Ανασκόπηση 2ης-3ης Αγωνιστικής 03/03 (Πλ. Γέρακα)

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, κάθως το ραντεβού δώθηκε στο μετρό της Παλλήνης όπου και συναντηθήκαμε με τους/τις σύντροφους/συντροφισσες απο την Αντιεθνικιστική-Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Ανατολικής Αττικής.

Αψηφώντας τις εντολές των μπάτσων κλείσαμε και τα τρία ρεύματα στη Μαραθώνος και πορευτήκαμε μέχρι την πλατεία του Γέρακα, περνώντας μέσα από την γειτονιά φωνάζοντας συνθήματα.

Μέτα, τα γνώστα… στήσιμο μικροφωνικής,συλλογική κουζινά, πάγκος με έντυπο υλικο και diy σχηματισμός γηπέδων με τσάντες για ”τέρματα”. , Η μπάλα κυλά και οι παρευρισκόμενοι ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους διάπλατα στα γλύστερα πλακάκια της πλατείας.

 Η διπλή αγωνιστική αρχίζει:

ΑΜΟΚ-Μαυρόγατες- 4-1 γηπεδο: (allianz clarina)

Οι δύο νέες όμαδες κονταροχτηπήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής. Εύκολο μεσήμερι για τους ΑΜΟΚ που άνοιξαν το σκορ με το καλήσπερα του παιχνιδιού. Το μόνο που κατάφεραν οι Μαυρόγατες είναι να βάλουν το λεγόμενο γκολ της ‘τιμής’.

ΤΕΡΑΣ-Γ.Α. 3-2 (allianz clarina)

Τι να πρωτοπούμε για αυτό το μάτς; Παθος,ιδρώτας,κόντρες, αμφισβητούμενες φάσεις και περίτεχνες ενέργειες απο τους παίκτες και των δύο ομάδων. Ενα ημίχρονο χώρις γκολ μετά.. ΒΡΟΧΗ! Οι Γ.Α. Προήγουνται με δύο γκολ 5 λεπτά πριν την λήξη του ματς αλλά τίποτα δεν είχε τελειώσει. Το ΤΕΡΑΣ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε το ματς με χατ-τρικ του καλλίγραμμου νέου από τον Θεσσαλικό κάμπο.

Fighters-Zapatisias 4-5

Χορταστικό ματς απο δύο μαχητικότατες ομαδες του A.L που μας έδωσαν να καταλάβουμε τι σημαίνει μάχομαι για την κάθε φάση! Μία ντουζίνα παρά τρία γκολ στο ματς με συνεχόμενες αλλαγές στο σκορ.Οι ζαπατησιάς όπως έχουν ξανακάνει αρκετές φορές στο παρελθόν μετέτρεψαν το ματς σε θρίλερ προκαλώντας βραχυκύκλωμα στον αντίπαλους φεύγοντας με την νίκη από ενα χιτσκοκικό-γκρανγκινιολικό παιχνίδι Οι fighters θα μας κερδίσουν στο καράτε δήλωσε μέλος των ζαπατήσιας μετά το ματς. Ήταν μια δήλωση με νόημα.

Κάλε Μπορόκα- Μπαλατέστα 4-2 ΓΗΠΕΔΟ: street

Πολλά κιλά μπάλας και από τις δύο ομάδες στο street γηπεδάκι της πλατείας,οι Κάλε Μπορόκα άνοιξαν το σκορ σχετικά νωρίς με περίτεχνη ενέργεια από τα αριστερά πάντα.Βάζωνοτας άλλα δύο γκολ με συνοπτικές διαδικασίες με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ 3-1 υπέρ των Κάλε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν και πολλά διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 4-2 μία εμφατική νίκη.

Χυμα-Αμπελογκαρντεν: 4-3

Άλλο ένα ματς με πολλά γκολ και συνεχείς ανατροπές στο σκορ, χαμένες ευκαιρίες κυρίως από την πλευρά των Χύμα καθώς έβλεπαν το τέρμα σαν μυρμιγκοφωλιά μην μπορώντας να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, το καλό πράγμα αργεί να γίνει, και εν τέλη, οι χυμα βρηκαν δρομο για τα δυχτια των αμπελογκάρντεν τους οποιους κοψανε τη φόρα από τα παλιά και φιλοδώρησαν με 4 γκολακια. Παλικαρίσια επικράτηση των χυμα, οι οποίοι παίζοντας παραδοσιακά δυνατα, αφησαν για πολυ λιγο τους αμπελογκάρντεν να πιστέψουν οτι μπορουν να χαρούν.

ΦΑΙΤΕΡΣ-ΤΕΡΑΣ 1-4 ΓΗΠΕΔΟ: Αλιανζ κλαρινα

Σε πελατειακές εξελίσονται οι σχέσεις του Τέρατος με τους Φάιτερς καθώς όπως πέρυσι έτσι και φέτος οι Φάιτερς παρά τισ απειλές δεν ξεδίπλωσαν τις αρετές τους εντός του γηπέδου και έχασαν άνετα το παιχνίδι από ένα Τέρας που άλλαζε γρήγορα την μπάλα και την μαχητική επιθετικό του που πίεζε ψηλά και δεν άφηνε περιθώριο εύρυθμης κυκλοφορίας της μπάλας από τον αντίπαλο με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει 1-2 υπέρ του Τέρατος στο δεύτερο μέρος λίγα άλλαξαν και έτσι το Τέρας πέρασε ένα εύκολο μεσημεραπόγευμα με τους Φάιτερς με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 1-4 με μαχητική κεφαλιά και σουτ αντίστοιχα

Ιντεπετιεντε-Αμοκ 3-2 ΓΗΠΕΔΟ (ΑΛΙΑΝΖ ΚΛΑΡΙΝΑ)

Οι Αμόκ με φόρα από την προηγούμενη νίκη τους απέναντι στις Μαυρόγατες ξεκίνησαν τον αγώνα δυνατά, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο που στην προκειμένη ήταν οι ισχυροί Ιντεπετιέντε με χρόνια εμπειρίας στα street γήπεδα << έδωσαν τα πνευμόνια των αντιπάλων στα χέρια >> έτρεξαν πίεσαν και δίκαια κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας καθώς με το γκολ παραπάνω παρότι έχουν ιδιους βαθμούς με τους Χύμα τους άφησαν πίσω τους στην 5η θέση.

Zapatisias- Αμπελογκάρντεν 2-1 Γηπεδο: street

Δεύτερη σερί νίκη για τους Ζαπατήσιας που έκλεισαν στόματα όσων μουρμούραγαν γύρω γύρω από το γήπεδο για το ποιόν του παιχνιδιού τους. Από την άλλη πλευρά Αμπελογκάρντεν με φόρα από την πρώτη τους νίκη εναντίον των Χύμα μπήκαν δυνατά αλλά έμειναν από δυνάμεισ στο τέλος με αποτέλεσμα οι Ζαπατήσιας να πάρουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς μένοντας στη δεύτερη θέση αλλά με τους ίδιους βαθμούς με το Τέρας που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας

Γ.Α- ΚΑΛΕ ΜΠΟΡΟΚΑ 5-2 ΓΗΠΕΔΟ : ΑΛΙΑΝΖ ΚΛΑΡΙΝΑ

Aν μπορούσαμε να μιλήσουμε με μία λέξη για αυτόν τον αγώνα αυτή η λέξη θα ήταν ΞΕΣΠΑΣΜΑ. Ξέσπασμα λοιπόν από τους Γ.Α εναντίον των Κάλε με πολύ πίεση έκλεισαν τους Κάλε Μπορόκα στα καρέ τους και τους σφυροκοπούσαν αδιάκοπα μέρι το τέλος του αγώνα! Τελικά το κοντέρ σταμάτησε στα 5 και λίγα ήταν δήλωσε δηλώμενοσ streetas diyas των Γ.Α μετά το τέλος του αγώνα οι Κάλε Μπορόκα αποχώρησαν όπως πάντα με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο συντεταγμένα με χορευτικές φιγούρες με μπροστάρη τρελο αγορι απο τα δυτικα.

Μαυρόγατες -Χυμα 1-3 γηπεδο : street

Ιδανικά έκλεισε η διπλή αγωνιστική με τέσσερα γκολάκια για την χώνεψη . Χύμα και Μαυρόγατεσ προσέφεραν θεαματικό ποδόσφαιρο στο φιλοθέαμον κοινό που παραλληρούσε από ποδοσφαιρική ηδονή χειροκροτόντας και τις δύο ομάδες οι Χύμα ήταν πιο καλά στημένοι μέσα στο γήπεδο και κατάφεραν να πάρουν άνετα την νίκη και άφησαν τις Μαυρόγατεσ στην τελευταία θέση της αντιφασιστικής λίγκας χωρίς βαθμό! Οι σκέψεις μας παρέα με τις Μαυρόγατες περιμένουμε πως και πως την πρώτη τους νίκη να την πανηγυρίσουμε έξαλα ολοι μαζι παρεα! Eνα μεγάλο ευχαριστώ στην Αντιεθνικη Αντιφασιστική Πρωτοβουλία στην ανατολική αττική γιά την συνδιοργάνωση για ακόμα μία φορά αποδείξαμε ότι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κρατάμε τις γειτονιές μας καθαρές από φασίστες και ειδικά γειτονιές σαν τον Γέρακα όπου φασίστες τόλμησαν να κάνουν την εμφάνιση τους σε σχολικές καταλήψεις και δρόμους

P.S ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΓΥΡΝΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ 10-15 ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ (απέναντι απο το τμήμα των μπάτσων) ΟΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΝΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ . ΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΞΥΔΑΚΙ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΥΤΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *