Κάλεσμα 7ης αγωνιστικής – Ταύρος

Αυτή τη Κυριακή (6/3), ζήστε από κοντά την 7η αγωνιστική του antifa league σε καινούργια γειτονιά (Ταυρος) από καινούργια ομάδα (fighters) αλλα καθόλου ψαρωμένη. Οι πολλά υποσχόμενοι μαχητές του αντιφα λιγκ ανεβάζουν κι άλλο το πήχη και μας καλούν σε μια φιεστα-γιορτή. Σας περιμένουμε όλους/ες…και μη ξεχάσετε να φέρετε είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και φάρμακα, ότι μπορείτε.

υγ. μη χασετε επισης το απόλυτο ντέρμπι της αγωνιστικής, μεταξύ των 2 περσινών (συν)πρωταθλητών της λίγκας, γκελα ciao και γ.α.

update:

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΥΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ :
ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΑ (DEPON ,PONSTAN KAI AUGMENTIN) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. (fighters)

posterFinal2

Ακολουθεί το κείμενο των fighters:

Ποδόσφαιρο, το αγαπημένο μας άθλημα. Η μπάλα φέρνει κοντά τους ανθρώπους ανεξαρτήτως φυλής , χρώματος , θρησκείας ή φύλου δημιουργώντας παράλληλα μια ατμόσφαιρα αδελφοσύνης, στήριξης, αλτρουισμού και δραστηριοποίησης.
Θέλουμε και πρέπει να λείπουν απ αυτό, τα στοιχεία του φανατισμού και του κακού οπαδισμού.
Είμαστε αντίθετοι και αμέτοχοι σε αυτό που εκφράζει το μοντέρνο εμπορικό ποδόσφαιρο, που λειτουργεί σαν επιχείρηση με στόχο την εκμετάλλευση οπαδών και παικτών.
Πάνω στο βωμό του κέρδους και του θεάματος οι πρόεδροι των ομάδων – επιχειρήσεων προτρέπουν στους παίκτες-σκλάβους την χρήση ντόπινγκ, ακόμα και αν αυτό βλάψει σοβαρά την σωματική και ψυχική υγεία τους.
Το σύγχρονο ποδόσφαιρο ντροπιάζει το άθλημα και μας απωθεί ,γνωρίζοντας ότι οι παίκτες δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα άλλο, πέρα από ένα καταναλωτικό προϊόν το οποίο χρησιμοποιούν οι μάνατζερ των ποδοσφαιρικών επιχειρήσεων για να κερδίζουν χρήματα , το οποίο μάλιστα ,ξεφορτώνονται όταν παύει να τους είναι κερδοφόρο.
Σχέσεις εκμετάλλευσης κρύβονται πίσω από το ποδόσφαιρο και τις ομάδες που τόσο φανατικά και τυφλά υποστηρίζουμε.
Όπως και στην καθημερινότητα μας ,όπου αρνούμαστε να γίνουμε παθητικοί θεατές μπροστά στα γεγονότα που εξελίσσονται έτσι αρνούμαστε να γίνουμε θεατές στους αγώνες του κερδοσκοπικών επιχειρήσεων που είναι οι ομάδες του σύγχρονου ποδόσφαιρου .
Προτιμάμε να είμαστε πρωταγωνιστές και θεατές ενός ποδόσφαιρου όπως τον οραματιζόμασταν από παιδιά, όπου θα επικρατεί ο συναγωνισμός και ο σεβασμός μεταξύ παικτών και φιλάθλων. Ένα ποδόσφαιρο το οποίο θα ενώνει τον κόσμο, θα σπέρνει το αίσθημα του σεβασμού και της αποδοχής του διαφορετικού, θα διαλύει τις σχέσεις εκμετάλλευσης και θα διευρύνει την έννοια της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής.
Αυτό το ποδόσφαιρο το βρίσκουμε μέσα από τις αγωνιστικές του Antifa League Athens , μιας προσπάθειας που γίνεται με σκοπό τη δημιουργία αντιπρότασης μπροστά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο . Με τις αγωνιστικές του Antifa League ,προσφέρουμε μια νέα πνοή στις γειτονιές της Αθήνας οι οποίες ζωντανεύουν μέσα από τα γέλια και το παιχνίδι των παιδιών ,μέσα από τις συζητήσεις , τις πλάκες , μέσα από τους ρυθμούς της μουσικής και τις υπέροχες μυρωδιές των φαγητών της συλλογικής κουζίνας.
Όλο το φαινόμενο αποτελεί μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης προς τους συνάνθρωπους μας και ελπίζουμε σε παρόμοιες δράσεις από περισσότερα άτομα και ομάδες.
Στόχος μας είναι να αφυπνιστούν όσο το δυνατόν περισσότερες συνειδήσεις και να εξαπλωθεί το αίσθημα της κοινωνικής αυτοοργάνωσης και της αδελφοσύνης , ειδικά σε περιόδους όπου στις γειτονιές της Αθήνας γίνεται αντιληπτή η παρουσία του ρατσισμού και του φασισμού.
Είμαστε έτοιμοι να έρθουμε σε ρήξη με όλες τις μορφές καταπίεσης και να πάρουμε επιτέλους τις ζωές μας στα χέρια μας.
Εναντία στο φόβο και στο ρατσισμό.
ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ- ΙΣΟΤΗΤΑ- ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *