Ανασκόπηση 6ης αγωνιστικής – Μαρούσι

γράφουν οι Ιndependiente:

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ANTIFA LEAGUE ATHENS – ΜΑΡΟΥΣΙ

 6η αγωνιστική Antifa League Athens στην Πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, με τη διοργάνωση από τους Independiente να συνοδεύεται από τους ήχους Stoner Rock, Punk και Metal κατ’ απαίτηση του εκλεπτυσμένου γούστου του μουσικόφιλου κοινού.
Τη συλλογική κουζίνα μονοπώλησαν τυροπιτοσπανακοπιτάκια με μία εσάνς σπιτικού ποπ κορν περιλουσμένα με φυσικό χυμό σαγκουίνι και πορτοκάλι, με τους γκουρμεδόφιλους να παθαίνουν την πλάκα τους. Κατά τα άλλα, ηλιόλουστη μέρα, σε κομβική καταπράσινη πλατεία γεμάτη διερχομένους θεατές όλων των ηλικιών, καθώς και ορδές από επίδοξους σκέιτερς και bmxαδες. Οι αγώνες επιλέχθηκε να διεξαχθούν συμβολικά πάνω σε μία ανάγλυφη σκακιέρα, με 4 παίκτες από κάθε ομάδα, αναδεικνύοντας το στρατηγικό χαρακτήρα του στριτ παιχνιδιού. Η αγωνιστική είχε μεταξύ άλλων ένα ντέρμπυ και μία μεγάλη έκπληξη, μιας και το στριτ «πατινάζ» ποδόσφαιρο κρύβει τα δικά του μυστικά…

1DENIZ NAKI – ΧΑ.ΡΑ. 6 – 9

Πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής έγινε μεταξύ Deniz Naki – Χα.ρα. Οι ουραγοί της λίγκας έψαχναν την πρώτη τους νίκη για να ξεφύγουν από τον πάτο βαθμολογίας . Οι Χαοτικές Ραδιοζώνες χάωσαν τους αντιπάλους τους στην κυριολεξία, αφού τους ανάγκασαν με ποιοτικά γκολ συνεργασίας να βρίσκονται συνεχώς πίσω στο σκορ. Τα μακρινά δυνατά σουτ των Ντενίζ που έβρισκαν στόχο τους κράταγαν προσωρινά ζωντανούς στο παιχνίδι, όχι όμως μέχρι το τέλος, που κέρδισε το ομάδικο ποδόσφαιρό των Ραδιοζωνών. Πρώτη νίκη για Χα.Ρα, ακόμη να δει χαρά η Deniz Naki.

2 BALATESTA – ΑΝΤΙΦΩ 7 – 4

Οι έμπειροι Μπαλατέστα θύμισαν κάτι από τον προπέρσινο «μηχανικό» εαυτό τους. Σαν να τους έκανε καλό το ηλιόλουστο ρεπό της διοργάνωσης της προηγούμενης αγωνιστικής στο κτήμα Δρακόπουλου. Βρήκαν λοιπόν την ευκαιρία και έβγαλαν τα απωθημένα της κακής φετινής αρχής πάνω στους αποσβολωμένους Αντιφώ, που έβλεπαν τα γκολ να έρχονται το ένα πίσω από το άλλο, μετά από το κλασσικό μπαρτσελονικό passing game των Μπαλατέστα. Τελικό σκορ 7-4, χωρίς περιθώρια αμφισβήτησης για τους Μπαλατέστα. Ουραγοί της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με τους Deniz Naki κι η Αντιφώ με μηδενική συγκομιδή βαθμών.

7ΝΕΚΡΟΝΙΑ – ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ   3 – 5

Το ντέρμπυ της αγωνιστικής. Οι κορυφαίοι της βαθμολογίας αναμετρήθηκαν σε ένα παιχνίδι που λεγόταν πως θα έκρινε και το φετινό τίτλο. Τα Νεκρόνια παρά τη σκληρή προθέρμανση, τα βρήκαν δύσκολα απέναντι στους νεοφώτιστους Γενίτσαρους που έκαναν τελικά την υπέρβαση και επικράτησαν με 5-3, σε ένα κλειστό ματς που εκτός από την τεχνική, είχε πολύ δυνατά μαρκαρίσματα και σκληρές κόντρες. Οι Γενίτσαροι μετά από το 3-3 εκμεταλλέυτηκαν τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των Νεκρονίων, πήραν κεφάλι στο σκορ και διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος, διευρύνοντας μάλιστα τη διαφορά των γκολ σε 5-3. Τα Νεκρόνια έδωσαν όλη την νεκροζώντανη εξαρχειώτικη ψυχή τους για να ανατρέψουν την έκβαση του παιχνιδιού, αλλά η σκληρή άμυνα των ψυχροαίματων Γενίτσαρων δεν τους έδωσε κανένα δικαίωμα στην ελπίδα. Μόνοι πρώτοι πλέον οι Γενίτσαροι σπάζοντας το αήττητο των Νεκρονίων στη φετινή διοργάνωση.

45

ΓΚΕΛΑ CIAO – ΠΕΙΡΑΤΕΣ 8 – 6

Η πιο αμφίρροπη αναμέτρηση της αγωνιστικής πραγματοποιήθηκε μεταξύ δύο παλαιών γνώριμων λίγκας: της Γκέλα Ciao και των Πειρατών . Οι γκελατσιώτες δεν έμειναν άπραγοι από το δυνατό ξεκίνημα των Πειρατών και μετά το αρχικό μούδιασμα κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Η επιτυχημένες τελικές προσπάθειες του ψηλού πειρατικού φορ δεν ήταν αρκετές για να αποσοβήσουν το μοιραίο. Η Γκέλα Ciao υπό τους ήχους οικείων τραγουδιών κατάφεραν να ανταποκριθούν στις περιστάσεις και να δικαιολογήσουν το χαρακτηρισμό του φαβορί για αυτό το παιχνίδι. Μετά τον εκτροχιασμό του στην προηγούμενη αγωνιστικής από τη νεοφώτιστη Νοταρά 26, το τρένο των ξωτικών από το Μπραχάμι δείχνει να ξαναμπαίνει στις νικηφόρες ράγες του. Σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση η Γκέλα, εκτός ζώνης play off οι Πειρατές…

6

ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ – FIGHTERS 8 – 10

Η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής πραγματοποιήθηκε στο ματς μεταξύ των Γνωστών Αγνώστων και των νεοφώτιστων Fighters, που πήραν μία παλικαρίσια νίκη απέναντι στην πιο τεχνικά καταρτισμένη ομάδα της λίγκας. Οι Γ.Α. συνέχισαν με το γνωστό μουδιασμένο ξεκίνημα, θεωρώντας ότι θα μπορούσαν να τα ανατρέψουν όλα στο δεύτερο ημίχρονο, όπως έκαναν στην προηγούμενη αγωνιστική, όπου στα τελευταία δευτερόλεπτα απέσπασαν την ισοπαλία από τους Apatride City. Αυτό δεν συνέβη ποτέ, αφού οι Fighters δείχνοντας μία αξιοζήλευτη ωριμότητα, μπόρεσαν να κρατούν συνέχεια το προβάδισμα, παρά τα περίτεχνα γκολ για Όσκαρ που πετύχαινε η ομάδα των Γ.Α. Δεύτερο συνεχόμενο στραβοπάτημα για τους Γ.Α. που το τέλος του παιχνιδιού τους βρήκε όλους μαζί στο κέντρο του γηπέδου, να προβληματίζονται και να αναθεωρούν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Μήπως οι Γ.Α. να σταματήσουν να παίζουν ΜΟΝΟ επίθεση;;;

3
APATRIDE CITY – ΝΟΤΑΡΑ 26  (α.α)

Το παιχνίδι της αγωνιστικής που ούτε ξεκίνησε ούτε τελείωσε ποτέ. Ο λόγος είναι, για τους υποψιασμένους, λίγο πολύ γνωστός, αφού η προηγούμενη νύχτα του Σαββάτου ήταν ανέκαθεν ιερή για τους Apatride City. Η μία και μοναδική φυσική παρουσία του Αιγαλιώτη «Τσεχ» δεν ήταν ικανή να εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους και μένει η ετυμηγορία της λίγκας για να αποφασιστεί αν αυτό το παιχνίδι θα κριθεί στα χαρτιά.

Τέλος να ευχαριστήσουμε ως Independiente την Κατάληψη της Έπαυλης Κουβέλου για την αγαστή συνεργασία μας στους τομείς της περιφρούρησης της αγωνιστικής. Ελπίζουμε να καλύψαμε και τα πιο απαιτητικά γούστα και να ευχηθούμε τα καλύτερα για το υπόλοιπο της φετινής διοργάνωσης.

8ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.

ΦΑΟΥΛ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Φλεβάρης 2016                          Independiente                                                  

 

2 thoughts on “Ανασκόπηση 6ης αγωνιστικής – Μαρούσι

  1. αυτη που προσπαθει να μοιασει στους γ.α αλλα δε τα καταφερνει 🙂

  2. Ποιά είναι αυτή η Barcelona ρε παιδιά που παίζει σαν τους Balatesta;;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *