα θα πάρει τον αγώνα με την εμπειρία της, όμως οι Νοταραίοι έστειλαν όλο τον κόσμο στον κουβά, πήραν περήφανη νίκη και βγάζουν την γλώσσα σε όλους τους παλιούς, απειλώντας τους και με άλλα κάζο.

HPIM0563
ΝΕΚΡΟΝΙΑ-FIGHTERS 8-4

Άνετη επικράτηση για την παρέα των Νεκρονίων, που πήραν από την αρχή του αγώνα προβάδισμα στο σκορ και προσφέροντας γκολ και θέαμα είναι η μόνη ομάδα με το απόλυτο. Σε αυτό βοήθησε και το φιλικό κλίμα που βρήκαν από τους Balatesta, που συμπαθούν ιδιαίτερα τους Νεκρόνιους για κάποιο ανεξήγητο λόγο. Πολλοί λένε ότι ο τελικός φέτος θα είναι μεταξύ τους. Όσοι τολμηροί ποντάρετε. Οι Fighters μπορεί να έχασαν, άλλα τίποτα δεν χάθηκε για αυτούς. Είναι αξιόμαχο σύνολο και κάνουν ωραία κοντρόλ, με το καλάμι (του ψαρέματος). Κάποιοι λένε ότι θα νικούσαν αν δεν ήταν όλοι τους ερωτευμένοι.

IMG_1030
ΑΝΤΙΦΩ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ 1-3

Φτωχό σε γκολ, πλούσιο σε συγκινήσεις, το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η έκπληξη που φημολογούταν ότι θα γίνει, τελικά δεν έγινε και οι Γενίτσαροι σκαρφάλωσαν στην δεύτερη θέση μαζί με τους Γ.Α, δείχνοντας τα δόντια τους και παίρνοντας άλλη μια νίκη με σβηστές τις μηχανές. Που να τις ανοίξουν κιόλας..!

IMG_1022Γ.Α-APATRIDE 4-4

Στην ζώνη prime time τηλεθέασης μπήκε το ντέρμπυ μεταξύ δύο ομάδων που βρέθηκαν πέρυσι στην τετράδα. Οι Απάτριδες με τον παρατηρητή σε μεγάλη μέρα, προηγήθηκαν στο ημίχρονο και όλα έδειχναν ότι θα πάρουν εκδίκηση για την περσινή ήττα στον ημιτελικό. Οι Γ.Α όμως με εντυπωσιακό τέρμα και αχτύπητο δίδυμο στην αμυντική γραμμή, κατάφεραν να πάρουν ασθμαίνοντας το Χ, διατηρώντας μεν το αήττητο, αλλά χωρίς το απόλυτο. Άλλωστε, δεν είναι και σαν τους Balatesta, που έχουν πάρει τον αέρα των Apatride και τους κερδίζουν κάθε χρόνο στην πρεμιέρα. Οι Απάτριδες έδειξαν ότι είναι ζωντανοί και όποιος βιάστηκε να τους ξεγράψει θα το πληρώσει πολύ ακριβά (έτσι μας είπαν στην μικτή ζώνη).
Οι Balatesta κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς κερδίζοντας το τουρνουά ποδοβόλευ και πάνε για άλλα.

HPIM0570Last but not least, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήρθαν και συμμετείχαν στην αγωνιστική. Ιδιαιτέρως δε, ευχαριστούμε την επιτροπή κατοίκων για το κτήμα Δρακόπουλου για την άριστη συνεργασία που είχαμε και την υλικοτεχνική βοήθεια που μας έδωσαν, τους πιτσιρικάδες από τα Πατήσια που μας χάρισαν στιγμές υψηλού ποδοσφαιρικού ταλέντου, τους σπίκερ που ανέλαβαν το δύσκολο έργο της αναμετάδοσης στιγμών που είναι δύσκολο να αποδοθούν με λόγια και ένα ευχαριστώ σε όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή και το κέφι, γιατί χωρίς αυτά η αγωνιστική δε θα μπορούσε να είναι ίδια.

IMG_1021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *